• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

7 Tibijskich Grzech?w G?ownych :D

Zapomnia? o ?smym : nie ta?czy? na bocie

Filmik powinny obejrze? wszystkie osoby rozpoczynaj?ce swoj? przygod? z Tibi? :D

troszk? star?, ale daje rade... Chocia? cz??ciej newbie wyzywa si? od noob?w :).

Dobry film. Obejrza?em ju? wcze?niej.
Jak by by?o fajnie w Tibii gdyby wszyscy tych zasad przestrzegali.

Filmik spoko, bardzo mi si? podoba?. Ukazuj? prawdziw? gre tibijskich noobk?w. Mam nadziej?, ?e ten filmik ich czego? nauczy :D

My?la?em ?e spadne ze ?miechu BUHASHAHAHAHSAHSAHASHASHASha
n??bki powinny ogl?dn?? ten filmik:D

filmik spoko widac ze tak jest i to sie chyba nie zmieni ^^
i muzyka rzeczywiscie dobrze dopasowana
gosciu mial fajny nick : 'Zbysiu nalesnik czarnego zla'

?wietny filmi! OBy takich by?o wi?cej to mo?e newbie si? naucz? jak nale?y grac, by nikomu si? nie naprzykrza?.

Super filmik !! Graty dla autora ! Muzyka (dok?adnego tytu?u nie znam) ale to kt?ry? z oppening?w Naruto ;) Jeszcze raz wilkie graty dla autora filmu, powinien dostac Oscara :p

Dobrze by by?o gdyby chocia? kilka os?b si? do tego zastosowa?o po obejrzeniu tego filmiku ;]. Bo wed?ug mnie tylko 1/1000 tych os?b kt?re to obejrza?y si? temu podporz?dkowa?y ;D.

Heh, najlepszy by? moment jak zacz? wali? t? kolesi?we <lol2>

Dobry przyklad dla nobk?w a tak po za tym noobki powine tego w dzie? w dzie? s?ucha? po 10x :D mo?e z czasem si? naucz? ;p

Filmik spoko, ostrzega przed czynami/post?powaniem noob?w :p Wi?kszo?? graczy powinna to obejrze?. :cool:

Hehe, nawet tutaj go wstawili, bo naprawd? warto, ju? go widzia?em na jakim? innym forum (nie pami?tam na jakim), ale to jest po prostu dobre. :D

xD U noobkow jest na odwrut np. nie spamuj-spamuj itd.

@TOPIC

Znam go od dawna ale zawsze lubie se na niego popatrze? ;]

Do góry