-Tibia 8.60 ?• Vrist Ots •? - DARMOWY! JEDYNY OTS BEZ SMS SHOP!! the best evo!

Status
Zamknięty.

Kawon

?•Atania.Pl•?
Kwiecień 16, 2008
Liczba reakcji
48
Witam serdecznie! :)

Jak dla mnie to ju? koniec ery zarabiania na serwerach ots - KONIEC Z SMS SHOPAMI. Wychodzimy naprzeciw wszystkiemu i jako pierwsi postanowili?my postawi? 100% darmowy serwer.
Czym jest Vrist? Najwi?kszym polskim serwerem evolution - setki expowisk i ponad 150 quest?w + specjalne misje u npc (autorski skrypt).

Dlaczego stawiamy ten serwer za free? Jak utrzymamy dedyka ?eby ots by? online? Proste.. Prowadz? inne serwisy internetowe i serwer dedykowany utrzymuje si? z nich, a ots postanowi?em postawi? jako darmowy, bo obieca?em to sta?ym graczom serwera.

Ma?e info o serwerze:
- strona www - www.vrist.net (rejestracja ju? otwarta)
- ip - vrist.net
- port - 7171
- klient - 8.6 (mo?liwy do pobrania ze strony serwera ze zmienionym ip)
- ilo?? expowisk - kilkaset ;)
- ilo?? quest?w - ponad 150 + kilkadziesi?t misji u npc (autorski skrypt)
- rekord online w przesz?o?ci - 537
- brak sms shop, gracie z free ;)

PROPONOWANY EXP STAGES:
10-50 = 140x
51-100 = 120x
101-150 = 90x
151-200 = 70x
201-250 = 50x
251-300 = 25x
301-350 = 15x
351-400 = 9x
401-450 = 5x
451+ 3x

Skills: x30
Magic: x15
Loot: x2
RedSkull -
od 15 frag?w,
BlackSkull - od 20 frag?w,
Czas fraga - 5 godzin,

Serwer na kt?rym stoi ots:

Procesor: Intel i7 920 4x 2x 2.66+ GHz
Ram: 24GB DDR3
??cze: 100Mb/s

Filmiki graczy z poprzednich edycji:
>KLIKNIJ TUTAJ<

Screeny:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Zapraszamy wszystkich do zak?adania postaci! :) pami?tajcie ?e to jedyny darmowy serwer ;)
Pozdrawiam​

Odp: ?• Vrist Ots •? - DARMOWY! JEDYNY OTS BEZ SMS SHOP!! the best evo!

Witamy w swiecie kwadratow

Jeden Wielki Kwadrat a nie ots ;p

Jeden wielki kwadrat? Nie zgodzi?bym si? z tym :)
Jest wiele pi?knych miejsc/expowisk/quest?w, ale wiadomo, ?e tibia to og?lnie "kwadratowa" gra i ci??ko wszystkie lokacje przedstawi? w inny spos?b :)
oczywi?cie zapraszam gry o ile zale?y Wam na grze na darmowych serwerze ;)
Pozdrawiam

www.vrist.net

Ja na pewno wbije bo serwer moim zdaniem najlepszy jaki by? i jaki b?dzie licz?c EVO :)

zagra?bym ale sam widok mapy mnie zniech?ca do gry. chyba przez d?ugi czas jej nie ruszali?cie;]

Pami?tam ten pi?kny ots :)

D?ugo na nim gra?em swego czasu. Wszystkim serdecznie polecam serwer, poniewa? liczba quest?w oraz expowisk jest prze ogromna.

@Mam tylko nadziej?, ?e nie b?dzie faworyzowania graczy i dawania itemk?w.

vrist? wola?bym aby? postawi? serwer atania ;)

Pami?tam ten pi?kny ots :)

D?ugo na nim gra?em swego czasu. Wszystkim serdecznie polecam serwer, poniewa? liczba quest?w oraz expowisk jest prze ogromna.

@Mam tylko nadziej?, ?e nie b?dzie faworyzowania graczy i dawania itemk?w.
Teraz nie ma sms shopu wi?c bd sprzedawa? lvl/skille/addony co bd si? da?o ?eby zarobi? musia? bym go nie zna? z poprzednich edycji.

@Kloska

Wiem, ze czesto jestes reklamatorem wielu serwerow, ale powiedz, dostajesz tez cos za negatywne komentarze innym serwerom? Bo co popatrze na jakas zapowiedz tam Twoj hejt, nie wiem czy na tak trafiam na takie zapowiedzi czy co?

a mnie przy Klosce jedynie ciekawi to ?e ma czas na wszystko bo wed?ug jego sygnatury jest Mapperem/Skrypterem i Reklamatorem ;p

Przedstaw kolego realia, jak chcesz na nim zarobi?.
Ciekawe czy jest tu jaki? haczyk. Nie chcesz zarabia? na sms shopie ? Nie ******.

Pisal:
"Dlaczego stawiamy ten serwer za free? Jak utrzymamy dedyka ?eby ots by? online? Proste.. Prowadz? inne serwisy internetowe i serwer dedykowany utrzymuje si? z nich, a ots postanowi?em postawi? jako darmowy, bo obieca?em to sta?ym graczom serwera."

Czytanie nie boli -.-

Teraz nie ma sms shopu wi?c bd sprzedawa? lvl/skille/addony co bd si? da?o ?eby zarobi? musia? bym go nie zna? z poprzednich edycji.

Nigdy nie sprzedawa?em lvl i skillkie :) Addony mo?na by?o kupi? na poprzednich edycjach z sms shop, a dawa?y je itemki zwane ADDON DOLL oraz VIP ADDON DOLL ;)
Wi?c nie oskar?aj, bo na pocz?tku istnienia vrista kto? mi si? wr?ba? na posta? i by?a zadyma, wi?c wtedy komenda /addskill zosta?a ca?kowicie *****ana, ?eby nie by?o tego typu akcji jakby taka sytuacja jeszcze mia?a wtedy miejsce ;) Wi?c z logicznego punktu widzenia, nie mam nawet mo?liwo?ci dodania lvl jako god :) jedynie poprzez sql co wi??e si? z edycj? w pizdu tabelek bo razem z lvl trzeba zmienia? exp,hp,mp,cap i par? innych g?wien....

CO DO ZAROBK?W I JAKI? HACZYK?W (kt?rych nie ma!):
Jak ju? pisa?em nie musz? zarabia? na tym serwerze, bo dedyka mam op?aconego do po?owy sierpnia tego roku, a poza tym sko?czy?em z zarobkami na ots, bo mam du?e lepsze ?r?d?o dochodu i na nim skupiam swoj? uwag? :) Tamte serwisy przynajmniej ca?y czas si? rozwijaj?, a ?eby na otsie zarobi? to po jakim? czasie resety musz? by?..

Oczywi?cie robi? to dla sta?ych graczy, kt?rym obieca?em ?e Vrist powstanie ca?kowicie darmowy.. Nie wierzycie to gra? nie musicie :)
Poni?ej screen z ovh od dedyka:

beztytuuwdp.jpg

Ostatnia edycja:

Mapa , ?rednio zach?ca.
W dodatku bez sms shopa , nie poci?gnie d?ugo ;)

dobrze, ?e wraca stary Vrist, mo?e zagram jak b?dzie czas.
PS. widz? ?e ju? chwyta za serca tych co zarabiaj? na graczach, bo ots bez sms shopu i boj? si? konkurencji ;-)
jak najbardziej polecam !

Ja oczywiscie wbije na start servera zobaczyc jak sie prezetuje :P

Pozdrawiam i czekam ! ;)

Co do mapy to na pewno b?dzie udoskonalana ;) Co do uwag ?e bez sms shopa nie poci?gnie d?ugo to si? mylicie ;) Nie zale?y mi na zarobku, bo ots to nie jest jedyne dost?pne ?r?d?o i umiem sobie bardzo dobrze bez tego poradzi?, a ?e co niekt?rzy s? ograniczeni i potrafi? tylko z ots?w wyci?gn?? $ to wsp??czuj? w przysz?o?ci ;)

Pozdrawiam i zapraszam do rejestracji :)

REFRESH!

www.vrist.net

No je?li mapka bd udoskonalana to czemu by nie zagra? ;). Zobaczymy jak si? zaprezentuje ots ;)
bez sms shopu? Brawo ;D przynajmniej nie bd j***** gimbus?w,kt?rzy zabieraj? rodzicom telefony i ?l? sms bo bez tego nie potrafi? nic zrobi?.
Czekam na start ;)
szkoda,?e za 5 dni dopiero ale no c?? jak trzeba to poczeka si?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry