[1/8] Swordfish vs. gum

Status
Zamknięty.

Seylit

Ideator
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
40
? Temat pojedynku: Pola Elizejskie

? Opis:
Wikipedia napisał:
Elizjum lub Pola Elizejskie – w mitologii greckiej cz??? Hadesu - podziemnego ?wiata, przeznaczona dla dusz dobrych ludzi. (…) Dusza by?a s?dzona, nast?pnie sz?a w jedno z trzech miejsc spoczynku wiecznego; m.in. na Elizje. Sprawiedliwi kierowali si? na prawo do rzeki zapomnienia - Lete. Napiwszy si? z niej wody, zapominali o ziemskim ?yciu. Dalej czeka?y ju? na nie Pola Elizejskie - kraj wiecznego spokoju i po?miertnej szcz??liwo?ci, gdzie dusze wyzbyte od wszelkich cierpie? i pragnie? przechadzaj? si? po bladych ??kach, ogarni?te muzyk? niewidzialnych lir.

Praca numer 1:
„Napiwszy si? wody z magicznej fontanny, dusza wyzbywa?a si? cia?a, a nast?pnie by?a s?dzona przed wyroczni?, kt?ra wskazywa?a, kt?rej kuli nale?y dotkn??.
Prawa kula odpowiada?a krainie szcz??cia i bogactwa (Elizjum), za? lewa kula odpowiada?a za krain? smutku i cierpienia (Hades).”

332nevt.jpg

jh6a75.jpg

25qzp20.jpg

Praca numer 2:

123nng1.jpg

Odp: [1/8] Swordfish vs. gum

Wyb?r jest prosty. 1 to praca na kt?r? zag?osuj?. ?wietnie odwzorowany temat pracy z du?? ilo?ci? szczeg???w. O 2 chyba wiele nie mo?na powiedzie?.

Oczywiste, ?e ka?dy cz?owiek homo sapiens wybierze prac? numer jeden, gdy? oddaje klimat oraz rzuca si? w oczy, za? praca numer dwa to 54,32 s w RME(czyt. g?wno).

Jezus maria!
Hahah nie no, totalna beka ze strony autora pracy numer 2, jest dla mnie bogiem totalnym.
Jestem w 200% przekonany, ?e pojedynek wygra praca numer jeden, ale aby by?o ?miechowo oddam g?os na prace numer dwa.
Pozdrawiam!

Ostatnio edytowane przez moderatora:

1 - dwojka jak koledzy napisali , daremna i wszystkie podobne okreslenia.

Jakbym chcia? by? szmieszny zag?osowa?bym na 2 , ale wida? jak kolega [ autor ] pracy nr 1 si? napracowa? i spe?nia to moje oczekiwania wi?c oddam m?j g?os na prac? NR 1

Wiadomo , ?e g?os idzie na 1.Kto? si? przy 2.napracowa? ... <facepalm>
A wi?c g?os na 1.

ooOO Praca nr 1 mi si? bardzo podoba, ?wietna praca - wiadomo kogo ;d
3 ss mi si? najbardziej podoba, zajebista praca!!!

Co do pracy nr 2 - to jaki? ?art? ehh

Zdecydowanie nr 1

Zaskocz? Was i zag?osuj? na jedynk?. Jest odrobin? lepsza od dw?jki, ma co prawda kilka niedoci?gni??, ale og?lne wra?enie jest ?adne i wida?, ?e autor nie pierwszy raz klika? w map editorze.

A co do dw?jki, hm...
Spytam.
Nie spytam.
Spytam.
Nie spytam.
Dobra, spytam. Co to ma k*rwa by? :O?

Pwnd, genialne detale w pracy nr. 2 _/
No ale dam szans? jedynce.
Chyba prosty wyb?r nie?
1

Praca nr.1 jest o wiele lepsza, praca nr 2 to full rme itp. zreszt? wystarczy popatrze?.

Regards

No, nie trzeba komentowa? raczej, oczywi?cie g?os na prace numer 1.

G?os na prac? numer 1, chocia? dw?jka jest fajna, gdyby mia?a jeszcze 3 odn??a, to wygl?da?aby jak rozp?aszczony ?uczek : D Logiczne, ?e w pracy numer 1 jest wszystko, dlatego nie ma o czym tu dyskutowa?.

Te zajebiste detale pracy numer 2., lepsze wykonanie i b?g wie co jeszcze, sk?aniaj? mnie do oddania na ni? swojego g?osu. Swoj? drog? musz? przyzna? autorowi pracy, wielki + za kreatywno??.

Ostatnia edycja:

Yhh... nie wiem po co da?e? w 1 Pracy 3 ss'y a 2. Da?e? jedno ss to oczywiste ?e ka?dy wybierze nr.1 ?al mi cb kolo postaraj si? jak dla mnie to praca nr.2 xD

Wygrywa praca numer 1, kt?rej autorem jest SwordFish - w pi?knym stylu przechodzi on do ?wier?fina??w.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry