-Inne [7.72] Batory RPG

Status
Zamknięty.
Odp: [7.72] Batory RPG

Czekamy i czekamy, a serwera ani nie s?ycha? ani nie wida?. :)

Ja ju? wcze?niej pisa?em, ?e nie b?d? informowa? o byle bzdecie, bo to sensu nie ma.
Koniec semestru si? zbli?a wi?c trzeba nadrobi? zaleg?o?ci :D

hhah, to co ty ziomek do liceum chodzisz czy studiujesz bo niepamietam mialem bana tutaj i nie bylo mnie zaczesto, troche trollowalem "Bakajczen" userem najwyzej ;D.

To konkretniejsze pytanie, jaki silnik uzywasz, i czy pawisz sie source i ddodajesz systemy?

Bazujemy na Ave?cie + nasze poprawki. System?w nic nie dodaj? ;]

aha aha, spoko i co teraz jakies nowe plany tworzenai czegos czy i nieodpalenia czy odwrotnie:D?

Orkensy~
lfHj5d6.png

5jbTDMS.png

Kolejne legenda, kt?ra powstaje wiecznie? Mo?e jakie? informacje?

@up Dok?adnie... Serwer powstaje wiecznie i moim zdaniem nie wypali... Na starcie b?dzie wi?cej os?b, a po kr?tkim czasie zostanie tylko kilka i serw padnie tak jak to by?o pod 7.6 No, ale powodzenia ?ycz? i je?li ruszy, to wbij? zagra? ;)

Praca, praca, praca.
Do projektu do??czy? nowy cz?onek Dark Magican

co? nowego:

W4l1jtN.png

ayR9NYB.png

ClyMPFw.png

@UP
Czy te batory-ot.eu oznacza ze ju? coraz bli?ej startu i taka b?dzie domena, czy tylko mi si? wydaje? ;)

Oczywi?cie czekam na start

Wszystkie nowo?ci jak na razie s? na naszym serwerowym forum. ;)
(sygnaturka to link)

Co? nowego? Forum czyta?em, ale jak na razie tylko mapy widzia?em. Mo?e jakie? informacje na temat dodanych skrypt?w?

Co? nowego? Forum czyta?em, ale jak na razie tylko mapy widzia?em. Mo?e jakie? informacje na temat dodanych skrypt?w?
Nie rozumiem. ?e niby mam Ci napisa? jakie skrypty doda?em do quest?w? Nie chc? spoilerowa? :D

Status
Zamknięty.
Back
Do góry