Zostan? sponsorem ;)

McSlaves

Advanced User
Maj 11, 2008
Liczba reakcji
13
Witam,
Zostan? sponsorem serwer?w, kt?re si? b?d? wyr??nia? czym?, czego jeszcze nie ma. Musi by? grosz unikalno?ci w serwerze, abym si? nim zainteresowa?. Ka?d? pro?b? o sponsoring b?d? rozpatrywa? osobno. Ka?dy ma szanse; )

Zacznijmy od tego, ?e mam na imi? S?awek i od roku prowadz? firm? zajmuj?c? si? rozwi?zaniami internetowymi, dodatkowo pracuj? w sklepie rowerowym jako marketingowiec i cz?owiek od zada? specjalnych w internecie ;)

Dalej:
Oferowane przeze mnie maszyny, b?d? sta?y w Francuskiej serwerowni
B?d? to mocne maszyny, ka?da dobierana do projektu.
Serwerownie oferuj? ochron? Anty DDOS na firewallach oraz na swoich wypracowanych rozwi?zaniach.
Do tego dochodzi ochron? systemowa przed DDOS'em, w kt?rej pomagam.

Jaki ten projekt?
- UNIKALNY! albo taki, co ma racj? bytu w sieci
- Sko?czony w minium 90% oraz taki, kt?ry ruszy po 7 dniach od dostania serwera dedykowanego
- Maj?cy stron? internetow? oraz Item Shop (jak by nie by?o, znajomy zrobi grafik? oraz oskryptuje ca?? stron?)

Czego oczekuj??
- zaufania
- godno?ci
- % z IS (nie ukrywam, ?e nie b?dzie to ma?y %, ale czytaj dalej)
- zaanga?owania

Co oferuj??
- maszyn? dedykowan? stojac? w Polskiej serwerowni(??cze 100/100)
- pomo? php, mysql, linux (ochorna DDOS, konfiguracja itd)

UWAGA!
Po okresie testowym 2-3 miesi?ce, mog? zatrudnia? na umow?. <- punkt niekonieczny.

Czekam na tw?j projekt.

PW
poczta@slawomirkaszuba.pl

Pozdrawiam,
SlaVko! :)

Odp: Zostan? sponsorem ;)

Oferowane przeze mnie maszyny, b?d? sta?y w Francuskiej serwerowni
- maszyn? dedykowan? stojac? w Polskiej serwerowni(??cze 100/100)

Juz pomijam "w Francuskiej serwerowni" i pierdyliard rzeczy do ktorych mozna by sie przyczepic w tym temaacie... xD
Ale gdzie w koncu ten serwer bedzie?

http://en.wikipedia.org/wiki/Sponsor
Polecam doczyta?, po nast?pne skoro oferujesz serwery a nie ich sponsoring to daj ssy z maszyn, a jeszcze jak ju? wspomnia?e? o firmie to m?g?by? poda? nip/regon+adres a no i jeszcze tylko doczepie si? do tego ?e biznes nie polega na zaufaniu + jak mo?esz oferowa? anty ddos, jak mia?e? pewnie na my?li ten przyryty system anty ddos co oferuje ovh i g?wnojako dzia?a ;P

Wole kupic vpsa za 25zl niz tobie dac server.

Zaintrygowa?a mnie jeszcze jedna rzecz.
Zostan? sponsorem serwer?w, kt?re si? b?d? wyr??nia? czym?, czego jeszcze nie ma.
mog? zatrudnia? na umow?.
Zostaniesz sponsorem a p??niej b?dziesz swojego podopiecznego zatrudnia? na umow?? Interesuj?c si? marketingiem powiniene? wiedzie?, ?e takie zjawisko nie wyst?puj?. Co prawda w Polsce ostatni raz by?em 4 lat temu, ale w?tpi?, ?ebym si? myli? :)

Znale?li si? Panowie do komentowania tematu, pewnie posiadaj?c ma?? wiedz? na ten temat.
Owszem, troch? zagmatwa?em z tymi serwerami, gdzie b?d? sta?y. Og?lnie oferuj? serwery w dw?ch lokalizacjach.
Co do AntyDDOS, to z Francj? owszem jest prawda, bo tam nie ma dost?pu do firewalli, aczkolwiek w polskiej serwerowni jak najbardziej tak.
AntyDDOS jest wycinany na firewallu w max 15 minut po zg?oszeniu. C?? wi?cej.
Po co mam podawa? WAM m?j nip, regon, adres? Nie ma takiej potrzeby.
A co do zatrudniania na umow?, to jest to jak najbardziej mo?liwe, o ile serwer jest dochodowy.

A czy kto? Mi zaufa czy nie, to ju? jego sprawa. 50% tego spo?ecze?stwa to w?a?nie tacy jak wy.

Pozdrawiam.

http://zentala.pl/2011/08/prawo-dane-firmy-na-stronie-interntowej/

Tak, jest taka potrzeba ?eby? poda? nip/regon/adres firmy.
A antyddos odcinany po 15 minutach to nie anty ddos, bo ANTY ma przeciwdzia?a? a nie naprawia? skutki ddosa, bo wpisanie 1 komendy do firewalla zajmie du?o mniej czasu ni? zg?oszenie ddosa i odebranie go przez admin?w ovh :D

Ja nie pisz? o OVH ;) Nie ma potrzeby w prezentacji ;) Nie reklamuje tu nigdzie mojej firmy, ani nie oferuje jej us?ug ;)
A co do ANTY DDOS'a, to mo?na wyci?? atak z paru Gb/s, powy?ej niestety przechodzi, wtedy "ta jedna komenda" ratuje.
Napisa?em co napisa?em, kto zaufa ten zaufa.

Back
Do góry