Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Na niczym innym si? nie bazujesz tylko na krytyce mapy, silnika oraz strony i b??dami w starym opisie. Interesuje mnie tylko teraz je?li nie masz co innego do napisanie prosz? nie wypowiadaj si?. Nie masz wgl?du w ?adne source i piszesz bzdury, ju? kiedy? wypowiada?em si? kiedy? na ten temat nazw silnika itp, jest to m?j szacunek do autor?w. Je?li my?lisz ze tak ?atwo trackowa? map? prosz? spr?buj szcz??cia. W?tpi? ?e kt?ry? z krytykant?w zrobi? by tyle co jest :") Post jest wy??cznie kierowany do ludzi kt?rzy podzielaj? zdanie kolegi.
, reklamowa?em united ots, i tam pare innych.
Jezeli chce sie pomeczyc z wbijaniem lvla to wbijam na rl a nie na ots ktory pewnie po miesiacu zniknie. Oczywiscie nie polecam.
@up : tak to mozesz do matki mowic, sie nagra?es..... ;]
I nie wypowiadaj si? o tym serwerze skoro na niego nawet nie wszed?es
A serwer jest naprawd? godny polecenia 
Niestety nie masz racji poniewa? OTS ju? jest d?u?ej ni? miesi?cI nie wypowiadaj si? o tym serwerze skoro na niego nawet nie wszed?es
A serwer jest naprawd? godny polecenia
A wi?c POLECAM!
gram tam pare dni i mam ma?y lvl co prawda, ale ja gram mo?e z 30-60 minut dziennie jak dobrze pujdzie