• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

11.11.1918 Wypowiedz Rap patriotyczny itd

Status
Zamknięty.

Avemajor

Advanced User
Liczba reakcji
12
Jako? i? nadchodzi dla Polak?w wa?na data mo?e nie dla wszystkich ale 11.11.1918 Odzyskanie Niepodleg?o?civ
nareszcie po 123 latach okupacji rodacy mogli swobodnie, bez strachu ?piewa? pie?ni patriotyczne, wyra?a? swoj? rado?? z odzyskania niepodleg?o?ci. Czy Polacy dzisiaj pami?taj? o tym ?wi?cie? Co wsp??cze?nie znaczy dla narodu polskiego odzyskanie niepodleg?o?ci? Polacy to patrioci czy ignoranci?
Jak wiemy 11 listopada 1918 roku to jedna z najwa?niejszych dat w historii Polski.
Nie b?d? si? rozpisywa? zbytnio ani nic opisywa? poniewa? na forum ju? prawdopodobnie s? starsze osoby kt?re te? co? na ten temat wiedz? ale dodatkowo chcia?em si? zapyta? czy s?uchacie jakich? rap?w patriotycznych ? :)

Moje :
1
[video=youtube;rAZ-BqMEfK8]https://www.youtube.com/watch?v=rAZ-BqMEfK8[/video]

2

Odp: 11.11.1918 Wypowiedz Rap patriotyczny itd

Daj spok?j z tym patriotycznym g?wnem.

Ostatnia edycja:

@up nie rozumiem ci?. To jest moja wypowied? je?eli ci nie pasuje co? to wgl nie musisz komentowa?.
Jestem Patriot?, Nie wstydz? si? tego ?e jestem polakiem , nie wstydz? si? ?e to Polska jest moim krajem.
Wstydz? si? tylko tego ?e Rz?dz? w tym kraju tacy idioci.

Opr?cz tego ze jestem dumny z tego co dokonali Polacy je?eli chodzi o ca?? histori? to uwa?am ze w dzisiejszych czasach to ignoranci i cebula w wi?kszo?ci. Najwi?ksz? beka z dzieciak?w co nosz? bluzy patriotyczne w gimnazjach a nie maj? poj?cia ?adnego na temat patriotyzmu itp. Oczywi?cie s? przypadki. Ka?dy interpretuje to inaczej... szacun dla tych Co mieli przejebane przed nami i tyle. Reasumuj?c :)

Nie no co do noszenia Bluz patriotycznych to te? nosz? czasami je ubior? bo jak kupi?em to wiesz :D. A co do tych gimnzajum to niekt?rzy nawet maj? wi?ksz? wiedz? ni? powiedzmy osoby z licemu czy technikum

[video=youtube;rETm-QsGoLQ]https://www.youtube.com/watch?v=rETm-QsGoLQ[/video]
co? z innej beczki

No jasne Aim. Uwa?am tak samo. Czasami wi?cej da si? wyciagnac z rozmowy z gimnazjalistom ni? doros?ym cz?owiekiem to normalne :)

Chodzi o.samo podej?cie o czynach nie m?wi? bo po to walczyli aby?my my nie musieli tego robi? :)

Nie no co do noszenia Bluz patriotycznych to te? nosz? czasami je ubior? bo jak kupi?em to wiesz :D. A co do tych gimnzajum to niekt?rzy nawet maj? wi?ksz? wiedz? ni? powiedzmy osoby z licemu czy technikum

Podejd? jutro pod gimbaze i popytaj o daty rozbior?w to si? zdziwisz.

#up
Nie walczyli dla nas, tylko dla siebie. Jakby Ciebie kto? napad? i odebra? maj?tek, nie mia?by? nic przeciwko?

Dlatego ten dzie? powinno pami?ta? wi?cej polak?w i go obchodzi? : P

Aim
To s? puste s?owa m?odego cz?owieka. B?d?c niejednokrotnie za granic? mia?em mas? problem?w z powodu mojej narodowo?ci.

Ka?dy kraj na up?r b?dzie ustawia? swoj? Histori? tak?. Po to aby wyj?? lepiej i inaczej ni? by?o naprawd?. Wiem ?? nie lubi? zbytnio polak?w itd. W Rosji np nie m?wi? o tych wszystkich ?agrach co si? dzia? co stalin wyprawia? czy te? Lenin bardziej robi? ich na to ?e wszystko robili dla swojego kraju.
Ale to ka?dy ma swoje zdanie tak ja jestem patriot? i nie wstydz? sie tego :) .

W?a?nie, dobre Kahr xd

No widzisz znajda sie tacy co nas lubi? :D

Kawa? naprawd? dobrej muzyki, bardzo mi si? podoba?o :)

Status
Zamknięty.
Do góry