-Inne [4.10] TibiaServerFun - dobra zabawa ju? wkr?tce!

Status
Zamknięty.

Esio1991

Advanced User
Październik 31, 2008
Liczba reakcji
8

TibiaServer zaprasza Wszystkich graczy na now? ods?on? serwera TibiaServerFun w stylu fun.
Start 28 pa?dziernika 2011 roku o godzinie 17:00 czasu polskiego! Zapraszamy r?wnie? na inny serwer TibiaServer w stylu RPG-Fun
Po??czenie:
IP: fun.tibiaserver.pl
Strona: http://fun.tibiaserver.pl
Forum: http://forum.tibiaserver.pl
Parametry:
Experience: 1000x
Loot: 10.0x
Skill rate: 200x
Magic rate: 140x
Typ ?wiata: PvP
Klient: 4.10 - jest ju? dost?pny na stronie serwera.
Mapa TibiaServer:
22101114.png
Zdj?cia:
2210111.jpg

2210112.jpg

2210113.jpg

22101112.jpg
Je?eli macie jakie? pytania, sugestie b?d? opinie zapraszam do dyskusji w tym temacie :)

Odp: [4.10] TibiaServerFun - dobra zabawa ju? wkr?tce!

jak to mozliwe 4.10 tibia ?

Tibia jest pewnie 9.0.
4.1 oznacza ju? 4 start tego niewypa?u (chyba nikt nie lubi ??czenia RL mapy z jakim? g?wnem)...
?eby nie by?o mwp to super serwer na pewno pogram a szczeg?lnie podobaj? mi si? macki z devovorgi.

Pozdrawiam

Tibia jest pewnie 9.0.
4.1 oznacza ju? 4 start tego niewypa?u (chyba nikt nie lubi ??czenia RL mapy z jakim? g?wnem)...
?eby nie by?o mwp to super serwer na pewno pogram a szczeg?lnie podobaj? mi si? macki z devovorgi.
Pozdrawiam

W?a?nie nie.. tu chodzi i? ten niewypa? ma klienta 4.1 - w?asnego... oczywi?cie z bajerem takim jak auto ??czenie si? z otsem.
Nie s?dz? ?ebym wszed? i zagra? na tym otsie, exp jest przesadzony - og?lnie nie za ciekawo.

Nigdy si? nie po??czy styli rpg z fun...

TibiaServer oraz TibiaServerFun posiadaj? w?asny klient - nowe grafiki, efekty czy te? przedmioty (wszystko wida? na obrazkach, kt?re zosta?y do??czone w tym temacie).

Tibia jest pewnie 9.0.
Pozdrawiam

Nie wiem, gdzie Ty naliczy?e? czwarty start tego serwera, gdy? TibiaServerFun startuje pierwszy raz. Nie wiem sk?d ty wzi??e? mieszank? real mapy, gdy? tylko wyspa Liberty Bay jest wzi?ta.

W?a?nie nie.. tu chodzi i? ten niewypa? ma klienta 4.1 - w?asnego... oczywi?cie z bajerem takim jak auto ??czenie si? z otsem.
Nie s?dz? ?ebym wszed? i zagra? na tym otsie, exp jest przesadzony - og?lnie nie za ciekawo.
Nigdy si? nie po??czy styli rpg z fun...

Niewypa?? Niewypa?em mo?na nazwa? serwer na kt?rym gra 0 os?b lub nie przynosi zysk?w, a tego "zjawiska" akurat nie ma na naszych serwerach. Auto ??czenie z serwerem jest jedynie jedn? z wielu zalet klienta, posiadamy r?wnie? w?asny program, kt?ry aktualizuje oprogramowanie do najnowszej wersji. Jest to serwer typu "FUN" wi?c uwa?amy, ?e mno?nik do?wiadczenia jest idealny dla tego tupi serwera. natomiast je?eli chodzi o mieszanie klimatu Fun z RPG nie widz? najmniejszego problemu, trzeba tylko dobrze si? do tego zabra?.

ZAPRASZAM

sren1.png

Fajne moby , wreszcie jaki? ots z w?asn? mapk? , dobrym pomys?em i [mam nadzieje ] dobra administracj? , na pewno pojawi? si? na starcie serwera : ) Mam nadzieje ?e to nie bd ots na 2 dni : )

Pozdrawiam - Nivek

Serwer zapowiada si? ciekawie,
na 90% wbij?.
Pacc za darmo tak?
Mounty s?? Je?li tak, to jak si? je zdobywa, je?li nie, czy b?d??

Jedyne co mnie dobija na serwerze:
30.gif
Book of Nobles 30 days (50 punkt?w)
Dzi?ki tej ksi??ce mo?esz zosta? szlachcicem na 30 dni, kt?ry otrzymuje dodatkowo wiele specjalnych umiej?tno?ci, przydatnych podczas wojen, wypraw na bestie, pojedynk?w. Dzi?ki temu masz jeszcze wi?cej zabawy!
32.gif
Enchanting Donate Soft Boots (25 punkt?w)
Dzi?ki temu przedmiotowi mo?esz na?adowa?, a raczej naprawi? zu?yte donate soft boots.
Co ten book dok?adnie daje? I czy daje du?o, bo je?li tak, to nie wbij?.
Softy w sms shopie i jeszcze je odnawia? za item z sms shopu? Bez przesady...

Serwer zapowiada si? ciekawie,
na 90% wbij?.
Pacc za darmo tak?
Mounty s?? Je?li tak, to jak si? je zdobywa, je?li nie, czy b?d??
Jedyne co mnie dobija na serwerze:
Co ten book dok?adnie daje? I czy daje du?o, bo je?li tak, to nie wbij?.
Softy w sms shopie i jeszcze je odnawia? za item z sms shopu? Bez przesady...

Book of Nobles daje szlachcica na 30 dni, ka?dy gracz dostaje na start 7 dni gratis, natomiast je?eli chodzi o Donate Soft Boots i ulepszenia do nich to s? dla os?b, kt?re chc? wesprze? serwer, gdy? mo?na zdoby? zwyk?e Soft Boots, kt?re mo?na ulepszy? u NPC.

Tu masz opisane co to jest szlachcic TUTAJ

Czyli ten stary server byl rpg? Wtf...
Byl dobry, fajnie sie gralo, tylko bez sms shopa raczej byles slaby.
Ale, tam raczej byl fun. Niby wolny exp ale sie szybko expilo i w sumie nie pamietam tam nic bardziej rpg niz newsy na stronce ktorych prawie nikt nie czytal.

Teraz to juz nie bedzie fun tylko cos bardziej pod evo. Choc swoja droga myle, ze jest to zbalansowane i bedzie dobrze.
Choc to co mi sie nie podoba to donator za sms... Przeciez to jest dokladnie to co pacc.
Teraz pacc jest tak naprawde facc, a donator jest paccem. Tylko, ze facc ma wiecej mozliwosci, a donator dodatkowe mozliwosci...

@ do typow up co im sie cos nie podoba.
Nawet nie znacie serwera, wersja clienta jest 4.1 bo jest to 4 wersja clienta ktory jest tak samo zbudowany jak client pod "rpg". To nie jest 4 edycja serwera tylko client v4 do laczenia sie z v1 serwera... A v4 dlatego, ze byl rowijany przy innym serwerze...
Jak mozna tego nie ogarnac?

Czyli ten stary server byl rpg? Wtf...
Byl dobry, fajnie sie gralo, tylko bez sms shopa raczej byles slaby.
Ale, tam raczej byl fun. Niby wolny exp ale sie szybko expilo i w sumie nie pamietam tam nic bardziej rpg niz newsy na stronce ktorych prawie nikt nie czytal.
Teraz to juz nie bedzie fun tylko cos bardziej pod evo. Choc swoja droga myle, ze jest to zbalansowane i bedzie dobrze.
Choc to co mi sie nie podoba to donator za sms... Przeciez to jest dokladnie to co pacc.
Teraz pacc jest tak naprawde facc, a donator jest paccem. Tylko, ze facc ma wiecej mozliwosci, a donator dodatkowe mozliwosci...
@ do typow up co im sie cos nie podoba.
Nawet nie znacie serwera, wersja clienta jest 4.1 bo jest to 4 wersja clienta ktory jest tak samo zbudowany jak client pod "rpg". To nie jest 4 edycja serwera tylko client v4 do laczenia sie z v1 serwera... A v4 dlatego, ze byl rowijany przy innym serwerze...
Jak mozna tego nie ogarnac?

Aktualnie istnieje normalny serwer rpg-fun pod adresem ots.tibiaserver.pl

Zapowied? tyczy si? serwera fun.tibiaserver.pl

Oba serwery r??ni? si? poczynaj?c od dotacji ko?cz?c na samych parametrach, dlatego prosz? wypowiada? si? tylko na temat fun.tibiaserver.pl

Zapraszam Wszystkich na nowy TibiaServerFun, kt?ry startuje nied?ugo. Osobi?cie gram na klasycznym TibiaServer i jest super. Ju? nie mog? si? doczeka? nowego servera.
Zapraszajcie swoich znajomych do Gry.

Book of Nobles daje szlachcica na 30 dni, ka?dy gracz dostaje na start 7 dni gratis, natomiast je?eli chodzi o Donate Soft Boots i ulepszenia do nich to s? dla os?b, kt?re chc? wesprze? serwer, gdy? mo?na zdoby? zwyk?e Soft Boots, kt?re mo?na ulepszy? u NPC.
Tu masz opisane co to jest szlachcic TUTAJ
Zniech?ca mnie troch? ten "szlachcic" to jest co? takiego jak pacc,
bez tego nie masz/nie mo?esz:
-P?ywa? statkiem
-Mie? addon?w
-U?ywa? UE

No ludzie-- serw nie jest taki z?y, a szlachcic... No bez przesady.
Kupujecie pacce na rl a tu was nie sta? wyda? g?upich 3.69 smsem? na pacca na miesi?c...
Co k***** jedynym utrzymaniem jest u was praca za 200 z? na ku?aku?
10z? przelewem macie 7 miech?w pacca.
No i jest program partnerski, wi?c o co wam chodzi?

Serwer zapowiada si? super. Mam nadzieje, ?e i tutaj fajnie b?dzie si? gra?o!

Zniech?ca mnie troch? ten "szlachcic" to jest co? takiego jak pacc,
bez tego nie masz/nie mo?esz:
-P?ywa? statkiem
-Mie? addon?w
-U?ywa? UE

U?ywa? mo?esz czar?w takich jak exevo gran mas tera czy vis, natomiast inne czary s? dost?pne dla szlachcica, p?ywa? statkiem te? mo?esz, lecz nie wsz?dzie. Je?eli chodzi o addony mo?esz spokojnie zbiera?, bodaj?e 5 wygl?d?w jest dost?pne dla normalnych graczy.

Jak ju? pisa?em wcze?niej na start gry dostajesz 7 dni p??niej musisz sam si? zaopatrzy? w szlachcica. Z czego? musimy op?aci? serwer dedykowany.

181900.jpg

Ludzie! Zak?ada? konta!

Wci?gaj?ca walka? A mo?e z?o?ona i wielowarstwowa gra fun sprawia, ?e czujemy si? coraz lepiej w tym fantastycznym ?wiecie gry TibiaServer? Od teraz wyj?tkowy ?wiat pe?ny rozmaitych stworze?, od demon?w po anio?y sprawiaj?, ?e jest to jeden z najbardziej zapadaj?cych w pami?? serwer na jakim mo?na gra?.

261011.jpg

Stw?rz w?asnego bohatera i wraz z innymi przyjaci??mi szukaj ukrytych skarb?w, poznawaj nowe czary oraz tocz zaci?te walki z innymi gildiami. Roz?wietlone s?o?cem krajobrazy i najmroczniejsze zakamarki ?wiata czekaj? na prawdziwego bohatera. Niezale?nie, gdzie si? udasz, ten misternie opracowany serwer nie przestaje zachwyca?. Pami?taj, ?e to Ty tworzysz histori?.

Pi?knie si? zapowiada...
Ale z tego co ja wiem to ju? 3 reset?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry