#1 Turniej Counter Strike 1.6 Steam oraz NS / Rozpiska rozgrywek

Status
Zamknięty.

Pico

Tak
Marzec 8, 2013
Liczba reakcji
19
Witam!

Po ma?ych przeciwno?ciach losu w ko?cu uda?o si? skomplementowa? komplet graczy, kt?rzy wezm? udzia? w rozgrywkach!​

Zasady b?d? nast?puj?ce:

- Gracze zostali podzieleni na dwie grupy (pary 1-4 oraz 5-8), w kt?rych ka?dy zmierzy si? z ka?dym
- Do fazy pucharowej przejd? po dwie pary z ka?dej z grup, kt?re otrzyma?y najwi?cej punkt?w
- Punkty b?d? przyznawane nast?puj?co:
Mecz wygrany 2:0 - 2 punkty
Mecz wygrany 2:1 - 1 punkt
Mecz przegrany - 0 punkt?w

- Ka?da z par ma do wyboru jedn? z poni?szych map, w przypadku remisu 1:1 zostanie rozegrana dogrywka na ostatniej mapie.
de_dust2_2x2 (http://cs.gamebanana.com/maps/158943)
de_train_ilz_2x2 (http://cs.gamebanana.com/maps/152161)
de_nuke_dew (http://cs.gamebanana.com/maps/142463)

- Gramy 14 rund, ka?da po dwie minuty
- Ka?da ze stron gra 7 rund po stronie CT oraz 7 rund po stronie TT
- W razie remisu (7:7), zostaje rozegrana runda 15, decyduj?ca o wygranej danej dru?yny
- W fazie pucharowej zwyci?zca grupy pierwszej zmierzy si? z zespo?em z drugiego miejsca przeciwnej grupy oraz odwrotnie, zwyci?zca grupy drugiej rozegra mecz z drugim zespo?em grupy pierwszej (namieszane ale ka?dy chyba zrozumia?? ;p )
- Na ka?dym spotkaniu b?dzie obecny serwer HLTV (po zako?czeniu turnieju przewidywany jest filmik z rozgrywek :D )
- Na zako?czenie ka?dej z "po??wek" prosz? o wykonanie screena z aktualnym wynikiem
- Gracze dostan? IP serwera oraz potrzebne informacje (has?o, rcon, itd) przed spotkaniem.

Oto rozlosowane pary:

1. Spaleni: DawidDemon [DawTor] wraz z Ventro [kth]

2. Tq118 [[INFO OD BOGA] ODPALONY] wraz z Kikimora[NiePico]

3. ZDEMORALIZOWANI: #SWAG [Zielony M m's] wraz z seba132 [Kork]

4. Xarid [Xarid] wraz z Agadir [Brzustek]

5. HunterS: iSanto [Rafcik] wraz z Pico [Grozisz mi?!!]

6. Heksakosjoiheksekontaheksafobia: stifler444 [kylu21] wraz z KabakOfDeath [$wirus]

7. Printss [Uricho] wraz z piotrek1998 [~[t]ytanowy'[ b]eton?`]

8. Dziki Johnson [Dziki] wraz z Bean [Bean]

Poni?ej przedstawiam rozpisk? zawod?w:

1 kolejka:
Spaleni vs para 2
ZDEMORALIZOWANI vs para 4

HunterS vs Heksakosjoiheksekontaheksafobia 0:2
Para 7 vs para 8

Termin rozegrania meczu: 07-14.10.2013

2 kolejka:
Spaleni vs ZDEMORALIZOWANI
Para 2 vs para 4

HunterS vs para 7
Heksakosjoiheksekontaheksafobia vs para 8

Termin rozegrania meczu: 14-28.10.2013

3 kolejka:
Spaleni vs para 4
Para 2 vs ZDEMORALIZOWANI

HunterS vs para 8
Heksakosjoiheksekontaheksafobia vs para 7

Termin rozegrania meczu: 14-28.10.2013

Jak wida? nie zosta? narzucony czas przebiegu meczu, ka?da z par powinna si? dogada? i rozegra? spotkanie w wyznaczonym terminie (uniemo?liwi to sytuacj?, ?e kto? nie pojawi si? na meczu, bo nie m?g?).

Prosz? r?wnie? zawodnik?w o przesy?anie nazw dru?yn, b?dzie to wygl?da? o wiele lepiej w powy?szej rozpisce!

Odp: #1 Turniej Counter Strike 1.6 Steam oraz NS / Rozpiska rozgrywek

Wg mnie dodatkowym punktem w regulaminie jest kr?cenie demka z ca?ej mapy. Hltv tak na prawd? to g?wno. Wiem, bo gram ju? wiele lat w cs'a, i kto? mo?e po prostu "omija?" miejsce spotkania z innym graczem, zaskoczy? kogo? w r??ny spos?b, gdzie na hltv b?dzie to widoczne jako zwyk?y 'fart', a w rzeczywisto?ci mo?e gra? na wallhacku.

Sam mam takie mo?liwo?ci, lecz chc?, aby gra by?a sprawiedliwa, dlatego jestem za dodaniem tego!

A to hax?w nie mo?na? Chujowy turniej - nawet na eslu u?ywa?em.

A aima i speedhacka mo?na?

Jest to w sumie amatorski turniej tak?e nie bra?em tego pod uwag?, ?eby po prostu nie komplikowa?. Ale macie racj?, kr?cenie dem b?dzie naprawd? pomocne w razie ewentualnych problem?w. Zaraz dodam punkt do regulaminu. ;)

Mi na przyk?ad b?dzie przeszkadza?o kr?cenie dem, bo laguje mi przez to komputer wi?c nie wiem czy to dobry pomys?.

PS: Jak kto? nie b?dzie m?g? to dojd? za niego.

@up

Nie rozumiem dlaczego Ci laguje? Fpsy przy kr?ceniu dema nie spadaj? wi?c nie wiem w czym tkwi problem.

@up

Nie rozumiem dlaczego Ci laguje? Fpsy przy kr?ceniu dema nie spadaj? wi?c nie wiem w czym tkwi problem.

Mam bardzo s?ab? kart? graficzn?. FPS'y w CS dochodz? do max 20, a mimo, ?e wy??cz? wszystko co zb?dne i jak odpal? demo to mam z 10 mo?e.. Ten komputer dosta?em na komuni? czyli kilka ?adnych latek temu. :P

No, na tibie jeszcze si? nadaje, cs to wy?sza liga :D

wof cs lol
zalecam robienie SS'?w graczom podczas meczy, a nast?pnie ich wykluczanie jak haxy bedo chyba ?e nie umiecie xD
kiedy by?y zapisy bom nie widzia??

//Wisia?o przez ponad miesi?c na tablicy. xD ~iSanto

Ostatnio edytowane przez moderatora:

@up

ss'y ?atwo przerobi?, a po za tym w?tpie, ?e kto? b?dzie jako admin na serwerze z w?asnym serwerem i dost?pem do rcona :)

GamePad jest firm? Pico wi?c serwer to nie problem, a tym bardziej administrator tego serwera. ;)

@up

To kto w takim razie b?dzie tym administratorem? W?tpi?, ?eby pico mia? czas i ch?ci bycia na ka?dym 'mixie', bo ka?dy na pewno b?dzie mia? w r??nych, dalekich od siebie terminach. Jedni mog? gra? o 7 rano, drudzy za? o 20, wi?c pico musia?by gra?/by? 24/7

A to ze jest dany termin a nie ma godzin to tez lipa ;_; bo jak by by? jaki? czas wyznaczony to ka?dy by ogarnal si? i by wpadl a jak nie mo?e to pisze ze nie mog? wtedy i najwy?ej zastepca jaki? wpada albo nie wiem co ;_;
A tak wogole to para2 ch?tni na meczyk pi?tek 19 albo sobota?

@up

To kto w takim razie b?dzie tym administratorem? W?tpi?, ?eby pico mia? czas i ch?ci bycia na ka?dym 'mixie', bo ka?dy na pewno b?dzie mia? w r??nych, dalekich od siebie terminach. Jedni mog? gra? o 7 rano, drudzy za? o 20, wi?c pico musia?by gra?/by? 24/7

Je?li Pico nada mi prawa mog? by? adminem przez kilka godzin. :)

Jak chcecie robic ss rconem?
Mam nadzieje ze amx bedzie wylaczony,
Pico szykuj sie jutro ma mecz o 17, jeszcze nie wiem jak z swirusem, jak cos to sam was rozjebie :D

PS. Chce ktos trening jakis?
gg: 6845124
steam; kylupl

SSy ka?dy sobie zrobi magicznym klawiszem "print screen". Chodzi mi o to, ?eby by? jaki? dow?d z wynikiem (wiem, ?e jest hltv i milion innych rzeczy ale tak b?dzie pro?ciej w razie czego ;p). I zobaczymy jak tam sobie poradzicie jutro! :D

Chodzi o wspomagacze, co do ss na koniec meczu to F12 i na steam sie zapisze :D,

moze kazdy niech nagrywa swoj mecz?
record "nazwa_demka"

:P

A jak kto? jest NS? xDD ja tam si? mog? pochwali? na sztimie wynikiem XDD

Zainstalowa?em na serwerze takie magiczne co? jak dproto tak?e nonsteam te? pogra. ;d

A co do demek to okej, niech ka?dy nagrywa i b?dzie po k?opocie. ;)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry