-Inne [10.78] Narozia.eu | Real Map | Oramond | Roshamuul | Glooth Factory | Cast System

Status
Zamknięty.

Gitu123

Senior User
Czerwiec 25, 2009
Liczba reakcji
22
N.gif
arozia start - 29.05.2015 - 18:00

Narozia postanowi?a zako?czy? swoje dzia?ania na wersji 8.60. Teraz przechodzimy na nowy klient, gdzie mamy doskonale dopracowany ka?dy aspekt gry. Posiadamy r?wnie? wszystkie tereny z real tibii, w??czaj?c w to Seacrest Grounds i Glooth Factory, dost?pne na Oramond. Posiadamy rajdy boss?w, kt?rych inne serwery nie posiadaj?. Nie posiadamy jeszcze rate serwera, poniewa? wci?? nie wiemy jakie je da?.

Zalety Serwera:
- Cast System - posiadamy w pe?ni sprawny Cast System, dzi?ki kt?remu mo?esz streamowa? swoj? rozgrywk? online.
- Globalna mapa - tylko u nas znajdziesz wszystkie lokacje, wliczaj?c w to Sight of Surrender Valley, Glooth Factory, czy Seacrest Grounds.
- Balans profesji - na naszym serwerze ka?da profesja spe?nia swoje zadanie. Ka?da ma swoje mocne i s?abe strony.
- Questy - posiadamy wszystkie questy z globalnej mapy. Oczywi?cie nie wszystkie trzeba wykonywa?, aby dosta? si? w wybrane miejsce.
- Reward Chest - od teraz loot dzielony jest pomi?dzy graczy, kt?rzy bili bossa i w zale?no?ci od tego, kto ile zada? mu obra?e?.
- Darmowe punkty - na poziomach 150, 200, 250 i 300 ka?dy gracz otrzymuje darmowe punkty.
- To i wiele wi?cej.

Troch? suchych informacji:
IP: narozia.eu
Strona: http://narozia.eu/
Klient: 10.78
Port: 7171

PvP Protection: to 40 level
Magic Level: 6x
Skills rate: 25x
Client Version: 10.78
Loot Rate: 3x
Houses: from 50 level

1.png

2.png

3.png

Odp: [10.78] Narozia.eu | Real Map | Oramond | Roshamuul | Glooth Factory | Cast System

Za ma?o info ,za ma?o screen to mnie nie przekonuje !

Odp: [10.78] Narozia.eu | Real Map | Oramond | Roshamuul | Glooth Factory | Cast System

Za ma?o info ,za ma?o screen to mnie nie przekonuje !

A jakie informacje chcia?by? jeszcze dosta?? Nie wiedzia?em za bardzo z czego wi?cej mam zdj?cia porobi? i co wi?cej napisa?, gdy? do startu jest prawie 2 tygodnie.

Przyk?adowo :
Czy to jest tylko rl mapa ,czy co? w stylu evo - teleporty do exp
Screeny : Temple ,depo ,tp room ,quest room bo mo?e to kolejna kopia vesti tak jak w mazurskimots co dzi? wystartowa? 150 lvl bije si? i nic niema a co robi? .
Dodaj co? ,pomys? Eventy jakie ,a nie :D Zach?? !

To jest czysta Real Mapa 10.78. Skoro nie pisze nic o teleportach, itp. To ich nie ma? Pozatym jakie mam depo pokazywa?? Thais chyba ka?dy zna. Co do event?w, ich lista zostanie podana nied?ugo.

Od?wie?am!

Dobrze widzie?, ?e 8.6 odchodzi powoli do lamusa :-)

Dobrze widzie?, ?e 8.6 odchodzi powoli do lamusa :-)
Odchodzi bo nie ma du?o dobrych serwer?w, narozia akurat to by?o do przewidzenia ?e padnie najszybciej

dobrze ?e kerania sie trzyma .... i reseciki na niej tez dobrze

dobrze ?e kerania sie trzyma .... i reseciki na niej tez dobrze
Staram si? j? trzyma? jak najd?u?ej, nie robi? jej dla kasy, nie robi? orshabala jak inni (monte, skeyba, vxr, thornera itd.) przez co mam mniejsze zainteresowanie a jednak sobie radz? i dalej mog? odpala? ;-)

Staram si? j? trzyma? jak najd?u?ej, nie robi? jej dla kasy, nie robi? orshabala jak inni (monte, skeyba, vxr, thornera itd.) przez co mam mniejsze zainteresowanie a jednak sobie radz? i dalej mog? odpala? ;-)

Ale to nie temat o tym... Pozatym skoro ludzie graj? na orshabaal to wida?, ?e taki jest rynek.

Ale to nie temat o tym... Pozatym skoro ludzie graj? na orshabaal to wida?, ?e taki jest rynek.
Dlatego trzeba go zmieni? ;p

Co do serwera, no to polecam je?li chodzi o 10.78

za wiele os?b Ci nie wejdzie z powodu hexery, aczkolwiek ?ycz? powodzenia i przede wszystkim ludzi na start.

Ja chyba niedowidz? jaki jest exp stage. Sta?y? zmienny?
Moje pytania to: jaki jest exp stages, jak szybko odnawia si? mana hp -przed i po promocji, czy serwer b?dzie updatowany tak samo jak real tibia?

Serwer b?dzie updatowany jak real tibia. Co do exp stage, zostanie on podany w t? sobot?. Wci?? zastanawiam si? jaki da? exp.

Jaki system pvp? Jak retro to chujowo, tak jak na shadowcores. Ile razy mia?em tak, ?e maj?c 2 fragi, go?? wszed? mi pod wave i gasi?em go wbijaj?c rs'a, a wchodzi? przypadkowo + expi si? z innymi tez chujowo. Jak szybko mana/hp si? odnawia?

Ehh Gitu przesta? wiesz dobrze ze twoje ots to padaki. reptera i hydera to sa ots gita !! stoja dlugo ale online player padaka totalna.

Ostatnia edycja:

Ehh Gitu przesta? wiesz dobrze ze twoje ots to padaki. to sa ots gita !! stoja dlugo ale online player padaka totalna.

Ilo?? graczy ?wiadczy o tym, ?e ots jest z?y? Powiedz jakie? argumenty, to mo?e co? pogadamy.

Od?wie?am!

Ilo?? graczy ?wiadczy o tym ze nie zajmujesz si? otsami i dlatego nikt na tym nie gra... Prosze odpu?? sobie swoje m?dro?ci bo naprawd? OTSY twoje pod wzgl?dem mapy itp sa BARDZO DOBRE ! ale pod wzgl?dami administracji to niestety nie polecam. Zreszt? sami dobrze wiemy ze tylko robisz to po to aby kas? zarobi? po nic wi?cej . Wez zr?b z ma?ym expem dobry server z rl mapka mo?e i ci si? to uda?.

Ilo?? graczy ?wiadczy o tym ze nie zajmujesz si? otsami i dlatego nikt na tym nie gra... Prosze odpu?? sobie swoje m?dro?ci bo naprawd? OTSY twoje pod wzgl?dem mapy itp sa BARDZO DOBRE ! ale pod wzgl?dami administracji to niestety nie polecam. Zreszt? sami dobrze wiemy ze tylko robisz to po to aby kas? zarobi? po nic wi?cej . Wez zr?b z ma?ym expem dobry server z rl mapka mo?e i ci si? to uda?.

I jeszcze powiedz, ?e je?li robie update dla 20 os?b na hyderze, to chodzi mi o kase...
Podaj propozycj? expa, jaki mog? da? na serwerze.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry