Gda?ski 7.5
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć link.
Zaloguj or Rejestracja

Ju? od pewnego czasu zapowiadany OTS nareszcie ruszy? na dobre

Jest to chyba jedyny OTS na 7.5 :>
Gda?ski 7.5 wyr??nia si? tym, ?e to WY go tworzycie:
-Wy m?wicie mi czego brakuje, co jest ?le
-To czego ?ycz? sobie gracze jest cz?sto dodawane w ci?gu kilku godzin
-Regulamin jest r?wnie? wasz? decyzj?
-GM nie ma zawsze racji

EXP x6
Skill x5000 (No ju? t?umacz? o co chodzi: o wyr?wnanie profesji, na tym OTSie profesje s? wyr?wnane i po skillowaniu kilka godzin przy skillach 120/120 knighcik b?dzie wali? hity oko?o 100-450, a ?e nie ma fast attacku to wiadomo

Mlvl x30 (knight x50)
Oczywi?cie wszystko mo?e ulec zmianie na ?yczenie graczy.
OTS zawiera do?? spor? przestrze?, wkurza Ciebie powolne chodzenie na pocz?tku gry? Rozwi?zaniem jest HASTERUNE, kt?ry naprawd? daje wielki efekt.
OTS posiada w?asny silnik Gda?ski 1.0.1. Gda?ski 2.0 z zupe?nie ulepszon? grywalno?cia oraz spolszczeniem jest w drodze!

Kooperacyjna gra. Bez wybijania silnych potwork?w samemu, knight bloczy, a mag atakuje.

Stare, dobre silne UE jakie si? pami?ta ze screen?w Cachero

Screeny s? robione przez graczy z serwera, wi?c pozwoli?em sobie na ocenzurowanie ich textchatu oraz nick?w.
Jedne z dodatk?w na OTS:
- 3 Miasta, w tym jedno to nie do poznania zedytowany YurOTS
- R??d?ki pod 7.5
- Training Monki, dobrze zaprojektowane
- Wiele skrypt?w C++ i niespodzianek
- Teleporty do najwa?niejszych miejsc
- Kupowanie BP RUN, BP AOLI oraz BP MANAFLUID
- Wszystko czego tylko sobie zapragniesz a ja b?d? w stanie to zrobi? poka?e si? na OTS w ci?gu max dw?ch dni, ale i tak p?ki co 100% pr?b zosta?o wykonanych w ci?gu od 30 minut do 2 godzin
PS Chcia?bym r?wnie? poinformowa? o braku faworyzacji. Nawet moje postacie nie s? robione "na skr?ty". Moja najlepsza posta? ma 41 level. Najwy?szy level na OTS to 80. ?adne skille, lvle nie zosta?y dodawane, potworki nie by?y respione na pro?b? gracza.