[7.6] Mazurek OTS

Status
Zamknięty.

Bolmex

Advanced User
Kwiecień 7, 2008
Liczba reakcji
53
Jak po temacie mo?na si? domy?le? gram z kolegami na mazurku (mia?em tam wcze?niej hara ale nie chcia?o mi si? robi? tematu). Mazurek jest ots dla os?b lubi?cych szybko expi? jak i dla os?b kt?rym idzie to wolniej... (wiadomo, ?e lepiej szybko expi? xDD). Ots zapewni wam wielu wra?e? to jest: pk mo?na powiedzie?, ?e na ka?dym kroku, wojny guildi, wsp?lne hunty (zazwyczaj jest to ekipa sk?adaj?ca si? z siochera i expi?cego), razem robione questy itd. itd.
Je?eli p?aczesz nad ka?dym straconym cc (sc) to nie wchod? na tego ots bo na pocz?tku to tutaj si? pada bardzo cz?sto (nawet na 50k lvl+ pada si? zazwyczaj par? razy dziennie).

Mazurek OTS
-Klient: 7.6
- Ip: mazurski-ot.no-ip.biz
- Port: 7171
- World type: PVP
- Experience: x300

Statystyka wy??czona z powodu braku dost?pu do statystyk na stronie.

46000lvl Rywal Ziomm
sn2y4i.jpg

Rywal Ziomm i Xentis (m?j rl jbc to w pap? od niego xDD)
abgy7m.jpg

Stan postaci (by?ej, <gra?em/gram wieloma postaciami wi?c nie pytajcie kt?ra jest moja>postaci)
34e3woo.jpg

M?j tera?niejszy char (nied?ugo chyba b?dzie inny)
v6pw05.jpg

Cz??? naszej guildi/rodzinki
etgytj.jpg

Nie by?o co robi? to trzeba by?o ponoobowa?
1602aef.jpg

Umieszczam tutaj zdj?cia moich koleg?w i innych wi?c prosz? nie pisa? "ile ty masz postaci itd." bo koledzy te? daj?/b?d? dawa? ss...

Wszystkich graj?cych b?d? zaczynaj?cych gr? na mazurku zapraszam do wklejania swoich zdj??... Nied?ugo chyba b?d? robi? filmiki...

Pozdrawiam Bolmex

Odp: [7.6] Mazurek OTS

Widze ?e ?adnie "napierdalacie" : D exp mimo i? pewnie jakie? 2 miliardy wida? ?e jako? sobie dajecie rade moje ch?opaczi ! ;]

//~~Od?wie?am~~\\

Ots 10/10, zajebisty w mache... Obecnie mam 1,211 level (Kilka godzinek expienia). A tu taki avans 4fun xD
-
@Edit... Look my Eq... And look na tego nooba (-_-)

Ostatnia edycja:

@up
Gjezet!
@topic
M?j kumpel tzw. 'pojebus' zn?w wbi? rs (po raz kolejny)
2lwaaah.jpg

Ile os?b chcia?o go dopa?? nie mie?ci si? w ludzkim poj?ciu.
ftn252.jpg

A tutaj 'awansik' na 46500 wbi?em dawno ale nie chcia?o mi si? dodawa?...
i2j6ok.jpg

Zach?cam do gry i pozdrawiam!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry