• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-Tibia 10.36 [27.06][LOW] Karmia24 - Serwer, na kt?ry czekacie

[27.06][LOW] Karmia24 - Serwer, na kt?ry czekacie

• Tak!

Votes: 0 0,0%
  • Nie.

• Nie wydaje mi si?, ?e co? si? zmieni. To b?dzie kolejna klapa.

• Tak!

• Nie.

• Tak!

• Nie.

• Tak!

• Nie.

• Tak!

• Nie.

• Tak!

• Nie.

• Tak!

• Nie.

• Tak!

• Nie.

• Tak!

• Nie.

• Tak!

• Nie.

• Tak!

• Nie.

• Tak!

• Nie.

• Tak!

Votes: 12 66,7%
  • Nie.

Votes: 3 16,7%

Votes: 3 16,7%

• Total voters
    18
Status
Zamknięty.
Odp: [27.06][LOW] Karmia24 - Serwer, na kt?ry czekacie

Czym dla Ciebie jest reklama?
Jakie forum, ew. listy sprawdzasz, gdy szukasz serwera do gry?

Wg mnie reklama to Wy.
Je?li kogo? p?atny PACC (5 PLN) odstrasza, niech pogra w bezp?atnego Sapera.
Oj, katastrofa.
Tworz?c ten serwer, wpakowa?em w niego wiele nieprzespanych nocy, pieni?dzy i co za tym idzie - nerw?w.
Zapewne Ci, kt?rzy s? przeciw premium p?atnym, graj? na orszabundach, gdzie wszystkie przedmioty ze sklepu s? dedykowane. A?.. szkoda gada?. :-)

Brak mo?liwo?ci botowania?
Czy jest tutaj w?asny klient, kt?ry uniemo?liwia w??czenie bota?
Owszem, nie jestem za, gdy kto? botuje. Na pewno bot zostanie ukarany, ale panowie - my?lcie racjonalnie. Nie b?d? 24/7 ugania? si? za graczami, pod pretekstem, czy kt?ry? przypadkiem nie botuje podczas jedzenia obiadu. Zlitujcie si?!

prawid?owe podej?cie m?j drogi ! oby tak dalej i z ca?ego serca ?ycze powodzenia

Forumowicze!
Zosta?y naprawd? ostatnie minuty! :-)
Zak?adajcie konta i odliczajcie!

Pozdrawiam!

Versie, b?d? na starcie, skontaktuje si? z Tob? w sprawie supportu.

moze sie rozkreci ;d

Miejmy nadziej?, ?e wi?kszo?? graczy co deklarowa?o si? w kwestii gry na karmii opija?o dzi? zako?czenie roku i jutro mo?e wbij? ;D

Kochani forumowicze, dzi? mnie nie b?dzie do wieczora.
Mam nadziej?, ?e jak wr?c?, zastan? liczb? 40 os?b.
Powodzenia!

polecam zmienic na wersje 10.36 do 10.41 zwieszkszy sie licznik 3 krotnie

Fajny server a 12 osob online . szkoda szkoda

Ja dzi?kuj? za gr? na tym serwerze. Nie do??, ?e nie poprawi?e? wszystkich b??d?w, kt?re Ci zg?aszali?my to chocia? tego loota mog?e? poprawi? no ale c??. O dmg mobk?w nawet nie chc? si? zbytnio rozpisywa? gdzie Dragon na 40/45 lvlu potrafi? mnie na buta zgasi? z pe?nym ?yciem stoj?c na skos (?apa za 150/160 + GFB 200/210). Black knight bu?ka za 400 prawie (przy normalnym ekwipunku, dragon shield, crown helmet itd). Do tego pi?kny loot zabi?em oko?o 300 dragon?w i m?j loot wygl?da? tak - 3 woi, dragonbone staff oraz dragon hammer. Pomijam fakt, ?e takie rzeczy jak steel shield czy plate legs na rl le?? w cia?kach b?d? na ziemi i nikt tego nie zbiera, ja natomiast musia?em gdy? nie starczy?oby mi na potiony. Co do b??d?w nawet nie poprawi?e? b??du, kt?ry zg?asza?em Tobie (quest na pohu z trzema gs'ami, questa na ?ci?cie paj?czyny maczet?). Bardzo mi przykro zawiod?em si? strasznie bo liczy?em na du?o du?o lepsza gr?. Draken~Brygadzista~

@up To rzeczywi?cie ta zmiana da 3 krotnie wi?cej os?b jak napisa? eldorado :D
Co do serwera wbi?em ale jako? mnie nie urzek?. Mo?e jak by wi?cej os?b gra?o... :P

Gra?bym gdyby pacc by? darmowy, zamiast niego m?g?by? wrzuci? inne itemy do sms shopa a pacc darmowy da?.

Dzie? po starcie, a ju? czuj? si? jakbym gra? na opuszczonym/zaniedbanym serwerze. To, ?e na serwerze gra ma?o os?b nie powinno by? wym?wk? dla zarz?du, kt?ry zostawi? go samemu sobie ;/ ;/

Taaki szum, taki cholerny szum, 35 stron spamu dla tematu serwera, my?l? - na bank nie wbij? bo w kolejkach b?d? czeka? godzinami... a tu prosz? - "Players online: 5"!!! Czy to jest jaki? ?art?! Gdzie s?, i na pocz?tku byli w?a?ciciele tego spamu? 3krotnie wi?cej os?b - 15, sukces na miar? lat 100, naprawd?. Jestem mocno zszokowany tym co zobaczy?em w pi?tek, wczoraj i dzisiaj, serwer tak ch?tnie komentowany, dyskutowany, a na starcie kilka os?b ??cznie z supportem. Haha, ?mieszne. Na tym przyk?adzie wida?, jak ludzie s? nies?owni:) ale musz? si? te? odwo?a? do tego co napisali?cie wcze?niej - dmg. I tutaj pojad? z kolei w?a?nie supportowi. Skoro serwer by? przygotowywany przez d?ugi czas, jak mia?em okazj? wyczyta? na http://karmia24.eu/ - to jak mogli?cie nie zauwa?y? ?e mobki bij? za du?o?! A mo?e po prostu nie orientujecie si? jak ich ciosy powinny wygl?da? i wydawa?o wam si? "spoko"? Dragona na 20 lvlu bez du?ych problem?w na rl mo?na blokowa?, a tu czytam ?e na 40 potrafi bez wave'a zdj?? osob? z samej ?apy + gfb... W po??czeniu tych dw?ch mo?e zada? maksymalnie ??cznie tyle, co tam wy?ej z samej ?apy! Osobi?cie ju? sko?czy?em z tibi? dawno temu, ale pami?tam, ?e drag z gfb bi? nawet marne 90, a z ?apy to jak ju? si? przebi?, to hit najcz??ciej nie przekracza? 50. To jakie w tym przypadku s? jego obra?enia z wave'a, 300? 400? To dl to chyba combo 1k potrafi wyprowadzi??

Naprawd? uda?o wam si? zoptymalizowa? ten ?wietny serwer, nie ma co. Nie wini? was w 100%, bo by?y chyba testy i nie wiem, czy nikt nie testowa? czy grupa testuj?ca mia?a orzeszki zamiast m?zg?w. P?atny pacc to ja pami?tam ostatnio na otsach, w kt?re gra?em w latach 2007~, wiadomo ?e wszystko kosztuje i to nie przeszkadza tak bardzo, bo nie jest jako? drogo czy co?. Wi?c czepianie si? p?atnego pacca jest do?? bezpodstawne, co w takim razie chcecie p?atne? Mo?e dopierdolcie od razu vip area, super vip, extra vip, super extra ultra vip i te shity z orshabaali! Ojj u?ytkownicy, p?acz o co?, o co si? nie powinno czepia? to bez w?tpienia wasza cecha:) pami?tajmy ?e to mia?o by? RPG low exp. Wi?c i bez pacca powinno si? da? na pocz?tku gra?.

czemu administrator otsa si? nie wypowiada, czemu jak wchodz? to nie ma ?adnych support?w ?

Ja na becie gra?em druidem, na dragony chodzi?em ko?o 20lvla i umiera?em tylko i wy??cznie z mojej winy, bo np. za d?ugo siedzia?em z ???tym/czerwonym hp. Zazwyczaj sta?em po prostu przy mobkach i jako? nie zadawa?y 500 obra?e?, a druid na 20 ile ma ?ycia? z 300? ;f
Tak og?lnie, to nie za ma?y ten exp po 100lvlu? x2? Rozumiem, ?e chodzi o walke pvp i 100lvle s? do tego spoko, ale bez przesady - teraz na rlu high lvle to s? 400-500 a nie 100 jak to by?o kilka lat temu.

Co do pacca za hajs, za co? serwer trzeba utrzyma? a pacc jest akurat rzecz?, kt?r? tak na prawd? powinien mie? ka?dy, ?eby wykorzysta? 100% mo?liwo?ci gry. Premium na miesi?c kupi 50 os?b i prosz? - 250z? i mo?na op?aci? serwer na kolejny miesi?c. Poza tym pacca mo?na kupi? te? od graczy, a to zawsze lepiej jak przyjdzie kto? nowy, wyjdzie z rooka, kupi komu? scrolla za np. cc ni? jakby mia? kupowa? w sklepie cc/eq.

Og?lnie to te? nie dawa?bym item?w na pieni?dze, bo to nie jest zbyt fajne na serwerze RPG. Premium, zmiana p?ci, nicku i tyle.

Tak btw, s?ysza?em te?, ?e powstaje jaki? nowy serwer z karmi?, tak?e je?eli nie chcecie ?eby zabili ten serwer, to lepiej co? pr?bujcie zrobi?, ?eby to odratowa? i nie by?o tylko 7 graczy online. :P

Od samego pocz?tku by?o wiadome, ?e na nowy serwer z w?asn? map? nie wejdzie wi?cej ni? 40 graczy (tutaj by?o 25~), tak wygl?da arena OTS, administracja pope?ni?a b??d w tym, ?e jak si? przeliczyli z serwerem to olali spraw? dlatego Otek umrze na dniach. Aby zyska? graczy trzeba wyrobi? marke i jestem przekonany, ?e nawet z tymi 25 graczami mo?na bardzo wiele zdzia?a? i z czasem uruchomi? drug? edycje na kt?rej zagra jeszcze wi?cej os?b, ale na to trzeba po?wi?ci? wiele godzin pracy.

Sp?jrzcie na Nelvare - chodzi ju? 3 miesi?c i jestem przekonany, ?e jak zrobi? now? edycje to wbij? tam t?umy : P

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry