• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

-Pozostałe 2 Zestawy

Status
Zamknięty.

Tshu

Active User
Witam posiadam g?o?niki Genius SPHF1800A

1251053706230786.jpg

posiadam zintegrowan? kart? d?wi?kow? w komputerze, i chcia?bym pod??czy? jako? 2 zestaw g?o?nik?w Creative:

21026285944baf40b9e3162.jpg

I teraz jak to pod??czy?? pr?bowa?em pod??czy? g?o?niki Creative do wej?cia s?uchawkowego w tych pierwszych g?o?nikach lecz leci wtedy tylko z 1 g?o?nik?w, do wej?cia Line In to samo oraz Audio IN.. co mam zrobi? ?eby m?c s?ucha? z 2 zestaw?w naraz?

Our partners and their custom servers:

Odp: 2 Zestawy

Zalezy jaka masz plyte i jakie sterowniki.
Ja mam np cos takiego fajnego jak RTHDCPL.
W menadzerze Realtek HD Audio mam menadzer wejsc/wyjsc do dzwieku. W plycie mam 6 wejsc z tylu i 2 z przodu. Jak podlacze to automatycznie wykrywa, ze cos podlaczylem i tylko wybieram czy to glosnik taki, taki czy jakis tam, wyjscie liniowe, sluchawki, mikrofon czy cos tam i dziala. W takim wypadku moge podlaczyc 8 zestawow glosnikowych i wszystkie beda dzialac. Jesli oczywiscie mozna je(te zestawy) polaczyc tak zeby wszystko szlo 1 kablem(1 kabel - 1 zestaw) od kompa, np przez subwoofer jak to jest w glosnikach creative.

A mo?ecie poleci? jak?? kart? d?wi?kow? godna polecenia? Najlepiej nie drog? do 100 z?.. byle by gra?a lepiej ni? zintegrowana ;)

Nie znam sie na tym ale mozesz poogladac tutaj:

A takie pytania zadawac na forum gdzie sie znajdzie wiecej osob z wiedza na ten temat.
Przykladowo:

Czy gdzies tam : d

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom