What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 16th Oct 2024:
    Bravoria (Open PvP) Aethera (Open PvP) us_logo Cantabra (Open PvP)

-Pozostałe Zakupi?em Visum OTS Blue

Qerq

User
Reaction score
1
A wi?c dzi? zakupi?em Visum OTS Blue Mam problem z odpaleniem jego.Teraz opisze pow?d : Gdy instaluje server sie zainstaluje a gdy chce uruchomi? VXampp wyskakuje b?ad na zdj?ci all pokazane.

Dolmet

Senior User
Reaction score
55
Odp: Zakupi?em Visum OTS Blue

Nom pobierz jeszcze raz i zapytaj najlepiej osoby od kt?rej to kupi?e?, czy ta paczka napewno dzia?a, bo je?li po 2 raz ci nie b?dzie dzia?a?, to dobrze jakby zuplowadowa? to jeszcze raz, jak wtedy nie zadzia?a niech ci powie czym to odpakowa?

Energy ots

Active User
Reaction score
5

zgadzam si? z dolmetem nic doda? nic uj?? ;D , pobiesz jeszcze raz a jak niebendzie dzia?a? to napewno jaki? problem z paczk? jest to upp niech zrobi sprzedawca
my?l? ?e pomog?em :p ++ :D

Qerq

User
Reaction score
1

I nic dalej ten b??d napisa?em im ?e mam ten b??d wysalem te? screena i mo?e cos poradz? :Dthx za wasze rady

Dolmet

Senior User
Reaction score
55

ale patrz?c po twoim pulpicie zadam ci pytanie, masz w og?le zainstalowany winrar...? bo wszystkie ikony pokazuj? na to ?e nie a szczeg?lnie ta z elfbot 8.54.rar... sprawd? to;)

Qerq

User
Reaction score
1

Mam zainstalowanego 7-Zipa :D odpisali mi wczesniej na maila zeby pobra? jeszcze raz teraz im odpisa?em ze nic to nieda?o i czekam na zuploadowanie serva poniewaz za?aci?em za niego :D. Pozdrawiam

Dolmet

Senior User
Reaction score
55

7-zip? ale mo?e nie pasowa? mu to je?li by?o to winrarem wiesz jak to jest takie g?upie k??cenie si? paru firm;d, mo?esz spr?bowa? rarem, a tak jedynie odpowied? z ich strony ci mo?e pom?c;p

Qerq

User
Reaction score
1

Wiem Wiem no nic poczekam na odpowiedz z ich strony. :p

Krecioo

Colorful!
Reaction score
67

Wed?ug mnie wszystko w temacie. Spr?buj zainstalowa? program winrar. Je?li to nic nie da, to musisz si? zda? na tw?rc?, w jego interesie le?y zadowolenie klienta, wi?c powinien Ci pom?c. Zamykam.