• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

Zrobi mi ktos itemy?

Tom551

Active User
Liczba reakcji
1
Witam
Zrobi mi kto? 2 itemy?
chcia?bym mie? itemy:
Jaki? ?uk dla palla 1 reczny o nazwie "Super Bow" zeby mia? jaki? suuuper wyglod najlepiej niebieski! ma bardzo mocno wali? ^^! i ma dodawa? +30 distance fighting! ma by? najlepszym itemem na expie 100!
I prosze jeszcze o strza?e! o nazwie "Super arrow" ma by? baardzo mocna i ma dawa? +20 distance fighting! wyglod? jaka? ?adna niebieska ^^
prosze o pomoc :P

te itemy maj? by? na tibie 8.10

Odp: Zrobi mi ktos itemy?

Je?eli robisz OTS'a to jeste? nierozwa?ny... 50+ distance fightingu? Pewnie chcesz zarobi? sprzedaj?c to za sms'y, ot?? nie jest to dobry spos?b ale trudno, co do item?w to Ci nie pomog? napisz do Rahima na priv b?d? do Gelio mo?e oni b?d? tacy dobrzy i Ci to zrobi? (Skrypt bo wygl?du raczej nie :))
Nast?pnym razem pisz w dziale; " Request "

ok :P
item dam do sms shopa albo bedzie to nagroda w jakim? bardzo trudnym quescie

z tego co wiem to to jest nie mozliwe do wykonania na tibii 7.6 bo nie ma odpowiednich funkcji :) chyba zeby je wkomplikowac ale ja sie nie znam na tym.. ale i tak moim zdaniem to chcesz gruszki z wierzby ;)

:P
chodzilo mi o tibie 8.10
ale nie da sie zmieni? tibi

Je?li nadal chcesz to prosze narazie tylko luk ;)

<item id="8858" article="a" name="elethriel's elemental bow">
<attribute key="weight" value="440"/>
<attribute key="weaponType" value="distance"/>
<attribute key="ammoType" value="arrow"/>
<attribute key="skillDistance" value="50"/>
<attribute key="range" value="100"/>
<attribute key="attack" value="5000"/>
</item>

@up zal.skopiowales to z innego silnika i tylko dopisales skilldista attack 5000??<lol2> to na 10 lvlu demon na hita
@autor malo ludzi bedzie grac na twoim ots jak beda takie itemy chyba ze pod exp 99999....

Do góry