100cc le?y na ziemi

Status
Zamknięty.

florczak

Advanced User
Listopad 25, 2009
Liczba reakcji
15
Nieraz w ci?gu ostatnich kilku tygodni zastanawia?em si?, co bym zrobi? z tak? kas? - 100cc, gdybym j? znalaz? na ziemi, w depo, w smoku... niewa?ne. Mo?e Wy te?? Jestem szczerze ciekaw bo my?la?em nad takim spamerskim temacikiem ju? od jakich? dw?ch tygodni :P.
Ja bym kupi? nightmare shield & soft boots, to ju? pewne .
Zapraszam do komentowania, ale pami?tajcie - macie tylko 100cc. Jak spe?nicie swoje marzenia?
#nie czujecie tematu... je?li macie zamiar sprzeda? to si? nie wypowiadajcie. Mo?e ?le sformu?owa?em "pytanie"... Nie ciekawi mnie co by?cie zrobili ze 100cc, tylko co by?cie za nie kupili .

Odp: 100cc le?y na ziemi

Jak spe?nicie swoje marzenia?
Nie mam marze? zwi?zanych ze 100cc.

~Ja bym nic nie kupowa?, biega? bym w podstawowym eq, a kas? przeznacza? bym tylko i wy??cznie na potiony i inne itemy, kt?re pomaga?y by mi w zbieraniu do?wiadczenia, mo?e czasami wyda? bym na jak?? podr??, albo jak?? rzecz do questa.
Wa?ci? bym ile wlezie, ?eby tylko jak najszybciej r?s? m?j poziom.

zakupi? bym podstawowy eq zale?nie kim bo gdy posta? magiczna to b robe itp a reszta na poty. Je?li natomiast knight czy pall zakupi? bym lepsze itemy i jaki? ciekawszy domek ;]

Banalna sprawa zakupi?bymm pacca i pg ostre bez przejmowania si? kosztami.
30 dni pacca -100 lvl 1000% waste i gitarka gra do tego po kupieniu pacca zainwestowa?bym szybko w softy i jakies eq fajne.

Pierwsze co bym zrobi? to kupi? za 5cc potion?w i rzuca? nimi po depo :P
Reszta na waste 100% tomba,dragi. Ew. softy ale to tez nie pewne.
Jeszce pewnie z 10 cc paymentu czy cos xD

hmm. Ja bym nie wydawa? du?o kasy tylko bym wbi? jaki? wi?kszy lvl (obecnie 9kina) i kupi?bym jakie? bohy oraz eq. Gdybym mia? znajomego co sprzedaje pacce za gp to pacca te? bym kupi?.

Ja bym zakupi? pacca na 30 dni po jakich? 2-3 latach konta free (ostatni raz mia?em na 8.0-8.1), u mnie by to kosztowa?o z 60cc, i reszt? na exp i ew jakie? eq.

Od razu na Allegro, a potem pewnie kupi?bym nowego pada do ps2, bo przed chwil? m?j obecny si? zjeba?.

Sprzeda?bym i wyda? na bardziej interesuj?ce rzeczy.

I piszesz, ?eby nie pisa?, ?e sprzedamy. A pytanie stawia nas w sytuacji, gdy nagle stajemy si? posiadaczami du?ej got?wki i musimy podj?? decyzj?, wi?c podejmujemy.

Troch? Ci si? to pomiesza?o. M?wisz, ?e mamy napisa? jakie marzenia by?my spe?nili, a p??niej, ?e tylko co by?my kupili. Dla niekt?rych, kupowanie b. drogich przedmiot?w to nie spe?nienie marze?, wi?c okre?l o czym chcesz dok?adnie podyskutowa?. I pisz bardziej ogarni?cie, po pr?bujesz przela? za du?o my?li w jednym czasie na klawiatur? i wychodzi burza m?zg?w.

Hm, ja to bym kupi? pacca na 30, za gp. Na pewno softy, du?o pot?w, assasinek, royalek itp. Waste na maxa, a co ! : D

Wyrzuci?bym na free items, taki drobne to si? rozdaje. x.x Jestem hojny, wi?c wiecie.

Ja nie gram w tibi?, ale zak?adaj?c, ?e ju? znalaz?em to odda?bym koledze lub sprzeda? na allegro, ale raczej to drugie. Za z?ot?wki kupi?bym... no nie wiem, jako? bym wyda?.

Od razu na Allegro, a potem pewnie kupi?bym nowego pada do ps2, bo przed chwil? m?j obecny si? zjeba?.
Dok?adnie. Spyli?bym t? kas? i st?wka w kiesze?.

#nie czujecie tematu... je?li macie zamiar sprzeda? to si? nie wypowiadajcie. Mo?e ?le sformu?owa?em "pytanie"... Nie ciekawi mnie co by?cie zrobili ze 100cc, tylko co by?cie za nie kupili .
Jak mia?bym ju? koniecznie co? kupowa?, to chyba PACC - a reszt? wyda? na exp.

100cc?! To? to masakrycznie ma?o!

Sprzeda?bym na Allegro, a zaoszcz?dzon? kas? do?o?y? do bud?etu Damianek-Potrzebuje-IPoda-Touch-4G.

Kupi? pacca za cc jakie? eq w zale?no?ci do lvla i napierdala? PG ewentualnie pacca domek i zrobi? jaki? konkretny domek i da? exita domek bardzo widoczny.. potem najwy?ej sprzeda? posta?.

No przecie? ?e taka kasa nie le?y na ziemi, ale gdyby le?a?a i jak jakim? cudnym fartem j? znalaz?, to kupi? bym PACC'a a reszt? sprzeda? na Allegro albo zostawi? na expa.

Za ca?y hajs SD + Potiony i gogo wastowa? na forstach ;)

Ale 100cc to jak kto? ju? pisa?... ma?o! Tak naprawde wbi? za to du?o lvli to tylko na otsach mo?na ;DD Na rl wbije si? pare i odrazu si? ko?cz? (M?wie o powa?nym PG)

Ale jak ju? pisa?em SD+Poty i go!

Ja r?wnie? sprzeda?bym swoje znalezione 100cc na allegro, a po czym bym zakupi? kilo baton?w i ob?era?bym si? ca?y dzie?.

Ja bym kupil pacc na 30 dni eq dla sorca i reszta na mlvl co jest bardzo potrzebne no moze cos bym dal dla innych graczy :D

Hmm...
my?le,?e pierwsze co bym zrobi? to Zakupi? pacca ,
Biega? bym w podstawowym eq, a reszta kt?ra mi by zosta?a to bym przeznaczy? na Potiony .
Niemam marze? rozbudowanych w stosunku do Tibi...
nie mam porytego rozumowania.
To tylko gra xD.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry