• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

- Blackd Proxy zrobil ktos by targeting?? 7.6

Status
Zamknięty.

websteromatero

Active User
Liczba reakcji
0
chodzi mi o bicie potwora o nicku : Lich lord z sd ;d jak ktos moze to dz albo dajcie jakis poradnik jak to ustawic

Odp: zrobil ktos by targeting?? 7.6

Wyrazi?by? odrobin? inicjatywy i zajrza? do dokumentacji.
Robisz plik 'sd.txt', wrzucasz go do g??wnego folderu Blackd Proxy. W??czasz, zak?adka Cavebot, wczytujesz, aktywujesz.
Kod:
setSDKill Lich Lord
gotoScriptLine 0

Powinno dzia?a?.

dzieki i masz jeszcze jedno pytanie , jak robic waitponty ? bo jak na roznych forach pisalo pisze sie cos move czy cos a mi nie dziala to

+ umiesz moze zrobic skrypt utani gran hura ?

Ostatnia edycja:

Dobra, zaraz wejd? na jaki? serwer zobacz? co i jak bo nie pami?tam.
Jak zrobi? - dam edita. Co do waypoint?w - poszukaj na internecie, nie chce mi si? pisa?.

Kod:
$statusbit:4$ 
#number=# 
0 
0 
0 
0 
Utamo vita
#number=# 
0 
3600
0 
0 
Utani Gran Hur
Zapisujesz to w pliku nazwa.txt, wrzucasz do folderu 'conds', kt?ry znajduje si? w katalogu g??wnym Blackd Proxy. W??czasz Blackd, wchodzisz na serwer, prze??czasz na Blackd, klikasz 'Conditional Events' (te pod Magebomb), z listy wybierasz 'nazwa.txt' i naciskasz 'Load conds'.
Przy okazji masz auto Utamo Vita. Wydawa?o mi si?, ?e pisa?e?, abym zrobi? auto Utani Gran Hur i Utamo Vita. Je?eli chcesz sam Utani Gran Hur to wklej tylko to:
Kod:
#number=# 
0 
3600
0 
0 
Utani Gran Hur

Ostatnia edycja:

jeszcze mam jeden problem , bo jak bije np potwora i on ma zolte to bot nagle idzie do gory i zostawia tamte, mozna to jakos zmienic ? ;d i np ze jak widzi potworka zeby stal w miejscu i go atakowal ?

ogolnie dz za skrypty i target xd

Po tym co napisa?e? wnioskuj?, ?e zrobi?e? ju? waypointy. Zapewne jest jaka? funkcja, kt?ra tam nakazuje dla Blackd, ?e ma czeka?, a? ubije wszystkie moby, lecz nie wiem jaka to (zajrzyj do przet?umaczonej dokumentacji). Jest tam taka funkcja 'waitX <warto??>'. Pod ka?dym waypointem mo?esz da? t? funkcj?, np.
Kod:
tutaj waypoint
waitX 30
tutaj waypoint
waitX 30
[...]
Wtedy bot p?jdzie do wyznaczonej pozycji, b?dzie bi? moby, czeka? 30 sekund. Jak ubije moby szybciej ni? minie 30 sekund to od razu pobiegnie, je?eli 30 sekund minie, a on nadal b?dzie bi? moby to pobiegnie dalej i zabije nast?pnym razem.

Status
Zamknięty.
Do góry