100% SlaskiOTS TP Room

Status
Zamknięty.

Kryss014

Active User
Kwiecień 12, 2009
Liczba reakcji
5
Witam! Ostatnio bardzo cz?sto gram na moim ulubionym serwerze slaski.zapto.org i coraz bardziej podobaj? mi si? ich obiekty. Z nud?w postanowi?em sobie skopiowa? Teleport Room. Praca okaza?a si? o wiele trudniejsza, ni? przewidywa?em, ale si? uda?o! :) Ka?da ?ciana, tabliczka, ro?linka itp. jest identycznie odwzorowana jak na ?l?skim!
Oto SS:
12430468.png

DOWNLOAD:
Speedyshare: Slaski TP.rar
Rapidshare: RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

SKAN:
Virustotal: Virustotal. MD5: 3a2629aa2e26a036e3c682d81f6605e3

PS Mo?e praca wygl?da na 5 minut, ale zosta?a idealnie kopiowana ca?y dzie?!

Odp: 100% SlaskiOTS TP Room

Mo?e i jest kopiowana ale tp roomy z czytaniem tabliczek i szukaniem expa to ju? ma?o ludzi u?ywa teraz tp roomy s? ?e prz tp stoi potworek i te s? fajne i expy prosto si? szuka. Ale ?e si? napracowa?e? to daje 5/10

S? jeszcze jakie? komentarze...?

Masz ma?ego plusika za ch?cia ale jak napisa? kolega wy?ej to jest nie przydatne.
Po pierwsze: to kolega powiedzia? teraz u?ywaq si? tp z mobkami.
Po drugie: Ka?dy robi taki tp room jaki chce :P

Ale ch?ci si? licz?, mo?e np: zr?b w?asny tp room by?oby lepiej :D

Masz ma?ego plusika za ch?cia ale jak napisa? kolega wy?ej to jest nie przydatne.
Po pierwsze: to kolega powiedzia? teraz u?ywaq si? tp z mobkami.
Po drugie: Ka?dy robi taki tp room jaki chce :P
Ale ch?ci si? licz?, mo?e np: zr?b w?asny tp room by?oby lepiej :D

Ale takie TP s? g??pie, tzn. dziwnie wygl?daj?, nie realnie... Taki lepszy ;p, a to, ?e ludziom nie chce si? czyta? tabliczek, to ju? ich sprawa...
Poza tym ja si? nudzi?em, po to skopiowa?em t? map?, a czemu mia?a si? marnowa? u mnie na serwerze(Komputerze)? Dlatego j? udost?pni?em ;p

Nie pokazales nam caleg miasta :( i powiem szczerze to nie jest duzo tp.
Wiec nie wiem po co dales nam ten silnik jak nawet nie dales fotek miasta lub czegos.Jeszcze cos.... nigdy nikt nie bedzie mial takiego samego ots'a jak Slaski np.... bo jak widac duzo osob pisze tez "100% RL Map" ale nikt takiej mapy nie posiada.

Heh, ten teleport room jak by nie dodane te nie kt?re rzeczy jest m?j ;] Pewnie kto? korzysta teraz z mojego starego otsa co tu wrzuci?em do downloadu, no ale dzi?ki speederowi temat zosta? usuni?ty i ja z tego otsa korzystam ;p

#Edit
Ooo, a tu nawet znalaz?em link do tego tematu:
http://tibia.net.pl/silniki/14598-sql-b-fox-z-mapa-evo-100-przerobki.html
Link ju? wygas? :D

Ostatnia edycja:

Takie cos mo?na zrobi? nawet w 10-20minut..

Nie pokazales nam caleg miasta :( i powiem szczerze to nie jest duzo tp.
Wiec nie wiem po co dales nam ten silnik jak nawet nie dales fotek miasta lub czegos.Jeszcze cos.... nigdy nikt nie bedzie mial takiego samego ots'a jak Slaski np.... bo jak widac duzo osob pisze tez "100% RL Map" ale nikt takiej mapy nie posiada.

Umiesz czytac? xd Tu jest TYLKO TP ROOM!!! NIE CA?A MAPA!!! Je?eli nie wiesz, co to TP Room, to ju? nie m?j problem -.-

Takie cos mo?na zrobi? nawet w 10-20minut..
W?a?nie takich ludzi si? obawia?em -.- Je?eli jeste? taki kozak, to wejd? na ?l?skiego, i identycznie skopiuj samo temple, ciekawe w ile to zrobisz? Bo po pierwsze-nie wydaje mi sie, zeby ci sie udalo, po 2-zrobi?by? to w ok. 5 godzin -.-

LoL Sam TP rom z teleporami zwyklymi 2-5 min a to jest Mapa z neta scagana
http://rapidshare.de/files/40271xbhosting + Webspace[/url

???

Ostatnia edycja:

cz?owieku ty dalej nie rozumiesz ze to mapa z b-foxa? i to malo ja pszerobi? dalem ci link 2 up oblukaj.

Dajcie mu spokuj!!!!Gosciu sie napracowal praca bardzo ladna myslicie ze odwzorowania takie to 5 min?!!?!?!?!?!? mi sie bardzo tam spodobalo gz

Nom ?adnie ?adnie Pszyda sie 9/10 ;]

??l jak ty to kratka po kratce robi?e? to niez?y pszychlast z Ciebie takie co? ci mog? skopiowa? w minute ;o

7/6 - Kiepsko doda? by? troch? wi?cej detali xD
bo jak widz? to zwyk?a kopia ^^

Jest przecie? mo?liwo?? dania napisu mrugajacego nad tp to nie rozumiem po co te beznadziejne tabliczki..

HaHa Mo?e trackerem po mapce jezdzi?e? coo ??
XD

Najlepiej zrobic to tych tp, skrypt na Latajace nad nimi Zdaniami np" Demony "
Tak jak w Evo 8.50 ;]

Status
Zamknięty.
Back
Do góry