-Inne [7.72] Batory RPG

Status
Zamknięty.
Odp: [7.72] Batory RPG

ZTROLLOWANE MIEJSC?WKI

FbyUfZv.png

EkxOFBJ.png

hzhH9t7.png

Jak Ty tego nie odpalisz w 2014 to masz gwarantowany wjazd na chat?.

Z A J E B I S T E

Czekam na start.

Jakkes, czyzby rook wczessnije niebyl juz skonczony???? co ty od nowa robisz ;/?

Jakkes, czyzby rook wczessnije niebyl juz skonczony???? co ty od nowa robisz ;/?
Po prostu wzi?li?my si? za porz?dkowanie wszystkiego i dok?adne rozplanowanie quest?w. Dlatego te? wywali?em stare respy, kt?re mia?y si? nijak i by?y zrobione na odpie*dol. Ju? zrobi?em 60% tego, co mam zrobi? :3

Maina te? bedziesz od?wie?a? ca?ego? to nastepne 3 lata pracy.

aha a? tak;d mysallem ze tlko pare expow do dodania.

---------- Tre?? dodana o 21:32 ----------

g?owne maisto bedzie inne?

To jest serwer dzia?aj?cy w?asnym ?yciem! Serio...
Jakkess fajnie, ?e si? starasz ale po co od?wie?asz expowiska, kt?re by?y od?wie?one i nikt z graczy, jeszcze nie mia? okazji ich zwiedzi?? My?la?em, ?e Batory, b?dzie to najlepszy serwer 7.6 po APO... Tak tylko mi si? wydawa?o, bo walisz Tego wszystkiego na ilo?? chyba, od?wie?asz od?wie?one expowiska, kombinujesz z nowymi potworami (gdzie Batory mia? by? bazowany na starych zasadach Tibi), kombinujesz i kombinujesz. Niby na Mini-Mapie wszystko sko?czone, ale nadal trzeba co? od?wie?y?. Daj sobie spok?j z Tym od?wie?aniem, bo co expowisko wida? wi?cej Auto-Bordera, jak i braku pomys?u ju? na expowisko. Startujecie 3 lata, ciekawe kiedy wystartujecie?
- To nie jest "Hejt", ale takie jest moje zdanie na ten temat. Za du?o kombinujesz i tracisz przy Tym.

Pozdrawiam.

To jest serwer dzia?aj?cy w?asnym ?yciem! Serio...
Jakkess fajnie, ?e si? starasz ale po co od?wie?asz expowiska, kt?re by?y od?wie?one i nikt z graczy, jeszcze nie mia? okazji ich zwiedzi?? My?la?em, ?e Batory, b?dzie to najlepszy serwer 7.6 po APO... Tak tylko mi si? wydawa?o, bo walisz Tego wszystkiego na ilo?? chyba, od?wie?asz od?wie?one expowiska, kombinujesz z nowymi potworami (gdzie Batory mia? by? bazowany na starych zasadach Tibi), kombinujesz i kombinujesz. Niby na Mini-Mapie wszystko sko?czone, ale nadal trzeba co? od?wie?y?. Daj sobie spok?j z Tym od?wie?aniem, bo co expowisko wida? wi?cej Auto-Bordera, jak i braku pomys?u ju? na expowisko. Startujecie 3 lata, ciekawe kiedy wystartujecie?
- To nie jest "Hejt", ale takie jest moje zdanie na ten temat. Za du?o kombinujesz i tracisz przy Tym.

Pozdrawiam.
Jakby? nie zauwa?y? to od?wie?eniu uleg?y miejsc?wki najwi?cej odwiedzane. Ja nie od?wie?am temat?w na forach celowo, bo znowu narobi? ludziom ochoty, a potem b?d? mi p?aka? ?e si? obijam, albo robi? i robi? bez ko?ca.

Powiem tyle, ?e map? na start mam gotow?, zostaje kwestia doko?czenia skryptowania quest?w + strona serwera, kt?ra jest w budowie.
Tak?e je?eli s? jakie? pytania albo sugestie, to zapraszam do rozmowy na GG :)

(Je?li kto? jest niekumaty, to tutaj ma m?j numer)
<--------

Ostatnia edycja:

Jankess, Ty jeszcze z tym Batorym nie wystartowa?e?? o.O
To ju? z p??tora roku - dwa b?dzie jak go robisz, no ale nic. Powoedzenia :3

Status
Zamknięty.
Back
Do góry