What's new

#1 Forumowy Turniej League of Legends [1v1]

Status
Not open for further replies.

Xarid

Advanced User
Reaction score
101
Odp: #1 Forumowy Turniej League of Legends [1v1]

aha,
Wsz?dzie wygra skill a dopiero p??niej posta?, a granie do wyznaczonego celu jest dobre i skr?ci czas gry(poza tym ka?de 1vs1 bardziej znane (tsm, curse) jest tak rozgrywane), bo i tak osoba, kt?ra zdob?dzie fb wykorzysta to i wysnowballuje gr? - tak na prawd? fb wygrywa gr? bo ka?dy kto my?li to wykorzysta i nie pozwoli na comeback
w/e
jakkolwiek to bedzie rozygrywane to pogram

Grzonas

Senior User
Reaction score
44

Planuj? wi?cej edycji, wi?c t? rozegramy tak i zobaczymy jak wyjdzie :]

XXV

Active User
Reaction score
23

A kiedy jaki? przewidywany start, czy co??

Grzonas

Senior User
Reaction score
44

Tak my?l?, ?e jeszcze jedna osoba i zaczynamy, bo b?d? 4-osobowe grupy i wszystko przebiegnie sprawnie.

Cosades

Active User
Reaction score
15

Te? wbijam. Vannsive.

Grzonas

Senior User
Reaction score
44

Koniec zapis?w. Nied?ugo odezwiemy si? wraz z Old Qulimaxem do uczestnik?w.

@edit
Zrobi?em losowanie grup, kt?re polega?o na wyci?ganiu z woreczka kartki z nickiem uczestnika i dodawanie go do grupy (raz do jednej raz do drugiej).

Last edited:

Nieruchomy Poruszyciel

Advanced User
Reaction score
14

aha,
Wsz?dzie wygra skill a dopiero p??niej posta?, a granie do wyznaczonego celu jest dobre i skr?ci czas gry(poza tym ka?de 1vs1 bardziej znane (tsm, curse) jest tak rozgrywane), bo i tak osoba, kt?ra zdob?dzie fb wykorzysta to i wysnowballuje gr? - tak na prawd? fb wygrywa gr? bo ka?dy kto my?li to wykorzysta i nie pozwoli na comeback
w/e
jakkolwiek to bedzie rozygrywane to pogram

Hahaha skill na aramie, a to dobre xd ju? widz? jak carrujesz arama gdzie losuje do twojego teamu alistara, shena, siona, elise i za???my quinn, a u enemy lux, dzidale, jayce, sorake i mastera. GL HF!
Aramy s? dla noob?w, kt?re sobie nie radz? na SR (jedyna s?uszna mapa) albo farmi? IP lub nakurwiaj? referalki

FB wygrywa gre?
Chyba na bronzie xD

@Topic
Zg?osi?bym si?, ale sprzeda?em konto jakiemu? Turasowi i musz? czeka? jeszcze tydzie? ?eby odzyska? :c

@Down
Umiem nuubie, ale odnios?em si? do jego wypowiedzi, ale wida?, ?e ty nie umiesz, wg tego pana liczy si? przedewszystkim skill, nie wa?ne czy to 1vs1 czy 5sv5 na aramie.

Last edited:

Grzonas

Senior User
Reaction score
44

Hahaha skill na aramie, a to dobre xd ju? widz? jak carrujesz arama gdzie losuje do twojego teamu alistara, shena, siona, elise i za???my quinn, a u enemy lux, dzidale, jayce, sorake i mastera. GL HF!
Aramy s? dla noob?w, kt?re sobie nie radz? na SR (jedyna s?uszna mapa) albo farmi? IP lub nakurwiaj? referalki

FB wygrywa gre?
Chyba na bronzie xD

Nie wiem, czy umiesz czyta?, ale tutaj chodzi o 1v1 :D

@EDIT
PO G??BSZEJ ANALIZIE Z OLD QULIMAXEM POSTANAWIAMY, ?E ROZGRYWKA ODBYWA? SI? B?DZIE JEDYNIE NA G?RNEJ/DOLNEJ LINII (USTALONE MI?DZY GRACZAMI) ORAZ WY??CZONE Z NIEJ ZOSTAN? O?TARZE. RESZTA ZASAD POZOSTAJE BEZ ZMIAN.

Last edited:

Old Qulimax

Active User
Reaction score
4

@Topic
Zg?osi?bym si?, ale sprzeda?em konto jakiemu? Turasowi i musz? czeka? jeszcze tydzie? ?eby odzyska? :c
@Anastazjusz II
Skoro konto sprzeda?e?, to nie masz prawa go odzyskiwa? i tym podobne rzeczy, chyba ?e jeste? z?odziejem,a to Ci si? kiedy? odp?aci w przysz?o?ci.

@Topic
TAK JAK WY?EJ NAPISA? GRZONAS, GRAMY JEDYNIE NA G?RNEJ LUB DOLNEJ ALEI(DOGADUJEMY SI? PRZED STARTEM GRY NA, KT?REJ ALEI CHCEMY SI? ZMIERZY?), WYKLUCZONE Z GRY ZOSTAJ? O?TARZE, A RESZTA ZASAD POZOSTAJE BEZ ZMIAN.
ZACZYNAMY JUTRO(CZYLI WTOREK)O GODZINIE 15:00

XXV

Active User
Reaction score
23

Mam nadziej?, ?e nie b?dzie takich lag?w jak o ~20.

Xarid

Advanced User
Reaction score
101

turniej 1 vs 1 na najglupszych zasadach o jakich slyszalem

---------- Tre?? dodana o 16:47 ----------

FB wygrywa gre?
Chyba na bronzie xD

@Topic

@Down
Umiem nuubie, ale odnios?em si? do jego wypowiedzi, ale wida?, ?e ty nie umiesz, wg tego pana liczy si? przedewszystkim skill, nie wa?ne czy to 1vs1 czy 5sv5 na aramie.
na 1 vs 1 wygrywa fb bo potrafiac grac wysnowballujesz gre i nie dasz przeciwnikowi szans na comeback i mowilem tu o samej mapie aramowej (howling abyss) tylko i wy??cznie 1 vs 1

• Like
Reactions: XXV

Old Qulimax

Active User
Reaction score
4

na 1 vs 1 wygrywa fb bo potrafiac grac wysnowballujesz gre i nie dasz przeciwnikowi szans na comeback i mowilem tu o samej mapie aramowej (howling abyss) tylko i wy??cznie 1 vs 1
W sumie ja te? nie chcia?em tej mapy, wola?bym Howling Abyss, ale Grzonas si? upar? na TT :p

Marcin24

Ja i Kazia
Reaction score
209

Old Qulimax (3:29): jeste??
(4:27): jestes juz?
Jesli nie pojawisz sie do godziny 17:00 to walkower

My?la?em, ?e wsp?lnie dogadamy jaki? termin rozgrywki... A ten mi ka?e rozgrywa? mecz jak mnie nie ma przy kompie xD

Old Qulimax

Active User
Reaction score
4

My?la?em, ?e wsp?lnie dogadamy jaki? termin rozgrywki... A ten mi ka?e rozgrywa? mecz jak mnie nie ma przy kompie xD
Spokojnie, razem z Grzonasem ustalili?my, ?e b?dziemy robili turniej do ko?ca tego tygodnia.

Grzonas

Senior User
Reaction score
44

Spokojnie, razem z Grzonasem ustalili?my, ?e b?dziemy robili turniej do ko?ca tego tygodnia.
Faz? grupow?*, ale jak wszystko sprawnie p?jdzie to mo?e uda si? nawet ca?y turniej.

Nieruchomy Poruszyciel

Advanced User
Reaction score
14

Kto gra 1vs1 na tej mapie? Przecie? na tym si? nie da grac 1vs1, dlatego nied?ugo wyjdzie magma chamber specjalnie bo takie pojedynki.
1vs1 tylko na SR, od biedy TT

@Topic
B?dziecie streamowa??

Grzonas

Senior User
Reaction score
44

Ja mam niestety za s?aby internet, ale mo?e nagram filmik z komentarzem z fina?u, kto wie? :D (o ile nie b?de w nim gra? xD )

Xarid

Advanced User
Reaction score
101

nie mam z kim zagrac bo pozostali nie chca grac - chyba michu oddaje walkowera a ten macieq sie nie odzywa

Grzonas

Senior User
Reaction score
44

Do tego macieq nie mam kontaku, w grze go nie ma, a na forum nie wchodzi, no ale trzeba poczeka? do ko?ca dzisiejszego dnia. To samo tyczy si? Micha.

Marcin24

Ja i Kazia
Reaction score
209

bo gracie na mapie, na kt?rej mam 1 fpsa

Status
Not open for further replies.