Elo Banan
New User
- Reaction score
- 1
Witam, jest to m?j pierwszy temat na tym forum zak?adam go po to ?eby?cie WY (forumowicze/u?ytkownicy) mogli zobaczy? co si? dzieje u mnie b?d? na Candii.
Zanim przedstawi? wam swoj? posta? zrobi? ma?e FAQ.
1.Dlaczego Candia?
Dawno temu tam zaczyna?em gr?, jak by? to chyba najpopularniejszy serwer w tamtym czasie, i jako? tam zosta?o.
2.Dlaczego nie PVP?
Prosta przyczyna - jestem zerowcem je?li chodzi o PK. (i nie tylko czego b?dziecie si? mogli dowiedzie? podczas tworzenia tego "dziennika")
3.Sk?d mia?em hajs na to wszystko?
Przechwyci?em jakie? konto od typa co ko?czy? gr?, by?y tam jakie? itemy i chary ale z tego powodu ?e nie by?o tam maila, konto sprzeda?em itemy wzi??em dlatego mia?em na to pieni?dze.
4.U?ywasz bota?
Mo?e i bym u?ywa? ale nie rajcuje mnie gra na wspomagaczach.
5.Nawet do skillowania?
Nawet
6.Masz pacc?
Nie, nie mam pacc mo?e si? to zmieni kiedy? ale na razie nie mam.
7.Dlaczego Sorcerer?
Nie wiem, chcia?em zagra? jakim? magiem - wybra?em Sorca, chocia? troch? ?a?uje wyboru bo Druid ma wg. mnie fajniejsze ?ywio?y.
8.Dlaczego nie zrobisz tego "dziennika" od pocz?tku, tzn. od 1 lvla?
Prosta przyczyna - nie chc? mi si?.
Oto m?j ekwipunek i skille:
EQ:
Skille:
To by?o by na tyle, zapraszam do sprawdzania co jaki? czas co si? u mnie dzieje.
EXCLUSIVE SPECJALNIE DLA DRAGSA ;>
Pozdrawiam.
Zanim przedstawi? wam swoj? posta? zrobi? ma?e FAQ.
1.Dlaczego Candia?
Dawno temu tam zaczyna?em gr?, jak by? to chyba najpopularniejszy serwer w tamtym czasie, i jako? tam zosta?o.
2.Dlaczego nie PVP?
Prosta przyczyna - jestem zerowcem je?li chodzi o PK. (i nie tylko czego b?dziecie si? mogli dowiedzie? podczas tworzenia tego "dziennika")
3.Sk?d mia?em hajs na to wszystko?
Przechwyci?em jakie? konto od typa co ko?czy? gr?, by?y tam jakie? itemy i chary ale z tego powodu ?e nie by?o tam maila, konto sprzeda?em itemy wzi??em dlatego mia?em na to pieni?dze.
4.U?ywasz bota?
Mo?e i bym u?ywa? ale nie rajcuje mnie gra na wspomagaczach.
5.Nawet do skillowania?
Nawet
6.Masz pacc?
Nie, nie mam pacc mo?e si? to zmieni kiedy? ale na razie nie mam.
7.Dlaczego Sorcerer?
Nie wiem, chcia?em zagra? jakim? magiem - wybra?em Sorca, chocia? troch? ?a?uje wyboru bo Druid ma wg. mnie fajniejsze ?ywio?y.
8.Dlaczego nie zrobisz tego "dziennika" od pocz?tku, tzn. od 1 lvla?
Prosta przyczyna - nie chc? mi si?.
Oto m?j ekwipunek i skille:
EQ:
Skille:
To by?o by na tyle, zapraszam do sprawdzania co jaki? czas co si? u mnie dzieje.
EXCLUSIVE SPECJALNIE DLA DRAGSA ;>
Pozdrawiam.