25 MB mapy (Reput)

Status
Zamknięty.

rege stail

Senior User
Grudzień 8, 2008
Liczba reakcji
32
Chodzi mi oto jak zmieni? ?eby mapa mog?a mie? np 50 mb bo przy 26 mb wyskakuje error.
Z g?ry Dzieki
Kto pomorze otrzyma Reputa.

Odp: 25 MB mapy (Reput)

Nie wiem dok?adnie o co Ci chodzi :P ale je?eli chcesz wi?cej mb no to daj du?o wody w jakim? terereniku i krzaczk?w a je?eli Ci nie dzia?a to mo?e edytowa?e? z?ym edytorem map ;P

Chodzi mi o to ?e mam mapke 25 mb i ja edytowalnym na 29 mb i ona mi si? nie wczytuje dlaczego? usun? zb?dna wod? i dzia?a ale woda powoli si? ko?czy a du?o jeszcze edytowania ;/

Mo?e jest bug w edytorze albo tw?j komp nie poci?gnie 30 mb ^^

ja mialem doswiadczenie z tym takie[old komp] [ladowalem mapke 90mb]:
-all sie wczytuje bardzo szybko az tu nagle wczytuje sie mapka;
-po 18 min zaczynaja wyskakiwac bledy
-po 37 min mapa jako taka sie wczytala
-nie da sie zalogowac bo? bo kazda kratke[inna niz te z 7.6] silnik jakims cudem potraktowal jak item i zmienil wyglad na wyglad itemu xd i wygladalo to tak ze np droga z dp do temple byla iscie "uslana rozami" xDDDD

co zrobilem?
dalem sobie spokoj bo cos nie dzialalo xD

Tobie plecam:
-dowiedz sie czy Twoj komp ciagnie mapke + 25 mb jak tak to zmien slinik w ktorym seryjnie juz jest wieksza mapka
-czy az tak bardzo potrzebujesz tak duzej mapki? u mnie na otku jest ok 16mb mapka i tak jej nie ogarneli

ja mialem doswiadczenie z tym takie[old komp] [ladowalem mapke 90mb]:
-all sie wczytuje bardzo szybko az tu nagle wczytuje sie mapka;
-po 18 min zaczynaja wyskakiwac bledy
-po 37 min mapa jako taka sie wczytala
-nie da sie zalogowac bo? bo kazda kratke[inna niz te z 7.6] silnik jakims cudem potraktowal jak item i zmienil wyglad na wyglad itemu xd i wygladalo to tak ze np droga z dp do temple byla iscie "uslana rozami" xDDDD
co zrobilem?
dalem sobie spokoj bo cos nie dzialalo xD
Tobie plecam:
-dowiedz sie czy Twoj komp ciagnie mapke + 25 mb jak tak to zmien slinik w ktorym seryjnie juz jest wieksza mapka
-czy az tak bardzo potrzebujesz tak duzej mapki? u mnie na otku jest ok 16mb mapka i tak jej nie ogarneli

Robie Real OTs Edit minimum 50 mb ; /

Status
Zamknięty.
Back
Do góry