46 Knight + monker! 2 inne konta! DANUBIA

Status
Zamknięty.

Golem xx

Advanced User
Listopad 13, 2008
Liczba reakcji
16
Przedmiotem sprzeda?y jest konto w Tibi 46 knight z super skilami widocznymi na screenie oraz na innym koncie 24 sorc (do stawiania ghoula na skill) na kt?rym jest te? noob char 10 lvl z skillami 47/47 na pandorii.
Sprzedaj? konta poniewa? nie gram ju? dawno a przyda si? pare groszy...
Posta? nigdy nie mia?a RSa, a nawet NIGDY ni? nie pekowa?em! Zrobionych kilka quest?w ale questy np. Banshee, Fibula D., BKq i inne od 50+ lvla nie by?y wykonywane! tak?e przed Tob? masa kasy z quest?w!
Posta? jest bardzo dobrze wyskillowana i dragona bije si? w max minute a hity si?gaj? co jaki? czas nawet 230! Na draga zazwyczaj nie schodzi wi?cej ni? 1 potek!
SCREENY: http://www.aukcjoner.pl/gallery-demo/6600767.html

Cena: 25z? (przelewem)

Forma p?atno?ci: Przelew bankowy / SMS / przelew PayPal / do?adowanie do Orange / PaySafe Card

Kontakt: najlepiej w temacie...

Odp: 46 Knight + monker! 2 inne konta! DANUBIA

Ch?tnie kupie, jednak gdy posta? b?dzie wyskillowana na 80/80. Dam wtedy za posta? 50 z?oty

no tak a czy posiada Pan Rk ? :D bo bart ch?tnie by kupi? , pisz pw

Niestety nie gram ju? za bardzo w Tibi?, tak?e nie chce mi si? skillowa? itp.

NADAL AKTUALNE!

1 refresh

DOST?PNE FORMY P?ATNO?CI: PaySafe Card, SMS, do?adowanie(orange), przelew PayPal oraz bankowy!

/ refresh 2

Jestem zainteresowany napisz do mnie na gg:1022675(na niewidoku)

Witam,

A jakie? dodatkowe informacje? e-mail, RK? Zainteresowanie z mojej strony jest, ale czy ma wyrobionego R-keya je?li nie to m?g?bym prosi? o wrzucenie zdj?cia?

RK jest wyrobiony bo kupowa?em go na 10lvlu ze skillami w miare i od razu zaczyna?em pe?n? par? gr? z du?? dawk? CC itp ... dlatego wyrobi?em... ale jak ju? powiedzia?em- nie gram w Tibie.
/gg: 3380068

AKTUALNE !!!

/ref 3

haha dobry agent xDD napisane na g?rze cena a ten pyta ile :D jak by za? kto? by? lekko ?lepawy to 25z? (przelewem) :P

Mam pytanie jakie konta posiadasz na danubi ?

Interesuje Ci? gp za posta? ?

Witam. Konta kt?re aktualnie jeszcze posiadam znajdziecie TUTAJ!
Niestety temat zosta? zamkni?ty tak?e prosz? najlepiej o kontakt GG :) Niestety obecnie przyjmuj? jedynie formy p?atno?ci: przelew bankowy oraz do?adowanie do orange.
Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Back
Do góry