-Inne [7.40] Lursky RPG Real Classic

• Thread starter Thread starter luksky
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
Odp: [7.40] Lursky RPG Real Classic - Zapowiedz

^no ja tesz :(

Nareszcie! Tylko jako ze 22 sierpnia jest juz jutro (a za pare godzin dzisiaj xD) to chcialbym znac dokladna godzine bo nie wiem na ktora sie szykowac :D

Nareszcie! Tylko jako ze 22 sierpnia jest juz jutro (a za pare godzin dzisiaj xD) to chcialbym znac dokladna godzine bo nie wiem na ktora sie szykowac :D
Zasadniczo to masz racje ;) Co s?dzicie o 18:00? Jak dla Nas to mo?e by? nawet 00:00, wi?c mo?ecie zadecydowa? ;)

Mysle ze godzina ok. 16-18 bylaby dobra macie juz reklame na otlandzie/otserverliscie oraz na torgu? Bo jak nie to lepiej zrobic to dosyc szybko zeby nie zabraklo graczy ;s

Hmm nie ma zadnej zalozonej postaci wiec... proponuje zareklamowac na innych forach tez server oraz dodac do otserverlisty + ustawic exp stage taki
1-8 x7
9-20 x6
21-30 x5
31-xxxx x4

Ostatnia edycja:

Padam ze zm?czenia, nie spa?em ca?? noc. Oczywi?cie zdaj? sobie spraw?, ?e d?u?sze reklamowanie przyci?gn??o by wi?cej os?b. Lecz wiem te? jak to jest gdy konkurencja zobaczy, ?e co? im zagra?a.
Dobra reklama niesie za sob? dobry atak, taki klimat.
Je?li nie wystartuje punktualnie to znaczy, ?e mi si? przysn??o ;)
Postaram si? nie spa? :)

Mi to jest obojetne czy server wystartuje dzis czy jutro czy za 5 dni dla mnie sie liczy to zeby bylo chociaz te ~20 online a jak jest 6 postaci zalozonych to... serio proponuje ci zrobic troche wieksza reklame i wystartowac w pon/wt ;s ewentualnie w niedziele

Godzina 16 byla by idealna czekamy na informacje tutaj i na stronie glownej o ktorej godz dokladnie start. :)

---------- Tre?? dodana o 14:53 ----------

przydalo by sie zeby runki robione byly x2 bo robic sdki po 1x spell troche beznadzieja ... czyli sd x2 gfb x4 hmm x10 wtedy jest jakas opcja robienia tych runek dobrze by bylo przed startem to zaaktualizowac, poprawilo by to gre dla kazdej z profesji mag , druid wiadomo, pall knight taniej beda kupowac uhy od makerow etc.

Ostatnia edycja:
Odp: [7.40] Lursky RPG Real Classic

Bez reklamy nic nie zdzia?a on my?la?, ?e wbije odrazu 100 os?b, lub ludzie bez powodu zaczn? reklamowa? ots.

Tak jak mowilem reklama wszedzie gdzie sie da i start za tydzien albo pod koniec wrzesnia wtedy wbije lekko ponad 100 osob ^^ tak to nie ma co szczerze

server padaka, copy bug lol.

Ostatnia edycja:

server padaka, copy bug lol.

No tak, przecie? jeden go?? napisa?, ?e ma 50cc bo sklonowa? to od razu copy bug.
W bazie danych nikt nie ma wi?cej ni? 4-3cc, kt?re zreszt? uczciwie zdoby?.
Na koncie w banku nikt nie ma wi?cej 11cc.

Na serwerze wprowadzony zosta? PACC za cc (kupujemy za pomoc? komendy !buypremium - cena 50pc/1day)
Opcjonalnie zosta? te? PACC na stronie ze wzgl?du na pro?b? niekt?rych os?b, kt?re nie mia?y CC na kupno PACC.

Istnieje tez mo?liwo?? kupienia Golden Accout.
Pozwala to na:
-u?ywanie skrzynek pocztowych Royal Tibia Mail (na expowiskach, takie jak w Postman Quest)
-podr??owanie o 50% taniej (Kapitan statku pobierze o po?ow? mniej pieni?dzy).
-Handel z Djinna'mi (zar?wno blue jak i green)
-podw?jne ?adunki tworzonych run.
-2x tyle tworzonych be?t?w do kuszy / strza? do ?uku.

Dodano r?wnie? kilka przedmiot?w do sklepu na stronie, pozwol? one ?atwiej rozpocz?? gr? ale te? nie odbijaj? si? bardzo na grze.
S? to ?redniej klasy przedmioty, kt?re mo?na zdoby? w grze co nie powoduje faworyzowania innych graczy.

Ostatnia edycja:

Ze wzgl?du na skargi na ma?? ilo?? klatek w grze proponujemy wprowadzenie nowego Clietna z DirectX9.
Co za tym idzie nowego miasta Port Hope.

Port_Hope_CipSoft.gif

Wi?cej informacji na Lursky Real Tibia 7.4

Postanowili?my nie psu? klimatu 7.4 i nie ma Port Hope.
bump.

Od d?u?szego czasu nikt nie gra a wiec przyda? by si? res har?w , codziennie 0 online a ots stoi tygodniami pusty.

Od d?u?szego czasu nikt nie gra a wiec przyda? by si? res har?w , codziennie 0 online a ots stoi tygodniami pusty.

W takim razie po co usuwa? czyj?? ci??k? prace?
Skoro nie graj? jak piszesz to co to zmieni czy ich usuniemy czy nie?
A tak to mog? sobie wej?? od czasu do czasu ;)

Exp zosta? zmieniony na Stages:

1-2:5x
3-5: 8x
6-7: 10x
8-14: 12x
15-24: 10x
25-39: 8x
40-49: 6x
50-59: 5x
60-74: 4x
75-119: 3x