- Liczba reakcji
- 10
Witam. Mam do sprzedania Knighta 36 poziom na ?wiecie Pacera. Ma on takie eq jak : Crus Helmet, Blue Legs, Knight Armor, Zaoan Shoes, Platinum Amulet, Dragon Shield, Bright Sword. W depo s? takie rzeczy jak: 75k + itemy typu knight legs , crus helmet... W depo w sumie b?dzie oko?o 100k (kasa+itemy).
Skille : 4,5 Magic Level, 61 i 8% do 62 Sword, Shield 60,5. Cena jaka mnie interesuje to 25 z? przelewem. Reck jest wyrobiony. Mam go spisanego na kartce wi?c po zakupie od razu go dam. Oczywi?cie mo?emy za?atwi? spraw? przez allegro ale TY wystawiasz aukcj?, poniewa? ja potem mam problemy z p?aceniem prowizji... W razie pyta? prosz? pisa?. Zach?cam do kupna
@@Edit !!!
Link do aukcji podaj? na PW. Zach?cam do kupna ! Licytacja od z?ot?wki !
Skille : 4,5 Magic Level, 61 i 8% do 62 Sword, Shield 60,5. Cena jaka mnie interesuje to 25 z? przelewem. Reck jest wyrobiony. Mam go spisanego na kartce wi?c po zakupie od razu go dam. Oczywi?cie mo?emy za?atwi? spraw? przez allegro ale TY wystawiasz aukcj?, poniewa? ja potem mam problemy z p?aceniem prowizji... W razie pyta? prosz? pisa?. Zach?cam do kupna

@@Edit !!!
Link do aukcji podaj? na PW. Zach?cam do kupna ! Licytacja od z?ot?wki !