- Liczba reakcji
- 53
Jak po temacie mo?na si? domy?le? gram z kolegami na mazurku (mia?em tam wcze?niej hara ale nie chcia?o mi si? robi? tematu). Mazurek jest ots dla os?b lubi?cych szybko expi? jak i dla os?b kt?rym idzie to wolniej... (wiadomo, ?e lepiej szybko expi? xDD). Ots zapewni wam wielu wra?e? to jest: pk mo?na powiedzie?, ?e na ka?dym kroku, wojny guildi, wsp?lne hunty (zazwyczaj jest to ekipa sk?adaj?ca si? z siochera i expi?cego), razem robione questy itd. itd.
Je?eli p?aczesz nad ka?dym straconym cc (sc) to nie wchod? na tego ots bo na pocz?tku to tutaj si? pada bardzo cz?sto (nawet na 50k lvl+ pada si? zazwyczaj par? razy dziennie).
Mazurek OTS
-Klient: 7.6
- Ip: mazurski-ot.no-ip.biz
- Port: 7171
- World type: PVP
- Experience: x300
Statystyka wy??czona z powodu braku dost?pu do statystyk na stronie.
46000lvl Rywal Ziomm
Rywal Ziomm i Xentis (m?j rl jbc to w pap? od niego xDD)
Stan postaci (by?ej, <gra?em/gram wieloma postaciami wi?c nie pytajcie kt?ra jest moja>postaci)
M?j tera?niejszy char (nied?ugo chyba b?dzie inny)
Cz??? naszej guildi/rodzinki
Nie by?o co robi? to trzeba by?o ponoobowa?
Umieszczam tutaj zdj?cia moich koleg?w i innych wi?c prosz? nie pisa? "ile ty masz postaci itd." bo koledzy te? daj?/b?d? dawa? ss...
Wszystkich graj?cych b?d? zaczynaj?cych gr? na mazurku zapraszam do wklejania swoich zdj??... Nied?ugo chyba b?d? robi? filmiki...
Pozdrawiam Bolmex
Je?eli p?aczesz nad ka?dym straconym cc (sc) to nie wchod? na tego ots bo na pocz?tku to tutaj si? pada bardzo cz?sto (nawet na 50k lvl+ pada si? zazwyczaj par? razy dziennie).
Mazurek OTS
-Klient: 7.6
- Ip: mazurski-ot.no-ip.biz
- Port: 7171
- World type: PVP
- Experience: x300
Statystyka wy??czona z powodu braku dost?pu do statystyk na stronie.
46000lvl Rywal Ziomm
Rywal Ziomm i Xentis (m?j rl jbc to w pap? od niego xDD)
Stan postaci (by?ej, <gra?em/gram wieloma postaciami wi?c nie pytajcie kt?ra jest moja>postaci)
M?j tera?niejszy char (nied?ugo chyba b?dzie inny)
Cz??? naszej guildi/rodzinki
Nie by?o co robi? to trzeba by?o ponoobowa?
Umieszczam tutaj zdj?cia moich koleg?w i innych wi?c prosz? nie pisa? "ile ty masz postaci itd." bo koledzy te? daj?/b?d? dawa? ss...
Wszystkich graj?cych b?d? zaczynaj?cych gr? na mazurku zapraszam do wklejania swoich zdj??... Nied?ugo chyba b?d? robi? filmiki...
Pozdrawiam Bolmex