• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

[1/8] Popej vs. Czarna Mamba

Status
Zamknięty.

Seylit

Ideator
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
40
? Temat pojedynku:
Zapomniane Lochy

Praca numer 1:

zapomnianelochy.png

Praca numer 2:

zapomnianelochy.png

Odp: [1/8] Popej vs. Czarna Mamba

Wida?, ?e autor pracy pierwszej bardziej si? przy?o?y? do pojedynku. Praca jest naprawd? bardzo ?adna, znakomicie oddaje temat walki. Co do pracy numer 2. Nie jest z?a, lecz za ma?a. Mi osobi?cie lochy, kojarz? si? z wielk? ilo?ci? korytarzy, zakamark?w.

G?os na prace numer 1.

A ja oddaje sw?j g?os na prace, numer 2. Praca bardziej przypad?a mi do gustu, i moim skromnym zdaniem bardziej oddaje klimat loch?w.
Pozdrawiam Szusi.

G?os na prac? numer 2. W pracy numer dwa spodoba?a mi si? skromno?? lochu - taki ma?y, ale jednak oddaj?cy klimat tego typu pomieszczenia. S? tam wszystkie rzeczy, kt?re charakteryzuj? loch. Praca numer jeden nie jest z?a, ale brakuje w niej tego czego?.

G?os na prace numer 1. Dlaczego? To proste lochy to raczej du?o przestrzeni,korytarzy i cel, poza tym wykonanie nie jest najgorsze;)

Regards

G?os na prac? z numerem 2, mimo i? jest mniejsza, to prezentuje si? znacznie lepiej.
Jest staranniej wykonana, bardziej dopracowana i szczeg??owa, autor naprawd? si? postara?.

Nie wiem dlaczego ale po?owa g?osuj?cych patrzy na wygl?d. Dam wam zajebist? rad? najpierw sprawdzamy nawi?zanie do tematu p??niej ta co bardziej nawi?zuje dostaje plusa i p??niej na wielko?? i ostatecznie na wygl?d po czym ta praca do dosta?a wi?cej plusik?w jest lepsza w tym przypadku jest to 1 i na ni? g?osuj?.

G?os na prac? numer1, bardziej mi si? podoba, moim skromnym zdaniem jest lepsza, spodoba? mi si? pomys? z dziur?+?opata ;d

G?os na prac? numer dwa, poniewa? jedyka za bardzo ?mierdzi mi map? Blackqa.
Pozdrawiam!

G?os na jedynk?

G?os na jedynk?

Praca pierwsza
Praca pierwsza moim zdaniem najbardziej oddaje klimat loch?w. (+)
Du?a i zawiera sporo szczeg???w, najbardziej mi przypad?a do gustu. (+)

Praca druga
?wietna, skromna praca co nie oznacza s?aba a przede wszystkim na pewno na temat. (+)
Mimo to praca pierwsza bardziej mi si? podoba, jednak druga nie jest z?a :).

Ostatnia edycja:

Nie wiem dlaczego ale po?owa g?osuj?cych patrzy na wygl?d. Dam wam zajebist? rad? najpierw sprawdzamy nawi?zanie do tematu p??niej ta co bardziej nawi?zuje dostaje plusa i p??niej na wielko?? i ostatecznie na wygl?d po czym ta praca do dosta?a wi?cej plusik?w jest lepsza w tym przypadku jest to 1 i na ni? g?osuj?.
synek ogarnij sie z tymi tekstami opini jest wiele a fakt jeden-.-
@topic
Praca numer jeden jest duza ale malo detali, niedopracowana.
Praca numer dwa wed?ug mnie przekozacka du?o detali jednym s?owem to jest to!
Oddaje glos na prac? numer 2

Przepraszam za m?j b??d: Rozmawiali?my z Popejem i po d?u?szym przeanalizowaniu sytuacji i sprawdzeniu wszystkiego wysz?o jednak, ?e nie mia? on wp?ywu na wszystkie niuanse ze swoim IP, kt?re by?o tutaj kluczowym dowodem.

Tym samym, wszem i wobec przepraszam za b??d, odwo?uj? (b?d? co b?d?) oszczerstwo wzgl?dem Popeja i przywracam go do turnieju - poniewa? ta walka zosta?a przerwana przeze mnie, Popej zajmie miejsce Fluosa i Astobalesa przechodz?c do nast?pnej rundy.

________________​

Czarna Mamba wygra?a walkowerem, wi?c r?wnie? i ona przechodzi do nast?pnej rundy jako pe?noprawny zwyci?zca.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry