- Liczba reakcji
- 13
Witam,
Zostan? sponsorem serwer?w, kt?re si? b?d? wyr??nia? czym?, czego jeszcze nie ma. Musi by? grosz unikalno?ci w serwerze, abym si? nim zainteresowa?. Ka?d? pro?b? o sponsoring b?d? rozpatrywa? osobno. Ka?dy ma szanse; )
Zacznijmy od tego, ?e mam na imi? S?awek i od roku prowadz? firm? zajmuj?c? si? rozwi?zaniami internetowymi, dodatkowo pracuj? w sklepie rowerowym jako marketingowiec i cz?owiek od zada? specjalnych w internecie
Dalej:
Oferowane przeze mnie maszyny, b?d? sta?y w Francuskiej serwerowni
B?d? to mocne maszyny, ka?da dobierana do projektu.
Serwerownie oferuj? ochron? Anty DDOS na firewallach oraz na swoich wypracowanych rozwi?zaniach.
Do tego dochodzi ochron? systemowa przed DDOS'em, w kt?rej pomagam.
Jaki ten projekt?
- UNIKALNY! albo taki, co ma racj? bytu w sieci
- Sko?czony w minium 90% oraz taki, kt?ry ruszy po 7 dniach od dostania serwera dedykowanego
- Maj?cy stron? internetow? oraz Item Shop (jak by nie by?o, znajomy zrobi grafik? oraz oskryptuje ca?? stron?)
Czego oczekuj??
- zaufania
- godno?ci
- % z IS (nie ukrywam, ?e nie b?dzie to ma?y %, ale czytaj dalej)
- zaanga?owania
Co oferuj??
- maszyn? dedykowan? stojac? w Polskiej serwerowni(??cze 100/100)
- pomo? php, mysql, linux (ochorna DDOS, konfiguracja itd)
UWAGA!
Po okresie testowym 2-3 miesi?ce, mog? zatrudnia? na umow?. <- punkt niekonieczny.
Czekam na tw?j projekt.
PW
poczta@slawomirkaszuba.pl
Pozdrawiam,
SlaVko!
Zostan? sponsorem serwer?w, kt?re si? b?d? wyr??nia? czym?, czego jeszcze nie ma. Musi by? grosz unikalno?ci w serwerze, abym si? nim zainteresowa?. Ka?d? pro?b? o sponsoring b?d? rozpatrywa? osobno. Ka?dy ma szanse; )
Zacznijmy od tego, ?e mam na imi? S?awek i od roku prowadz? firm? zajmuj?c? si? rozwi?zaniami internetowymi, dodatkowo pracuj? w sklepie rowerowym jako marketingowiec i cz?owiek od zada? specjalnych w internecie

Dalej:
Oferowane przeze mnie maszyny, b?d? sta?y w Francuskiej serwerowni
B?d? to mocne maszyny, ka?da dobierana do projektu.
Serwerownie oferuj? ochron? Anty DDOS na firewallach oraz na swoich wypracowanych rozwi?zaniach.
Do tego dochodzi ochron? systemowa przed DDOS'em, w kt?rej pomagam.
Jaki ten projekt?
- UNIKALNY! albo taki, co ma racj? bytu w sieci
- Sko?czony w minium 90% oraz taki, kt?ry ruszy po 7 dniach od dostania serwera dedykowanego
- Maj?cy stron? internetow? oraz Item Shop (jak by nie by?o, znajomy zrobi grafik? oraz oskryptuje ca?? stron?)
Czego oczekuj??
- zaufania
- godno?ci
- % z IS (nie ukrywam, ?e nie b?dzie to ma?y %, ale czytaj dalej)
- zaanga?owania
Co oferuj??
- maszyn? dedykowan? stojac? w Polskiej serwerowni(??cze 100/100)
- pomo? php, mysql, linux (ochorna DDOS, konfiguracja itd)
UWAGA!
Po okresie testowym 2-3 miesi?ce, mog? zatrudnia? na umow?. <- punkt niekonieczny.
Czekam na tw?j projekt.
PW
poczta@slawomirkaszuba.pl
Pozdrawiam,
SlaVko!