[7.60]Raa's mapping

Status
Zamknięty.

Raa

Senior User
Sierpień 9, 2009
Liczba reakcji
50
Wracamy do zabawy.
1.
frihjfodxkmolbfnpxlsvgkqujgdqhhfbcimnbiwgihkqknlootilzjzhrnaylnpdgnjstznpomnzzakwvpboytbtifwohyvvrhjwdsvpftwnwahrcecvlafmmqkndzh

--

2.
pntprdpsivnvqpfvnkiaxqjfqgoqycipafwehwljvlkfzvzmvclqgqmyeoyloyufmxvksboqyzfmgegvhcvvqsjktyztxauwqesbaottourgkzsahddmdzouolqucvty

--

3.
dogpbhawkyeihlglvmwoeduhgcftmhkubuhyvxttabjzdrswrsqavsrztyizbgkdokhmdipxscncuvepjjbtrjzidhewoustrfltjgtjcsisepfyttprfqlelyjvdtix

--

4.[Niedoko?czone]
dojkfdlizjwqtovjshvpdvqvnkuhgxqtkuioykjngwjjkzpexpnguwkixnwvjeccscfyfgkhyhihmhloupkrjkznjaqkooebugqitqzqfgimndwqciatukticspfqztj

Oczywi?cie wszystkie mapy s? pod 7.6.

#ps
Polecam klikn?? na obrazek, ?eby zobaczy? go w oryginalnej wielko?ci.

Odp: [7.60]Raa's mapping

Znowu powrot do ots? :D

Si? bawi?, si? nudz?. R??nie bywa.

Co za ?mie? z br?zu, wracaj uk?ada? kafelki w ?azience. Bo takie g?wna to ja tylko w '44 widzia?em.

Raa bez urazy, ale masz straszne mysli, nie wiem czy zauwazyles ale prawie zawsze mapujesz cmentarze. xD

uzkgkykoeejhbxevscjscryikvgnwjfzyyixvppidzqskwnmoetvdzmcabwpsxsvzkjdohacmaodbfyoitzrqjwzmfwttaqggutankxgdqickjbudhgyyafqojqikgim

--

wslhmamidabfxwupfgqbkwhkjnovdpmkbrckghskncebkijimtoyadpzkayzlrfnnrdftkiynfoirfaadgijanjxbcagitzvwqosfeockqluphhezxvfjwmzifdrjcpu

--

gsjlnzftrazwspekwfgayukdsyxidembcjouwrnkmzbaasrqvfwsiammifsocwqmnyujbkoesvnztjdzghnxhuscxclqyziqjombyiolrsammmsycthujsftfslzyyfs

Jak tam prac? nad serwerem eXodus? ^_^

Og?lnie to mapy dojebane, czekam na jakie? miasto w twoim wykonaniu.

To s? w?a?nie zdj?cia z Exodusa, a co do miast, to mi si? nie chce.

Fajne prace, cieszy oko tylko podziemia z ostatniego screena takie ma?e, smutne :P

Good job, Twoje prace jak zawsze na propsie. (y)

Smieciowe prace jak na prostaczka z prowincji Mateuszku ;)
Postaraj sie i zostaw to umar?e 76 na rzecz lepsiejszego 86+ czy jak kto tam woli smieciowy cz?ek 10+ ;)

Co do prac, jak zawsze... przeci?tnie jak na Twoje mo?liwo?ci plebsino ;)

Dok?adnie jak Spodek (pozdr?wki Spodek :D) przeci?tne a uwa?asz si? za "jednego z najlepszych mapper?w 7.6" - a prezentujesz takie ?redniaki ?. Przesadzasz z borderami, niegrywalne mapy nie wiem jak mia?bym si? porusza? np. po tych bagnach.

4/10 :)

Dok?adnie jak Spodek (pozdr?wki Spodek :D) przeci?tne a uwa?asz si? za "jednego z najlepszych mapper?w 7.6" - a prezentujesz takie ?redniaki ?. Przesadzasz z borderami, niegrywalne mapy nie wiem jak mia?bym si? porusza? np. po tych bagnach.

4/10 :)
Swieta prawda.

Panowie bez obrazy, ale to tylko prowadzi do tego, ?e macie b?l dupy. Nie uwa?am, ?e Raa jest najlepszym mapperem wszechczas?w, ale jest doskona?em przyk?adem tego ?e mo?na z niego bra? jaki? przyk?ad. Ale bez obrazy Gantee, Twoje prace nie s? najlepsze pod s?o?cem, dlatego powiniene? troch? popracowa? nad stylistyk? prac. S? dobre i z?e prace, a to ka?demu si? przytrafi. Sam Raa mnie te? wiele razy krytykowa?, nawet s?usznie to robi?. Jak dla mnie poziom, kt?ry przedstawia Raa jest naprawd? dobry, bo protok?? pod 7.6 nie jest ?atwym protoko?em do mappingu. Je?eli macie problem to zr?bcie pojedynek, a nie ci?gle te pierdolni?te hejty i hejty.

Widz? kto? odkopuje stare tematy. :c

#ps
Ale jak ju? tu jeste?my:

yqprfmdhewfmhzxxkltxftsxuzgwfaatwovjycxllwyptrcehrgwplxfyrxfghcdvmpteoyhohmjvcedxconteelrqkhfsfeuuthbiztsyiiynjvmtietokrhecndrcv

--

usfezmzauejxrallwbvfvdewogjimginmafsnnzuqxfqataxtyzubgkrniqsdqnnvvlqvsxibbpxxovvfmpohnmgqnfexgrzksufikcabqtzqmuynvnqbzghjeahnslu

--

hialuafdzpqaqkgrhgsblrdjmpgezcjnkludrlbawhlxymvncmfbacaqerzeuaexfcpepczwfsfdgflzuscnwhmileyalwgvdnsvwqyzmiwiwwjygzkbyqayphtkezki

--

qdccjhxoquiepjavzntjwigorgcehcjfjfnlfayzkhvdpaiiegghzniixokdethokdujvppzptzomczrxtabwcgvxfnrqvurahslfynoqgsfotwvosfktgsiwymqbxjt

--

lsxaefplhhswedcbcspucyuiwjpmwgahtyelgqpvxylvedhuikxoudbnxoeupdpagldfyqumdtxemzetcudljmmpxqnsmufuikotzbvrpkkbgwaykksvzdrtznhidbzi

No i taki bonus. Jakie? depo pod 8.6 :>
feifctkuftodzemickwxaqoxizkmhpeiksahfdlnawlwqmxbudmhfmdpplwciymqogtheecyzjwefrgwbjrecwdyolruhifcjuiktqxpboivqyjyeaazginrcussmirq

--

yxwhfsfqqrctkqncorjieakemldklhekimxxxcmhhoingtdcibclwwixmrvuoveimslxspelfbbpswysiabkftnlezlghrtmkzbnifjtwrguvsfptdmnuudtfattdydn

Ostatnia edycja:

Fajny bordering i depo.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry