-Inne [7.72] Batory RPG

Status
Zamknięty.

Ippo

Advanced User
Czerwiec 25, 2009
Liczba reakcji
4
KaKcA.png

Og?lne informacje:

Experience stages:
1 – 7 x5
8 – 20 x4
21 – 200 x3
200+ x2
Reszta stages:
Skills x4
Magic x3
Loot x1.5
Spawn x1

Informacje:
- W?asna, ogromna mapa
- System Task?w
- System banku (deposit/withdraw itd.)
- Stabilny silnik
- RookGaard
- Najazdy boss?w, potwor?w

Mini-mapa: jest to jej stara wersja, now? zaktualizuj? we Wtorek.
N5VrV.png

Gameplay
Gr? zaczynamy z 1 poziomem na wyspie pocz?tkuj?cych (Rookie’s Island).
vo2XS.png

Po zdobyciu ?smego poziomu do?wiadczenia idziemy do wyroczni, kt?ra nas teleportuje na wysp? przeznaczenia (Island of Destiny). Na owej wyspie wybieramy nauczyciela zgodnie z profesj?, kt?r? chcemy wybra?. Po wybraniu profesji, zabieramy przedmioty z pomieszcze? znajduj?cych si? poni?ej i kierujemy si? na statek. Kapitan statku przeniesie nas do nowego miasta, kt?re sobie wybierzemy.

Czary – czyli co i jak
Czary b?d? tak, jak by?y na 7.6, czyli od poziomu do?wiadczenia, a nie od poziomu magicznego. Trzeba b?dzie je kupowa? w gildiach danej profesji. Gildie znajduj? si? w niekt?rych miastach.
p1AIq.png

Brak mo?liwo?ci wykorzystywania b??du z pz na statku

Jak to dzia?a? Ot?? gdy mamy red skull'a lub white skull'a to NPC na statku nas nie przeniesie.
mdNsX.png

Niekt?rzy zapytaj?: "a co z tymi co maj? red skulla? przecie? oni przez d?u?szy czas nie b?d? m?c podr??owa? statkiem". Ot?? na to znalaz?em dobre rozwi?zanie. W ka?dym z miast b?dzie NPC - przemytnik. B?dzie on przewozi? graczy ze skullami, tyle ?e po du?o wi?kszej cenie.

Sprzedawanie viali

Odk?d pami?tam to na serwerach 7.6 gdy si? chcia?o sprzeda? puste viale, to gdy mieli?my i puste viale i jeszcze pe?ne, to NPC skupywa? obydwa. Wi?za?o si? to z tym, ?e traci?o si? czas na chowanie manafluid?w i lifefluid?w do depo gdy si? chcia?o sprzeda? viale. Ja poradzi?em sobie z tym problemem i od teraz nie trzeba b?dzie si? martwi? tym, ?e NPC odkupi od nas manafluidy i lifefluidy jako puste viale.​

Odp: [7.72] Batory RPG

na kiedy jest przewidywany start? tak mniej wi?cej.

Podajcie informacje o starcie, bo to jest ten server, na kt?ry czeka?em *-*

Ja wiem ?e temu cz?owiekowi to si? uda. Tak po prostu... :)

Ciekawa zapowied? jednak nie na te czasy :) zapowiada si? ?wietnie ale w?tpi? aby ludzie na tym grali... ma?o kto si? ruszy z mazura / apo a co dopiero z nowymi graczami kt?rzy przywykli do 8.6 :)

Moje zdanie... jednak b?d?my dobrej my?li. Mo?e wbije :D

Nareszcie co? co nadaj? si? do gry, nie wie kto? kiedy planowany jest start?

z ch?ci? zagram czekam na start.

MO?e by? fajnie na pewno zagram

Je?eli chodzi o dat? startu , to nie mog? poda? nic konkretnego.
Na chwil? obecn? trzeba promowa? server , aby jak najwi?cej Tibijczyk?w si? o nim dowiedzia?o , bo szkoda aby taki server zosta? uruchomiony zaledwie na miesi?c czasu

Par? screen?w:

djVms.png

eEFKv.png

yqfHz.png

6xkut.png

Oraz aktualizacja mini-mapy.

Zakocha?em si? w tej mapie <3.
hmm... Batory gdzie? ju? s?ysza?em o tym projekcie , mo?e nawet gra?em na test serverze, aczkolwiek nie jestem tego pewien w 100% , je?eli projekt wypali to mo?ecie liczy? na mnie jako pro Gejmera xD

Trzymam kciuki i licz?, ?e wszystko p?jdzie jak z p?atka.
Istnieje mo?e forum , b?d? stronka po?wi?cona temu projektowi?

Kolejny serwer z kt?rym b?dzie tak jak zwykle? ?adna zapowied?, nadzieje dla graczy iii... NIC? Mam nadzieje, ?e nie, ale c??, zobaczymy.. mam nadzieje, ?e jednak nie b?dzie to serwer jeden z wielu, z wielk? ch?ci?, pogra?bym na takim cacku.

Spike Sword Quest:

Ier6b.png

eoHXT.png

Regards~

Zalogowa?em si? kiedy? na Batorego. To by?o do?? dawno, bo chyba ponad rok temu (minimum) i z tego co pami?tam to mapa miasta by?a trudna w eksploracji. Takie typowe: "gdzie jest x?". Mam nadziej?, ?e teraz tak nie ma, bo serwer zapowiada si? ciekawie. Naj?adniejsza mapa pod 7.72 jak? kiedykolwiek widzia?em. :)

?wietna mapa , raty super :) . Wida? wszystko ladnie dopracowane :) . Mam pytanie to bedzie pod 7.4 czy 7.72 g?ownie chodzi mi oto czy na serverze beda wandy oraz rody ? :)

mapa bardzo fajna. szczerze powiem ?e jest mo?liwo?? ?e wejdzie du?o os?b cho? osobi?cie bym wola? ?eby to by?a rl map.

Jak ju? wcze?niej napisa?em, ciekawy serwer i warty uwagi. Oby wystartowa?.

Ja Czekam Na Start Gra?em na Testach wcze?niej I naprawde polecam Ots

Status
Zamknięty.
Back
Do góry