6208 tibijskie konta zbanowane!

Status
Zamknięty.

Ray

Senior User
Październik 20, 2008
Liczba reakcji
166
Dzi?, 1 lutego na oficjalnej stronie tibii ukaza? si? kr?tki komunikat:

Dzi?, 6208 konta tibijskie zosta?y wykluczone z gry za u?ywanie nielegalnego oprogramowania w przeci?gu ostatnich tygodni. Konta zosta?y zidentyfikowane przez nasze automatyczne narz?dzie. W tym wypadku jakiekolwiek odwo?ania nie b?d? rozpatrywane.

Pozdrawiam,
Ray.

Odp: 6208 tibijskie konta zbanowane!

Bardzo dobrze, ?e si? CipSoft wzi?? za tych ewidentnych botter?w ca?odobowo siedz?cych przewa?nie na non-pvp, na najlepszych miejsc?wkach uniemo?liwiaj?c gr? innym, uczciwym graczom. Tylko tak dalej, mo?e to pomo?e zaprzesta? tak nagminnemu botowaniu przez tak wiele graczy.

Pozdrawiam,
Ven.

Dobrze ze Cipsoft zrobi? Cos z tymi wstr?tnymi Botami... .
Musz? Przyzna? ze Narz?dzie dzieki Ktorej wykrywane s? Botterzy Jest Cudowna:D

Bardzo si? ciesz?, ?e CipSoft wci?? regularnie rozdaje bany tym osob?, kt?re nie potrafi? gra? i musz? sobie u?atwia? gr? programami. Czekam na kolejn? porcj? ban?w i mam nadziej?, ?e w najbli?szej przysz?o?ci ujrzymy r?wnie? jaki? nowy i skuteczny system banowania graczy, kt?rzy ?ami? tibia rules u?ywaj?c bot?w.

Pozdrawiam,
Death II.

?aden z moich cashmaker?w jako? nie zosta? ruszony, wszystkie konta dzia?aj?... Kolejny pom?r i kolejny raz wszystkie moje konta zosta?y nieruszone, wg. mnie wyolbrzmiaj? ilo?? ban?w, gdyby tak by?o w rzeczywisto?ci to na popularnych miejsc?wkach bot?w bym zobaczy? braki w sta?ych bywalcach, a brak?w nie widz?, wr?cz przeciwnie, bot?w jakby wi?cej...

Ps. Ja botuj? na main charze tylko jak mi zale?y na wbiciu lvla a nie mam czasu :p bo co jak co ale wol? wyj?? do dziewczyny czy z kumplami wyskoczy? gdzie? ni? ca?y dzie? "pegje" przed monitorem ;x

Masz racj? magiel77 , wyolbrzymiaj? wszystko . Mojego hara 9 czy 10 lvl stawi?em na bota chyba tydzie? temu i co nie mam bana , ani delete konta .
@Topic
jak to prawda , je?eli nadal b?d? takie masowe bany to za rok tibia przestanie istnie? albo zostanie ma?a garstka ludzi wierna r?cznemu expieniu . Nie oszukujmy si? , wi?kszo?? spo?eczno?ci Tibi boci.

Na 2 tysi?ce aktywnych u?ytkownik?w Nbot'a ?aden nie dosta? bana.

Moim zdaniem systemowi do perfekcji jeszcze troch? brakuje. Kilka prostych trick?w symuluj?cych zachowanie cz?owieka i nikt nie dostanie bana.

Ja botuje 24/7 swoimi cashmakerami i nic. :D

3 kumpli gra?o na RL i 3 dosta?o bana^^ Widz? ?e Tibia coraz bardziej pustoszeje:rotfl:

mo?e maja swoje narzedzie do identyfikowania botow i ulepszaj? je, lecz boty te? sa ulepszane wiec troche to nie ma sensu;D Ja boce i bana jeszcze nigdy w zyciu nie dostalem xP

CipSoft banuj?c i kasuj?c konta kopie sobie sam gr?b, bo mniej os?b b?dzie kupowa? pacca, wi?c Cip Soft podnios? ceny by nie by? stratnymi, a wtedy mniej os?b b?dzie chcia?o kupowa? Pacca bo cena za du?a b?dzie, co pewnie b?dzie skutkowa? bankructwem Cip Softu i ko?cem tibii, albo Tibi? przejmie jaka? firma zajmuj?ca si? grami co by by?o kompletn? kich?, bo zapewne by przemianowali Tibi? na 3d... Jak dla mnie najlepszym rozwi?zaniem dla Cip'?w by?oby za?o?enie kilku nowych serwer?w nPvP.

Ale lipa bocilem 5 harami i nic 0 bana kumple tak samo. Dopracowali jednak nie zabardzo, jednak jak banuja postaci tyle to tibia pustoszeje i skonczy sie na tym ze zostanie tak ze bedzie 10000 os. online a nie 30k+ jak jest wiec pozdro dla nich mniejszy zarobek. Kiedys ich to wykonczy
Ps: Zostawiam w tym temacie 100 poscik ;D

dobrze,ze narazie nie botuje na RL ;P
Mam pacca i 421 dni,ufff. :D

Nie wiem dlaczego ale ten ?wietny "Anty Bot System" nigdy mnie nie z?apa?.
Wybocilem ju? od nie dawna oko?o 40 lvli, i bana nie dosta?em. Ale dobrze ze b?dzie mniej bot?w :P, zawsze to wi?cej wolnych expowisk dla uczciwych graczy.
Dobrze CipSoft :D

Ja nie botuj? wiec nie mam si? czego martwi?

Witam U?ytkownik?w!
Ja osobi?cie jestem przeciwko botterom.
Teraz kiedy kupi?em 1kk i Pacca boj? si? bocic.
Wi?c sami wiecie...sram si? o bana.
Ale dobrze ,?e zbanowali tych graczy.

Dzi?, 6208 konta tibijskie zosta?y wykluczone z gry za u?ywanie nielegalnego oprogramowania w przeci?gu ostatnich tygodni. Konta zosta?y zidentyfikowane przez nasze automatyczne narz?dzie. W tym wypadku jakiekolwiek odwo?ania nie b?d? rozpatrywane.

Jechali na Tibia Auto lub na BBocie to co si? dziwi?

Ostatnia edycja:

W sumie tak ja jade na nbocie i jako? bana nie dosta?em. Spo?ecze?stwo Tibi w wi?kszo?ci sk?ada si? z bot?w, potem z noob?w, a na ko?cu z poczciwych, umiej?cych gra? ludzi.

Jak zaczeli banowac te Boty to niech banuja do konca... Na Candi wiedze jeszcze Boty :(

sprawa, dostalem bana, to moj pierwszy na tym koncie, zreszta w ogole w mojej karierze tibijskiej ;ccccccccc
no mniejsza z tym, to pierwszy ban i odrazu delete?? czy nie jest tak, ze ban za 2-3(?) razem??
tutaj ss, dzieki za odpowiedz; )
97155026.png
:curse::curse::curse::curse:

Te bany lec? z powodu bota cip soft wzio? si? za tibie i zrobili tego"Anty Bot" tak jak i lorda usuneli wed?ug mnie dobrze robio:):rolleyes:

Status
Zamknięty.
Back
Do góry