-Tibia 10.36 [27.06][LOW] Karmia24 - Serwer, na kt?ry czekacie

[27.06][LOW] Karmia24 - Serwer, na kt?ry czekacie

• Tak!

Votes: 0 0,0%
  • Nie.

• Nie wydaje mi si?, ?e co? si? zmieni. To b?dzie kolejna klapa.

• Tak!

• Nie.

• Tak!

• Nie.

• Tak!

• Nie.

• Tak!

• Nie.

• Tak!

• Nie.

• Tak!

• Nie.

• Tak!

• Nie.

• Tak!

• Nie.

• Tak!

• Nie.

• Tak!

• Nie.

• Tak!

• Nie.

• Tak!

Votes: 12 66,7%
  • Nie.

Votes: 3 16,7%

Votes: 3 16,7%

• Total voters
    18
Status
Zamknięty.
Odp: [27.06][LOW] Karmia24 - Serwer, na kt?ry czekacie

Jest taka opcja,?e b?dzie mo?na kupi? premium scrolla za kase w tibi ?
Zapewne znajdzie si? taki gracz, kt?ry b?dzie potrzebowa? mamony niedost?pnej w sklepie i b?dzie sprzedawa? scrolle. ;-)

pacc bedzie dzialal na tej samej zasadzie co na rl tibii? nowe miejsca, czary, domki, outfity?

@up Czary te? b?d? jak na rl? utani hur/exori vis itd tylko pacc? Pewnie odwiedz? i zobacz? jak to tam wszystko wygl?da od ?rodka :P

@up Czary te? b?d? jak na rl? utani hur/exori vis itd tylko pacc? Pewnie odwiedz? i zobacz? jak to tam wszystko wygl?da od ?rodka :P
Hej!
Tak. :-)

Forumowicze!
Start ju? za 4 godziny!
Odwiedzicie serwer Karmia24 ?

No i elegancko :D te? b?d? na 100% pr?buje teraz za?atwic pare os?b,?eby nie by?o tak ,ze na otsie bd gra? 60 os?b,bo to lipa bedzie :/

Fakt, s?abo wyjdzie. :-)
Licz? na przebicie setki w weekend. Je?li nie, po prostu b?d? smutny. Wtedy zw?tpi? w tibi? ca?kowicie.

Licz? na przebicie setki w weekend. Je?li nie, po prostu b?d? smutny. Wtedy zw?tpi? w tibi? ca?kowicie.

Mo?e po prostu s?aba reklama? Mo?e pacc p?atny odstrasza? Brak mo?liwo?ci botowania?

Czym dla Ciebie jest reklama?
Jakie forum, ew. listy sprawdzasz, gdy szukasz serwera do gry?

Wg mnie reklama to Wy.
Je?li kogo? p?atny PACC (5 PLN) odstrasza, niech pogra w bezp?atnego Sapera.
Oj, katastrofa.
Tworz?c ten serwer, wpakowa?em w niego wiele nieprzespanych nocy, pieni?dzy i co za tym idzie - nerw?w.
Zapewne Ci, kt?rzy s? przeciw premium p?atnym, graj? na orszabundach, gdzie wszystkie przedmioty ze sklepu s? dedykowane. A?.. szkoda gada?. :-)

Brak mo?liwo?ci botowania?
Czy jest tutaj w?asny klient, kt?ry uniemo?liwia w??czenie bota?
Owszem, nie jestem za, gdy kto? botuje. Na pewno bot zostanie ukarany, ale panowie - my?lcie racjonalnie. Nie b?d? 24/7 ugania? si? za graczami, pod pretekstem, czy kt?ry? przypadkiem nie botuje podczas jedzenia obiadu. Zlitujcie si?!

Nie martw si? ziom, zako?czenie roku, wszyscy pij? jeszcze, pewnie jutro wbij?, ja te? dzisiaj nie b?d? na starcie.

Hej! :-)
Pod aktualny silnik strony serwera nie znalaz?em skryptu DotPay. PayGol nie dzia?a jak nale?y, ca?y czas z tym walcz?, mo?e si? uda. :-)

!

Zawsze mo?esz zrobi? konto na homepay :) jest skrypt gdzie? na otlandzie, kt?ry dzia?a ze Znote AAC.

Kilka godzin do startu a tu tylko 30 kont za?o?onych? ; d s?abo co? mam nadziej? ?e na starcie przyb?dzie znacznie wi?cej. Powodzonka

Zapowiada si? bardzo ciekawie. Martwi mnie jedynie ilo?? graczy, ale mam nadzieje ?e z ka?dym kolejnym dniem b?d? przybywa?. ;)

Nie nie, ?le mnie zrozumia?e? Vers. Nie mam zamiaru Cie atakowa? tylko poza Tnt nie widzia?em reklamy by?em na (torgu, otserverlist) nigdzie tam nie widzia?em reklamy Twojego serwera. Co do pacca..um?wmy si? na ka?dym serwerze jest teraz pacc darmowy my?l?, ?e lepszym rozwi?zaniem by?o da? tam jakie? ekwipunek typu golden armor, bohy czy crown legsy. Ja ?ycz? Ci osobi?cie jak najlepiej tak aby serwer utrzyma? si? jak najd?u?ej i mia? zadowalaj?c? Ciebie ilo?? graczy :)

Nie nie, ?le mnie zrozumia?e? Vers. Nie mam zamiaru Cie atakowa? tylko poza Tnt nie widzia?em reklamy by?em na (torgu, otserverlist) nigdzie tam nie widzia?em reklamy Twojego serwera. Co do pacca..um?wmy si? na ka?dym serwerze jest teraz pacc darmowy my?l?, ?e lepszym rozwi?zaniem by?o da? tam jakie? ekwipunek typu golden armor, bohy czy crown legsy. Ja ?ycz? Ci osobi?cie jak najlepiej tak aby serwer utrzyma? si? jak najd?u?ej i mia? zadowalaj?c? Ciebie ilo?? graczy :)
Hej! Ja nie odebra?em tego jako ataku. :-D
Po prostu temat "p?atny pacc - nie wchodz?" mnie dra?ni. Dzi?ki wielkie!
Na torgu - fakt, nie doda?em. Nie bra?em tej strony pod uwag?.
Linki:
MMORPG
OTland
OTServlist.org
OTSListEu
Dodam na torg, cho? troch? p??no.

Zapowiada si? bardzo ciekawie. Martwi mnie jedynie ilo?? graczy, ale mam nadzieje ?e z ka?dym kolejnym dniem b?d? przybywa?. ;)
Te? mam tak? nadziej?.
Zobaczymy, jaki rekord b?dzie oko?o godziny 19.00. :-)

Zawsze mo?esz zrobi? konto na homepay :) jest skrypt gdzie? na otlandzie, kt?ry dzia?a ze Znote AAC.

Kilka godzin do startu a tu tylko 30 kont za?o?onych? ; d s?abo co? mam nadziej? ?e na starcie przyb?dzie znacznie wi?cej. Powodzonka
Fakt, niewielka ilo?? kont. No c??...
Zrobi?em p?atno?? poprzez PayGol, wydaje mi si? dobr? opcj?. :-)

Pozdrawiam, forumowicze!
Licz? na Was o godzinie 18.00!

######

Nie ja robi?em te konta, ale liczba wskoczy?a do 45. :O

Ostatnia edycja:

polecam wbic na otsy podobne wersja i spamowac na trade/help czacie ze start dzisiaj! \ REKLAMA PANOWIE REKLAMA
a pytanko wbije na 10.41?

Ostatnia edycja:

Versu? nie denerwuj si? w pytk? b?dzie, z czasem b?dzie wi?cej graczy jestem tego pewien :P pierwszy dzie? wakacji jest na pewno znajdzie si? wi?cej graczy na dniach XD

Spokojnie panowie, dzisiaj nie musi by? wiele graczy. Niekt?rzy pewnie tak s? podnieceni rozpoczynaj?cymi si? wakacjami, ?e zapomnieli ?ledzi? reklam? karmii w zapowiedziach ;D - Dzisiaj mo?e nie by? setki, ale w najbli?szych dniach jak najbardziej. Nie ma chyba drugiego takiego serwera na polskiej scenie z tak dobrze dobranym exp stages, gdzie wbicie 100+ lvl'a b?dzie do?? du?ym sukcesem. Osobi?cie to ja zawsze czekam na takie serwery, bo teraz tylko evo i rl map. Dodatkowy plus to custom mapa, bo ju? rl map? znam na pami??. B?dzie trzeba samemu odgrywa?, lub dopytywa? graczy a nie korzysta? z wikii cho? mo?e i taka by si? na forum przyda?a. Po prostu wbijam, na pewno paru koleg?w poinformuj? o OTS ;)

Wbij? na 100% :) tylko skille offline mniej wiecej ile w 12h sie wbije? na rp?

Brawo ! dla takich ludzi kt?rzy tutaj s?,m?wi? pozytywy o karmi,dok?adnie tak,a nie te rl mapy kt?re ju? wychodz? ka?demu uszami nie rozumim takich ludzi kt?rzy chc? za wszelk? cen? ci?gle gra? na tych syfach -,- ten ots jak dla mnie ma w sobie to co? tylko jako? inni tego nie widz? bo wol? gra? na 1000 exp ;/ Wbijamy za godzin? pany ! :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry