• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Inne [7.5] Gda?ski 7.5

Status
Zamknięty.

Namax

User
Liczba reakcji
0
Gda?ski 7.5
Za rekrutacje graczy b?d? nagrody :)
Ju? od pewnego czasu zapowiadany OTS nareszcie ruszy? na dobre :)
Jest to chyba jedyny OTS na 7.5 :>
Gda?ski 7.5 wyr??nia si? tym, ?e to WY go tworzycie:
-Wy m?wicie mi czego brakuje, co jest ?le
-To czego ?ycz? sobie gracze jest cz?sto dodawane w ci?gu kilku godzin
-Regulamin jest r?wnie? wasz? decyzj?
-GM nie ma zawsze racji ;) Dyskusje i otwarte wyra?anie swojego zdania mile widziane, jednak?e prosi?bym o zachowanie kultury :lol:
EXP x6
Skill x5000 (No ju? t?umacz? o co chodzi: o wyr?wnanie profesji, na tym OTSie profesje s? wyr?wnane i po skillowaniu kilka godzin przy skillach 120/120 knighcik b?dzie wali? hity oko?o 100-450, a ?e nie ma fast attacku to wiadomo :) :) :)
Mlvl x30 (knight x50)
Oczywi?cie wszystko mo?e ulec zmianie na ?yczenie graczy.
OTS zawiera do?? spor? przestrze?, wkurza Ciebie powolne chodzenie na pocz?tku gry? Rozwi?zaniem jest HASTERUNE, kt?ry naprawd? daje wielki efekt.
OTS posiada w?asny silnik Gda?ski 1.0.1. Gda?ski 2.0 z zupe?nie ulepszon? grywalno?cia oraz spolszczeniem jest w drodze!
screen1t.jpg

Kooperacyjna gra. Bez wybijania silnych potwork?w samemu, knight bloczy, a mag atakuje.
screen2qf.jpg

screen3uvo.jpg

Stare, dobre silne UE jakie si? pami?ta ze screen?w Cachero
screen4in.jpg

Screeny s? robione przez graczy z serwera, wi?c pozwoli?em sobie na ocenzurowanie ich textchatu oraz nick?w.
Jedne z dodatk?w na OTS:
  • 3 Miasta, w tym jedno to nie do poznania zedytowany YurOTS
  • R??d?ki pod 7.5
  • Training Monki, dobrze zaprojektowane
  • Wiele skrypt?w C++ i niespodzianek
  • Teleporty do najwa?niejszych miejsc
  • Kupowanie BP RUN, BP AOLI oraz BP MANAFLUID
  • Wszystko czego tylko sobie zapragniesz a ja b?d? w stanie to zrobi? poka?e si? na OTS w ci?gu max dw?ch dni, ale i tak p?ki co 100% pr?b zosta?o wykonanych w ci?gu od 30 minut do 2 godzin
Do zobaczenia w grze :lol::lol::lol:
PS Chcia?bym r?wnie? poinformowa? o braku faworyzacji. Nawet moje postacie nie s? robione "na skr?ty". Moja najlepsza posta? ma 41 level. Najwy?szy level na OTS to 80. ?adne skille, lvle nie zosta?y dodawane, potworki nie by?y respione na pro?b? gracza.

Odp: [7.5] Gda?ski 7.5

Od?wie?am :)
Ludzie pozw?lcie wspania?ej Tibii 7.5 znowu zaistnie?! : )

Status
Zamknięty.
Do góry