What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Zmiana moderatora

Status
Not open for further replies.

Awesome Asimov

Forum friend
Reaction score
106
Odp: Zmiana moderatora

Mam prawo zak?ada? tutaj temat i w?a?nie to robi?. Ka?dy mo?e si? na tw?j temat wypowiedzie?.
Moja propozycj? zmiany jest nowy moderator dzia?u Mapping.

Do Cb dalej nic nie dociera albo robisz po prostu tylko szum, napisz dok?adnie w czym problem :). Bo jedynie wymieni?e? problem prefiks?w, kt?rego nie ma a je?li chodzi o konkurs to swoje doda?em.

Kambr

User
Reaction score
2

To ludzie maj? decydowa? o prefiksach a nie ja... Jakim cudem sam mog? to robi??;d
Tak w?a?nie na tym mia?o to polega?, jako ?e Sarkofag map by? ??czony z Galeriami Mapperskimi, w tematach bez prefiksu, prefiks przyznawa? moderator. Eturl je?li pami?ta to potwierdzi.
Dlatego lepiej ubiegaj si? o wyjebanie tych prefiks?w gdy? s? z nimi same problemy.

To do ciebie nic nie dociera. Zmieni?e? punkcik w regulaminie MOTM'a bo tobie to na r?k?, praca powinna by? zdyskwalifikowana, chocia?by z tego powodu ?e termin przys?ania mapy i data za?o?enia tematu wyprzedza twoj? zmian? w regulaminie. Nie bez powodu zawsze by?y screeny tylko w RME, nie bez powodu po zmianie punktu zosta? on przywr?cony do pierwotnej wersji. A syf w innych dzia?ach forum Mapping jak by? tak jest.

Last edited:

Awesome Asimov

Forum friend
Reaction score
106

Tak w?a?nie na tym mia?o to polega?, jako ?e Sarkofag map by? ??czony z Galeriami Mapperskimi, w tematach bez prefiksu, prefiks przyznawa? moderator. Eturl je?li pami?ta to potwierdzi.
Dlatego lepiej ubiegaj si? o wyjebanie tych prefiks?w gdy? s? z nimi same problemy.

To do ciebie nic nie dociera. Zmieni?e? punkcik w regulaminie MOTM'a bo tobie to na r?k?, praca powinna by? zdyskwalifikowana, chocia?by z tego powodu ?e termin przys?ania mapy i data za?o?enia tematu wyprzedza twoj? zmian? w regulaminie. Nie bez powodu zawsze by?y screeny tylko w RME, nie bez powodu po zmianie punktu zosta? on przywr?cony do pierwotnej wersji. A syf w innych dzia?ach forum Mapping jak by? tak jest.

Ja ten punkt ju? mia?em wprowadzi? tydzien temu :) Ale nie mia?em poj?cia ?e kto? b?dzie p?aka? o co? takiego ^^. ?adnego syfu w mapach nie ma bo nikt si? nie skar?y, masz problem z prefiksami na kt?re te? si? nikt nie skar?y wi?c nie widz? problemu.

Kambr

User
Reaction score
2

Nie ma syfu? Poprzegl?daj np Pomocn? d?o?. A prefiksy s? niekompletne w tematach. Je?li nie potrafisz poj?? znaczenia prefiksu, afer zwi?zanych z przyznawaniem go to najlepiej odpu?? dobrowolnie.

#down
W?a?nie ty powiniene? pilnowa? tam porz?dku i przegl?da? tematy. U?ytkownik mo?e ale nie musi ci u?atwia? roboty =/

Last edited:

Awesome Asimov

Forum friend
Reaction score
106

Nie ma syfu? Poprzegl?daj np Pomocn? d?o?. A prefiksy s? niekompletne w tematach. Je?li nie potrafisz poj?? znaczenia prefiksu, afer zwi?zanych z przyznawaniem go to najlepiej odpu?? dobrowolnie.

Tak jak ju? pisa?em, jeste? jedyn? osob? kt?ra ma z tym problem. Wy?lij raporty czy napisz pw i po problemie, jak Ci si? tego nie chce zrobi? to nie licz ?e ja czy kto? inny zrobi to za Cb :D Nie b?d? przegl?da? wszystkich temat?w.

Fluos

We are many!!!
Reaction score
249

Temat wygl?da jak wasza prywatna rozmowa i wasz b?l dupy.
Asimov ma ode mnie plus za to ?e po?wi?ca czas na MOTM i inne konkursy. Na to ?e zmieni? punkt regulaminu mo?na z 2 stron patrze?, przydaj? si? zmiany w regulaminie.
Lecz kolega ma racj? je?li punkt regulaminu zosta? zmieniony p??niej ni? zosta? on z?amany, praca powinna zosta? zdyskwalifikowana lub wgl. nie dopuszczona do konkursu.
Jednak ?e jest ma?o prac Asimov postanowi? zmieni? punkt regulaminu.
Troszk? jest syfu z Tym dziale ale to inna bajka, nie chce mi si? pisa? na ten temat. Je?li chodzi o zmian? moderatora, jest ona nie potrzebna po prostu mo?na go przenie?? i zast?pi? go innym u?ytkownikiem, np kt?ry zna si? na mapach,rme i tym podobnych.

Pozdrawiam Fluos.

Kambr

User
Reaction score
2

Gdyby? czyta? od pocz?tku zrozumia?by? ?e chodzi mi o przydzielenie nowego moderatora do tego dzia?u, ale + dla ciebie za subiektywn? opini?.

#down
G?wno warty jak twoje nabijane posty, id? Kiki gdzie indziej (y)

Last edited:

Placek

Blue Waffle
Reaction score
667

@up
Mimo, ze w temacie praktycznie jestem to i tak nie przeczytalem calosci, bo w kolko pierdzielicie o tym samym i nic nowego nie wnosicie. Bol dupki jednym slowem bo cos/ktos sie komus nie podoba. A tak na prawde caly ten temat jest gowno warty i nie ma znaczenia.
[MENTION=117579]Fluos[/MENTION]
Jestem pro maperem, poprosze moda. Zobaczycie jak juz wygram ta edycje motm ;)

Fluos

We are many!!!
Reaction score
249

[MENTION=42316]Placek[/MENTION]

Ka?dy na tym forum na problem z czym?, z kim?. Jedynie co to potrafimy narzeka?.
Je?li chodzi o Moderatora/?w to pewnie przyda?y by si? zmiany ale ten temat toczy si? tak naprawd? od pocz?tk?w tego forum.
Jestem pro maperem, poprosze moda. Zobaczycie jak juz wygram ta edycje motm ;)
W Tych czasach to nie problem zdoby? odznak?, nawet przeciwnik?w nie ma dla niekt?rych.
Mo?e w nast?pnym powalcz? i twoim my?leniem za miesi?c modem b?d? ^^
[MENTION=92355]Off[/MENTION]Top
Dzi?ki takim tematom jest co poczyta? na forum i co? popisa?.

Pozdrawiam Fluos

Kuzyn

Dziad.
Staff member
Reaction score
166

Tak czy siak ten temat pokaza? jedno, ?e Asimov lubi strasznie spamowa? i kilka miesi?cy temu robil to notorycznie :p Pisa? jakie? bzdety i nikt nawet uwagi na to nie zwraca?.

Clean-Sector

Senior User
Reaction score
52

Tak czy siak ten temat pokaza? jedno, ?e Asimov lubi strasznie spamowa? i kilka miesi?cy temu robil to notorycznie :p Pisa? jakie? bzdety i nikt nawet uwagi na to nie zwraca?.

Lubi po prostu z was sobie beke robi? xD

Dla mnie mod jest dobry ten co jest ^.- nie ma sensu zmienia?.

dami1310

Poskramiacz Internet?w
Reaction score
112

1. Akcja ze screenami i regulaminem jest raczej ?mieszna, prawo nie dzia?a wstecz, ale... Nawet je?li jest to screen in-game to i tak dobrze, ?e kto? te prace przysy?a i g?upot? by?oby dyskwalifikowanie kogo? za tak? drobnostk?.

2. Sprawa prefix?w jest jak ci??ka do ogarni?cia i sam staram si? je nadawa?, je?li widz? wyra?ny progress u mapper?w.
Poza tym, przecie? moderator nie wszystko widzi, czasami prywatna wiadomo?? wystarczy. Nie od razu trzeba si? spina? i sk?ada? jakie? skargi.

3. Asimov mo?e nie jest przyk?adem na moderatora, ale przynajmniej pr?buje co? robi? i ja to doceniam.

Reasumuj?c: Asimov zostaje na stanowisku, a temat zamykam.

Status
Not open for further replies.