29 moich mapek.

Status
Zamknięty.
Odp: 29 moich mapek.

donwload_safe2.png

Wi?kszo?? nie otwiera si? w map edytorze. S? takie sobie 5/10

spad?e? mi z nieba. Kocham Ci?. xdd
Czemu niekt?re mapki s? przeci?te w p??? sam tak zrobi?e?? .

HTML:
Czemu niekt?re mapki s? przeci?te w p??? sam tak zrobi?e?? .
bo nie s? sko?czone a tak wgle to mia?e? niez?e pomys?y trzeba przyzna? 8/10 pozdro ;]

Spoko, a pod jaki map editor otworzy? drug? po?ow? map??

A tak szczerze to mi si? podoba?y 2/2 sko?czone mapy i jeden wycinek z wielu ;)

hmm pod jaka tibie sa te mapki??;> bo jak chce otworzyc w map editorze to wyskakuje ze zly client ;/

nie moge tego otworzy?:curse: a te kt?re otworzylem nie s? za fajne ;/
4/10

Powiem tak, je?eli by? te wszystkie mapki po??czy? to napewno by wysz?a z nich fajna mapka, po za tym niekt?re mapki s? bardzo ma?e, wida? ?e zaczo?e? ale nie sko?czy?e?. Moim zdaniem powinienes pokombinowa? jak je po??czy?, jak ju? to zrobisz to zamie?? t? po??czon?.
Moja ocena 8/10

mapa ladnie wykonana jest duzo szczegolow, odemnie 10/10 rob wiecej mapek a w przyszlosci mozesz kosic na nich duzo reputacji.

Pozdrawiam Fonti

O matko kochana co to ma by????
Dziecko we? si? ogarnij...
Hahahaha zal!!!!
Cz?owieku ty chyba niewiesz co to mapa jak to jest zalediwe na ka?dej mapce po 20 kratek ?al mi si? go?ciu...
Hahaha Pro'Ogar ;s

0/10... Pozdro.
I lepiej nic wi?cej nie wystawiaj...

OMG ch?opaku co to ma by?, pobra?em otwieram to co si? da(bo polowy si? nie da) patrz i a? mnie oczy zabola?y, co ty dajesz... jakie? g?*no w 1 paczce.
Albo zr?b co? porz?dnego i to wrzu? albo nie wrzucaj nic bo a? zal mi by?o na to patrzy?.
Ale opr?cz tego ?e brzydkie to sporo bug?w :curse:
Moja ocena to: 0.1/10 bo chcia?o ci si? to wrzuci?^^.

Takie Sobie :( Mi si? nie podoba?o ;/
Moja Ocena 2/10 bo co? tam zrobi?e?

wystaw all ss nikt sire nie obrazi a po za tym to polowa niedziala jak dla mnie to tam jest 6 fajnych mapek ;] 6/10 pozdro zrob jeszcze pare takiech mapek jak np podziemia i jakies temple budynki itp

To Majo? By? Mapy ? to ty chyba nigdy map nie widziale?.. plowy map nieda sie otworzy? a Resza ty map to same g?wna pare minut w map editorze...

Mi mapki bardzo si? podobaj? tym bardziej, ?e wiem po co by?y one robione a nie jak wy trolle nie macie nic na tacy podane to krytykujecie. To s? mapy do pokazu, skrawki terenu, kt?re mo?na wykorzysta? i tyle.
9/10

Status
Zamknięty.
Back
Do góry