2189 kont usuni?tych !

Status
Zamknięty.
Odp: 2189 kont usuni?tych !

Moim zdaniem to dobrze , ?e tak t?pi? tych botter?w.
Wi?cej wolnych exp?w dla manuali :)

Nastan? czasy , ?e CipSoft stworzy program , kt?ry zaraz po zalogowaniu i w?aczeniu bota wykryje go i da Ci automatyczne bana/delete :)

Tak jak ju? kto? napisa? Cipsoftowi nie op?aca si? banowa? botter?w(przynajmniej tych kt?rzy kupuj? pacc). Botter?w ca?kowicie nigdy si? nie pozb?d?(cho? racja wielu mog? si? pozby?, ale co z tymi co robi? w?asne boty?)

o po psztokach 54 ek poszed? w niebo <3 25 dni pacca r?wnie? <3 Kocham cip'Softa

Moim zdaniem to dobrze , ?e tak t?pi? tych botter?w.
Wi?cej wolnych exp?w dla manuali :)
Nastan? czasy , ?e CipSoft stworzy program , kt?ry zaraz po zalogowaniu i w?aczeniu bota wykryje go i da Ci automatyczne bana/delete :)

Co do tego to mam mieszane uczucia. Cipsoft, a? tak g?upi nie jest nie b?d? wprowadzali takich g?upot.

Jak na razie tylko NeoBot jest niewykrywalny.
Wi?kszo?? TibiaBot NG, Tibia Auto i innych g?wien jest usuwana poniewa? s? to marne boty, lecz nie martwcie si?, Flash Client-a sko?cz? za p?? roku, mo?e rok i koniec zwyk?ego Clienta a wtedy sobie ju? nie pobocicie :>
Pozdrawiam

Ja tam u?ywam Blackd Proxy i jako? te? nie wykrywa mi. A bot czasem 24/7 na mlvlu czy cave bocie

No tak NG nie wykrywalny , ale z czasem napewno ;D dla mnie super ze tyle kont usuneli mniej bot?w , mniej problem?w ;D

bardzo dobrze, ?e s? one usuwane, na pewno zmniejsza to ilo?? boter?w, a je?eli nie to chocia? zniech?ca, bo trzeba od nowa wbija? lvl. Fajnie jakby przy ka?dym usuwaniu zostawa? podawany ?redni lvl zbanowanych. ; )

I bardzo dobrze, stop botom ! Dla mnie gracz u?ywaj?cy bota w jakim b?d? celu to [cenzura]... Powinni co? zrobi? ?eby tych oszust?w (nazywajmy rzeczy po imieniu) by?o mniej ! Kasowa? konta od razu bez ostrze?e? !!

Nie oszukujmy sie , moge sie zalorzyc o kazda kwote pieniedzy , ze ci ludzie co sie udzielaja w tym temacie to same boty :)
czasami jak patrze na wasze wypowiedzi to mi sie zygac chce bez kitu -.-

Neobot wykrywalny ale juz jest nowa propozycja xenobota juz wszedl do gry, neobota sam uzywalem ponad rok czasu i bana nie dostalem.

ja tam mam wyrombane o bot czy nei bot hunted : > ! i tyle ;] jak jest afk 24 h.

Kolejne setji bot?w usuni?tych, a ilo?? graczy nawet nie maleje. Ciekawi mnie czy ci zbanowani/usuni?ci wracaj? do gry i znowu zaczynaj? ustawia? boty.
Mi by si? nie chcia?o, szczerze m?wi? nawet tego Bota ustawia?.
A tak og?lnie, to zbanowali garstk? tych bot?w bo 10x wi?cej jeszcze jest i boci.

10 razy to za malo .Bociarzy jest 50% i nie bociazy 50%... Zawsze gdzie expie to musze spotykac boterow

To jest zalosne ja zreportuje bottera z 5 -10 razy i nic. Nawet po tych mass banach nie ma taki delikwent bana.

A wy my?licie ?e jak wejdzie ten Flash Client to bot?w nie b?dzie? :P

W metinie s?dzili, ?e jak wgraj? HackShielda to boty znikn?, ale w kilka godziny ju? mo?na by?o znale?? pierwsze obej?cia... Wejdzie Flash, wejd? nowe boty, i tyle ;P

Kolega wy?ej ma racj? nawet Flash nie powstrzyma bot?w. Zawsze znajdzie si? jaki? cz?owiek, kt?ry wymy?li nowego bota, kt?ry z?amie zabezpieczenia Cipsoftu i rozpowie na jakim? forum jak to zrobi?, a potem seria nowych bot?w zacznie si? tworzy?, ale nie r?bmy offtopu. Cipsoft robi s?usznie usuwaj?c konta bot'er?w mo?e ich to w ko?cu nauczy gra? fair-play.

Kolega wy?ej ma racj? nawet Flash nie powstrzyma bot?w. Zawsze znajdzie si? jaki? cz?owiek, kt?ry wymy?li nowego bota, kt?ry z?amie zabezpieczenia Cipsoftu i rozpowie na jakim? forum jak to zrobi?, a potem seria nowych bot?w zacznie si? tworzy?, ale nie r?bmy offtopu. Cipsoft robi s?usznie usuwaj?c konta bot'er?w mo?e ich to w ko?cu nauczy gra? fair-play.

Czytales moze caly ten temat od poczatku ?
Tibia upadnie jak nie bedzie boterow ... a dlaczego ?
Przeczytaj .... od 1 strony :D

2189 kont z czego ok. 2100 to gold farmy. Boter tworzy nowe konto i dalej boci. A my si? cieszymy jaki to Cipsoft jest skuteczny... Z boterami si? nie wygra. Mo?na tylko ograniczy? ich dzia?anie.
Pozdr. Karkam

Status
Zamknięty.
Back
Do góry