-Inne [5.00] Kagonesti - 23.07.2012r.

Status
Zamknięty.
Odp: [5.00] Kagonesti - 23.07.2012r.

Loguj? . My?l?, ?e ots mnie nie zawiedzie. Przekona?y mnie superowe sprity(kryszta?owy smok :D, chyba ?e to jaki? nowy wytw?r real tibii :P[nie wiem, nie gra?em na najnowszych klientach])

W dodatku: fajny klient :P Opcja Auto update xD

Loguj? . My?l?, ?e ots mnie nie zawiedzie. Przekona?y mnie superowe sprity(kryszta?owy smok :D, chyba ?e to jaki? nowy wytw?r real tibii :P[nie wiem, nie gra?em na najnowszych klientach])

W dodatku: fajny klient :P Opcja Auto update xD

Na oficjalnych serwerach Tibi nie ma wielu potwor?w, gdy? zosta?y stworzone przez naszych grafik?w. Jako administrator licz? na to, ?e spe?nimy wszystkie Twoje oczekiwania - je?eli masz jakie? sugestie b?d? krytyki, pisz!

Strona nie dzia?a?

Czy strona nadal nie dzia?a?

Na oficjalnych serwerach Tibi nie ma wielu potwor?w, gdy? zosta?y stworzone przez naszych grafik?w. Jako administrator licz? na to, ?e spe?nimy wszystkie Twoje oczekiwania - je?eli masz jakie? sugestie b?d? krytyki, pisz!

Moja krytyka jest taka : Wypraszam sobie kopiowania ! Potwory "Poison Demon" i "Golden Demon" to sprity i nazwy ?ci?gni?te z RonOTS. Napisa?em to na waszym forum, za co dosta?em bana. Wi?c moja ocena jest taka : Nie polecam tego serwera, gracze 7-10 lat, zamiast pom?c tym kt?rzy nie grali na tej mapie i powiedzie? o expowiskach, to "spadaj, ja sobie jako? sam poradzi?em". Poza tym na stronie serwer?w RonOTS napisane jest "All Rights reserved" czyli Wszelkie prawa zastrze?one. A wi?c firma RonIT spokojnie mo?e wytoczy? proces s?dowy oskar?aj?cy administracj? o kopiowanie i rozprzestrzenianie materia??w zabezpieczonych prawem autorskim.

Wi?c mo?e jednak zamiast kopiowa? pomys?y i Sprity, to zamie?cicie co? w?asnego.

Poza tym zamiast wciska? kit, ?e jest to Tibia 5.0, to mo?e zr?bcie co? w?a?ciwego, poniewa? tam s? rzeczy nowsze ni? na 7.6! A co dopiero ni? na 5.0.

Ostatnia edycja:

@Up

O cz?owieku.. 5.00 to wersja custom clienta.. wida? w?a?nie kto tu ma te 7-10 lat.

Esio nie skopiowa? grafik tylko robi? je sam, nie masz jak udowodni?, ?e pochodz? one z klienta ron otsa, wi?c Twoja teoria si? nie sprawdzi.

@Topic
Zapraszam do gry na serwerze ;)

#up Jak grac skoro nie dzia?a strona...

Boty sa dozwolone na tym serverze?

@Up

O cz?owieku.. 5.00 to wersja custom clienta.. wida? w?a?nie kto tu ma te 7-10 lat.

Esio nie skopiowa? grafik tylko robi? je sam, nie masz jak udowodni?, ?e pochodz? one z klienta ron otsa, wi?c Twoja teoria si? nie sprawdzi.

@Topic
Zapraszam do gry na serwerze ;)

Esio nie robi? ich sam, bo serwer "trwa" chyba od 2009, a Ron mia? te grafiki wcze?niej, a za?o?? si?, ?e na starcie serwa jeszcze kolorowych demon?w nie by?o. Poza tym nazwy wyja?niaj?, ?e Esio Noobek ?ci?gn?? pomys? z rona, z czego jestem oburzony.

Pami?tam jak ron mia? te sprity z czas?w 8.1 czy tam 8.21, jest to rok 2008-2009

Ostatnia edycja:

To, ?e kto? ma zielony rower, to znaczy, ?e Ty nie mo?esz mie? takiego? Dziwny masz tok my?lenia.

?a?o?ni jeste?cie skoro nawet nie potraficie odpali? strony...

edit
A teraz off, ale strona dzia?a.

Ostatnia edycja:

To, ?e kto? ma zielony rower, to znaczy, ?e Ty nie mo?esz mie? takiego? Dziwny masz tok my?lenia.

Ty jeste? jaki? dziwny, bo wyczyta?by?, ?e chodzi tu o kradni?cie nazwy i sprita. Mo?e i rower mo?na mie? taki sam, i sprity te?, bo w sumie np. Demon, Dragon, czy inne potworki z Tibii s? wytworem CipSoftu, ale Nazwa ? To ju? wida?, ?e jednak ?ci?gn?? pomys? z Rona, przecie? takiemu nieogarowi jak Esio nigdy nie przysz?oby na my?l, aby zielonego demona nazwa? Poison Demon.

Ty jeste? jaki? dziwny, bo wyczyta?by?, ?e chodzi tu o kradni?cie nazwy i sprita. Mo?e i rower mo?na mie? taki sam, i sprity te?, bo w sumie np. Demon, Dragon, czy inne potworki z Tibii s? wytworem CipSoftu, ale Nazwa ? To ju? wida?, ?e jednak ?ci?gn?? pomys? z Rona, przecie? takiemu nieogarowi jak Esio nigdy nie przysz?oby na my?l, aby zielonego demona nazwa? Poison Demon.

Powa?nie.. ta nazwa do wymy?lenia jest naprawd? trudna.. W takim razie 99% monster?w ma skopiowan? nazw? z CipSoftu i co..?

To ?e cipsoft nie zastrze?a sobie tych nazw i wgl, a ronots tak ;)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry