-C++ 7.6 kompilacja, skrypty na obrazenie i vocations

Status
Zamknięty.

rajos

New User
Październik 12, 2010
Liczba reakcji
0
Witam! Poszukuje osoby, ktora wytlumaczy mi na skype badz na jakims teamspeaku kompilacje ots'a 7.6.
Dodatkowo poszukuje skryptu na nowy rodzaj obrazen typu wiadomo ogien, energia smierc. Znalazlem raz i teraz nie moge tego odkopac.
Nastepnie chcialbym by ktos pomogl mi dodac nowa profesje do ots'a z innymi skryptami dam sobie rade jak ogarne kompilacje. :)
Prosze o wiadomosc tutaj badz PW, nawet prosze o podeslanie nickow uzytkownikow do ktorych moge sie odezwac.
Przepraszam za brak polskich znakow, pisze z telefonu.

Odp: 7.6 kompilacja, skrypty na obrazenie i vocations

To proste ni? Ci si? mo?e wydawa? poniewa? to starszy klient i posiada du?o mniej skomplikowan? kompilacje ?r?de? ale odezwij si? prywatnie to co? Ci pomog? i wyt?umacz?. Co do kod?w bo to zapewne chcesz doda? a nie skrypty to te? co? tam wyt?umacz?.

Cze??.

Pewnie postaram si? co? pom?c, wi?c tak. Zacznijmy od wersji Deva kt?ra powinna by? najprostsza dla Ciebie dla pocz?tkuj?cej kompilacji a wi?c u?yj tego link. (Link w odsy?aczu). Biblioteki, kt?re b?d? Ci potrzebne do poprawnej kompilacji ?r?de? to: LibXML2, Lua-5.0.2-1fiammy, LibiconV, GMP, Boost 1.33.1
S? one pod tym linkiem. (Link w odsy?aczu).
Po ich instalacji uruchamiasz Deva a reszt? co wykona? znajdziesz w tym oto poradniku link poni?ej: http://tibia.net.pl/threads/287713-Kompilacja-OTS-7-6-Malutki-poradnik

Pozdrawiam.

Osobi?cie polecam Ci do kompilowania CodeBlocks, nie jest trudny do ogarni?cia. Biblioteki si? instaluje podobnie jak w Dev c++ oraz w codeblocku masz banalny debbuger, kt?ry Ci pomo?e zlokalizowa? crashe w silniku. W razie czego napisz PW to pomog? Ci ogarn?? CodeBlocka.

A czy jest kto? komu m?g?bym da? source z dodanymi itemami itp tym co chcia?em i by mi skompilowa? silnik ?

Ja moge jak cos to pisz gg : 24730033

Status
Zamknięty.
Back
Do góry