• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

2pac - Dowody

Status
Zamknięty.
Odp: 2pac - Dowody

Teoria si?demek to kompletny fail, to samo ze zdj?ciem, kt?re mo?e by? fake. Zdj?cie z sekcji zw?ok, wymazanie tatua?u to nie problem;)
Zaciekawiaj? mnie tylko te teksty od ty?u i g?os Haze. Jednak nie przemawia to do mnie i my?l?, ?e 2pac nie upozorowa? swojej ?mierci.

@edit
mo?liwe ale po co mia? by go zmazywa? ?
Chodzi mi o fotomonta? w PS ;)

Ostatnia edycja:

mo?liwe ale po co mia? by go zmazywa? ?:curse:
wko?cu zrobi? go nie dawno przed ?mierci?
a buty w kt?rych robi? klip 2 lata po jego ?mierci ?

Ostatnia edycja:

Bullshit... Wsta? z grobu tak? A mo?e znale?li lewego ksi?dza i wyprawili lewy pogrzeb?
Film widzia?em ju? wcze?niej.

btw. I'm chilling with Haze to znaczy, ?e luzuje si? z Hazem.

@edit

Chocia? bardzo dziwi mnie, ?e w getto gospel opowiada o swoim ?yciu razem ze ?mierci?. Przez takie ?ycie zosta? zamordowany... chcia? si? zmieni? ale by?o za p??no. I tu idealna historia jego ?ycia wraz ze ?mierci?. Przewidzia? to? Hmmm...

Ostatnia edycja:

Backmasking kt?ry pokazuje,?e 2pac ?yje.

Dla niekumatych:
Backmasking (ang. tylne, wsteczne maskowanie) to wykorzystywana g??wnie w muzyce metoda ukrywania wiadomo?ci, mo?liwej do odczytania tylko przy wstecznym przes?uchaniu utworu (tekstu).

Nie wierz? w to. Przecie? kto?, by go w ko?cu zauwa?y?. Z reszt? po co mia?by upozorowa? ?mier?. Jak by go mia?a mafia ?ciga?, to i tak by go znale?li. Mafia to mafia. Nie wierz? aby Tupac aka 2pac, dalej ?y?, i mia? si? dobrze.

@up
Poczytaj zanim napiszesz.

?mier? upozorowa? by prze?y?. Wiele os?b chcia?o go zabi? bo ?y? jak Zip. Mia? wielu wrog?w. Ci?gle w wywiadach m?wi?, ?e jest ostatnim kt?ry prze?y? i ma nadzieje, ?e przetrwa.

Elo tu autor filmiku z dowodami :P Mi si? wydaje ?e ?mier? upozorowa? ?eby zabi? Biggiego, a upozorowanie ?mierci to jedyne wyj?cie ?eby kogo? zabi? i nie mie? przypa?u. obczajcie jeszcze cz.2

Lool.. To z si?demkami to jaka? g?upota. Nabzdurali sobie ludzie co? i wielkie 7 -..- Zreszt? rzeczy mo?e by? prawda ^.- We?cie chocia?by ten kawa?ek

Nigdy nie sluchalem "Tup Taka" ale moim zdaniem to moze miec ziarnko prawny. Wiekszosc piosenek Hip-Hopowych ma jakis przekaz. Moze od dawna planowal swoja "smierc". To bardzo prawdopodobne ale...
Mafia to nie lamy. Rownie dobrze tez moga o tym pomyslec, przesluchac piosenki od tylu i juz wiedza gdzie "Tup Tak" wyemigrowal? Narazilby sie tak?
No chyba,ze zrobil operacje plastyczna.
Ale to tylko spekulacje.
Ta 7 to totalna sciema. Tak samo jak ludzie liczyli smierc Papieza Jana Pawla 2. Reszta moze byc prawda.

And I never get to lay back
cuz I always gotta worry bout the payback
some punk that I ruffed up way back
comin back after all these years
rat-tat-tat-tat-tat, that's the way it is
chorus
some things will never change

To chyba mowi samo za siebie. Coraz bardziej wierze,ze on zyje :D
chociaz mowiac szczerze wisi mi to,bo nie sluchalem jego piosenek. ;P

Ostatnia edycja:

Sp?dzi?em par? dni nad studiowaniem tego "wielkiego planu". Doszed?em do wniosku, ?e Tupac jest na Kubie! Tam gdzie Amerykanie nie maj? wst?pu (on sobie za?atwi?).
Znajd? troch? czasu to przedstawi? wam jak do tego doszed?em. Teraz mo?ecie sami pog??wkowa?. Takie dochodzenie to mo?e by? ?wietna zabawa :up:

Status
Zamknięty.
Do góry