• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[XaniX] First Work

Status
Zamknięty.

XaniX

User
Liczba reakcji
1
Oto moja pierwsza mapka pt. ( podajcie bo nie mam pomys?u :rotfl: )
FOTY :::
map1m.jpg

map2e.jpg

map3h.jpg

map4t.jpg

map5z.jpg

Odp: [XaniX] First Work

Wi?c tak ,jak na pierwsz? parce nie jest a? tak ?le ;)
Zwracaj uwage na otoczenie -czy jest puste jak jest to dodawaj wi?cej natury ,kamyk?w.
Kwadratowa g?ra co popsu?o troche wizerunek pracy.Og?lnie w 100% to 60% zrobil za ciebie wszystko auto border.Da?e? ro?linno?? kt?ra nie pasuje na t? nawierzchnie...tylko do rzeki,jeziora,Oczywi?cie nie wszyskie

Ocena:4.0/10.
Pracuj dalej!

Staraj si? mniej kwadratowo (chodzi mi o to wzg?rze). Na 1 prace jest fajnie. Sam nie jestem dobrym mapperem, wi?c wiesz :D

jak na pierwsz? prac? jest dobrze ;) a za co pozdro dla mnie? ;D

kamilu89 napisał:
a za co pozdro dla mnie? ;D
kretyn.

@temat

po 1 te ramki wygl?daj? wr?cz oble?nie. jak juz masz zamiar robic ramki to postaraj sie dobra? taki kolor ?eby pasowa?.
jest kilka bug?w z borderami ska?y, tu nasuwa si? pytanie, pracujesz w sme czy rme? jezeli w sme to miejscami ?le podobiera?e? te bordery, je?eli w rme i robi?e? to r?cznie to istnieje w programie funkcja kt?ra sama to robi, taki niebieski kwadracik :<

zbyt kwadratowo, zbyt ma?o ?eby cokolwiek ocenia?, jak na 1 mape to tragicznie nie jest bo wyspa ma jaki? tam kszta?t, ale jak pisali up, za ma?o detali, wygl?da to tak jakbys robi? na szybko aby wrzuci? cokolwiek.

Witam, je?li chodzi ogolnie o mape nie jest a? tak z?a.
Wystarczy poprawi? ska?y, podnie?? most aby nie kr?lowa?y punkty z czarnymi miejscami dodac troche kamieni czy ro?linno?ci na tereny no i pomy?lec jeszcze nad architektura tego budynku na skale.

Status
Zamknięty.
Do góry