Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czekam na chacie ;]Jak Ty tego nie odpalisz w 2014 to masz gwarantowany wjazd na chat?.
Z A J E B I S T E
Czekam na start.
Po prostu wzi?li?my si? za porz?dkowanie wszystkiego i dok?adne rozplanowanie quest?w. Dlatego te? wywali?em stare respy, kt?re mia?y si? nijak i by?y zrobione na odpie*dol. Ju? zrobi?em 60% tego, co mam zrobi? :3Jakkes, czyzby rook wczessnije niebyl juz skonczony???? co ty od nowa robisz ;/?
Jeszcze zosta?a reszta mapy xDjeszcze 40% i lecimy!
I ?e mam main'a wypu?ci? niedoko?czonego? Bo s? same respy bez quest?w.
Nie, g??wne miasto jedynie troszeczke b?dzie zmienioneaha a? tak;d mysallem ze tlko pare expow do dodania.
---------- Tre?? dodana o 21:32 ----------
g?owne maisto bedzie inne?

Jakby? nie zauwa?y? to od?wie?eniu uleg?y miejsc?wki najwi?cej odwiedzane. Ja nie od?wie?am temat?w na forach celowo, bo znowu narobi? ludziom ochoty, a potem b?d? mi p?aka? ?e si? obijam, albo robi? i robi? bez ko?ca.To jest serwer dzia?aj?cy w?asnym ?yciem! Serio...
Jakkess fajnie, ?e si? starasz ale po co od?wie?asz expowiska, kt?re by?y od?wie?one i nikt z graczy, jeszcze nie mia? okazji ich zwiedzi?? My?la?em, ?e Batory, b?dzie to najlepszy serwer 7.6 po APO... Tak tylko mi si? wydawa?o, bo walisz Tego wszystkiego na ilo?? chyba, od?wie?asz od?wie?one expowiska, kombinujesz z nowymi potworami (gdzie Batory mia? by? bazowany na starych zasadach Tibi), kombinujesz i kombinujesz. Niby na Mini-Mapie wszystko sko?czone, ale nadal trzeba co? od?wie?y?. Daj sobie spok?j z Tym od?wie?aniem, bo co expowisko wida? wi?cej Auto-Bordera, jak i braku pomys?u ju? na expowisko. Startujecie 3 lata, ciekawe kiedy wystartujecie?
- To nie jest "Hejt", ale takie jest moje zdanie na ten temat. Za du?o kombinujesz i tracisz przy Tym.
Pozdrawiam.

Seya w ko?cu ju? ma komputer i troszeczk? mnie odci??y z prac?. On si? zajmie jakimi? randomowymi miejsc?wkami, a ja mam czas na skryptowaniei jak tam Jakes? bakaichen