1 depo!

Status
Zamknięty.

tarta

Active User
Grudzień 4, 2009
Liczba reakcji
0
siema pokaze wam 1 depo!
1.depo
2.natura bagna i woda
3. CALA MAPA!

Odp: 1 depo!

Az nie wiem co napisac. Widze ze zaczynasz dopiero tworzyc. Do tych skrzynek nawet podejsc sie nie da, a nie mowic o kwadracie jaki stworzyles. 0 szczeg???w. Albo jestes wielkim nowicjuszem albo to wstawiles dla jaj... (przepraszam ze nie uzywam polskich znakow ale mi sie cos z klawiatura stalo)

PS.: Poczytaj poradniki!

Auuu moje oczy ;< nawet ja jestem nowicjuszem, no ale ?eby takie co? stworzy??

Nie masz wyobra?ni cz?owieku, lub wgl - nie my?lisz? Do tego nawet si? podej?? nie da ... i od kiedy te ,,mniejsze ?cianki, wchodz? na te p??ki" nie wiem jak to si? nazywa wi?c sory -.^ popracuj troch?, w ko?cu co? wyjdzie! na zach?te 1/10

myslalem ze da sie podejsc :O
ale dzieki bede robic nowe depo i tu wstawie
O
D
?
W
I
E
R
Z
A
M

Co to jest? AAAA nast?pny syf... 1/100 zero detali wgl auto build syf jeszcze raz syf...
nic nie trzyma si? kupy

Pozdrawiam

My?l?, ?e to twoja pierwsza praca. Je?li tak, noto niestety musisz si? jeszcze duu?o nauczy? :( Wog?le, razi mnie to w oczy :D

C oto jest? Czy ty wiesz, ?e tylko do jednej skrzynki da si? doj??? W og?le jeden wielki kwadrat w dodatku bez jednej ?ciany. Og?lnie praca to pora?ka jakich ma?o, gorszej chyba nie widzia?em. 0/10

Uhh... Nie wiem czy co? mog? wi?cej skomentowa?. Zrobili to za mnie panowie @up.
Praca to totalna pora?ka. Jeden wielki kwadrat, do skrzynek nie da si? doj??, jakie? g?wna na ?rodku. Przestudiuj mas? poradnik?w i dopiero zabierz si? za mapping.

1/10 Na zach?t?.

To jest ... boskie!
Dawno nie widzia?em mapy, kt?ra zadowoli moj? osob?, a tak?e me alter ego. Mapa jest wy?mienita, szczerze nie wiem ile zaje?o Ci jej tworzenie, zapewne by?o to dla Ciebie nie lada wyzwanie - brawo.

Ups... widocznie mi si? popieprzy?y okienka w Operze :(
S?uchaj skarbie, nie bierz si? za to bo to nie dla Ciebie.
Pozdrawiam!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry