2 problemy z ots;/

Aranus

User
Lipiec 8, 2009
Liczba reakcji
0
Cze??!Mam postawionego na komputerze ots-a (theforgottenserver 8.5,czyli tfs_0.3.5).Wszystko dzia?a itd,opr?cz gry multiplayer bo jeszcze nie sprawdza?em,ale do rzeczy.S? na nim soft boots jak wsz?dzie,no ale daj? 2hp/many na sec,jak mog?,albo gdzie mam to zmieni?,?eby dawa?y 50hp/many na sec?Wczoraj pr?bowa?em to co? nasra?em i cudem to odkr?ci?em.To pierwszy problem.
Chce tez zrobi? do niego ACC Maker-a,mam ?ci?gni?tego AccMaker v1.1 do 8.50 bo na taka jest m?j ots.To wiadomo w folderze z Xampp-em a potem htdocs czy jako? tak,usuwam all opr?cz innego folderu xampp i wrzucam tam pliki z AccMaker-a.Potem wchodz? na stron? i pisze swoje IP i mi si? ukazuje instalator AccMaker-a;Ale mam problem bo w 1 pkt trzeba poda? lokalizacje silnika ots,no to podaje ale ca?y czas b??d wyskakuje;/nie wiem jaka ma by? ta dok?adna lokalizacja,mogliby?cie wyt?umaczy?/pom?c;/?

Odp: 2 problemy z ots;/

Aby zmieni? ilosc dodawanej many soft boots wejdz w items.xml i znajdz takie linijki
<item id="2640" article="a" name="pair of soft boots">
<attribute key="weight" value="800" />
<attribute key="slotType" value="feet" />
<attribute key="decayTo" value="10021" />
<attribute key="transformDeEquipTo" value="6132" />
<attribute key="duration" value="14400" />
<attribute key="healthGain" value="1" /> <<<ile ma dodawac hp
<attribute key="healthTicks" value="2000" /> <<<co ile ma dodawac hp
<attribute key="manaGain" value="2" /> <<<ile ma dodawac many
<attribute key="manaTicks" value="1000" /> <<< co ile ma dodawac many
<attribute key="showduration" value="1" />
1000= 1 sekunda
pokaz ten blad co ci wyskakuje przy instalacji acc makera

No i zn?w mam ten sam b??d co wczoraj;/Znalaz?em ta linijk? i zmieni?em ?eby dawa?y 50hp i 50many co 1 sec i zapisa?em.Ale jak w??czy?em ots to wyskakuje b??d ze jest problem z za?adowaniem items.xml,to daje ok i wchodz? na ots i ?adne items nie dzia?aj?;/ Wczoraj tak mia?em to na nowo musia?em postawi? ots-a bo nie da?o si? tego cofn??;/Masz jaka? rade?I jak mam zrobi? ?eby by? fast atak?

Widz? ?e nowicjusz :) fast atak mo?esz ustawi? w data\xml\vocations otwierasz notatnikiem i masz tam speedatack :)

Back
Do góry