[7.x-8.x] Tibia Loader

Status
Zamknięty.

Simivar

Senior User
Lipiec 7, 2008
Liczba reakcji
129
Has?o do archiwum to "tibia_net_pl" !

• TibiaLoader to nowy, jeszcze lepszy program do ??czenia si? do OTServer?w (IPchanger).
  • Zagraj na dowolnym serwerze bez ?adnych problem?w, TibiaLoader obsluguje ka?d? u?ywan? wersj? Tibii!
  • Nie martw si? o instalacj? Tibii, TibiaLoader zadba o to ?ci?gaj?c potrzebne wersje je?li ich jeszcze nie posiadasz!
  • Otw?rz Tibie i po??cz si? z dowolnym serwerem u?ywajac linku na stronie www. Linki w postaci otserv://ip/port/wersja otworz? TibiaLoader gotow? do gry na danym serwerze! Wystarczy jedno klikni?cie! Przygotowania do gry nigdy wcze?niej nie by?y takie proste!
  • Zarz?dzaj list? ulubionych serwer?w, teraz nie musisz za ka?dym razem kopiowa? i wkleja? adres?w IP!
  • B?d? na czasie! Automatyczny update sprawi, ?e TibiaLoader zawsze b?dzie u?yteczny, nawet kiedy wyjdzie nowa wersja Tibii! Maksymalna wygoda!

Update: Wszyscy kt?rzy u?ywaj? programu pewnie zauwa?yli, ?e ?ci?gn??o im si? update do 0.33. Ta wersja pozwala na ustawienie parametr?w linii komend Tibii (patrz: Options). Ustawiaj?c np. gamemaster uaktywnimy wbudowane MC. Dodano r?wnie? klienta 8.40 do ?ci?gni?cia.

Autor: zapu
Oficjalna strona autora: http://otservlist.org/ipc
Zdj?cie:
j0zfuq.png

Download:
RapidShare

Skan:
VirusTotal

Potrzebujesz wi?cej klient?w, narz?dzi ot lub innych aplikacji? Koniecznie kliknij tutaj!http://tibia.net.pl/narzedzia-ot/60...enty-narzedzia-ot-inne-aplikacje-kliknij.html

Has?o do archiwum to "tibia_net_pl" !

?ci?gaj?c plik z tego tematu masz gwarancj? bezpiecze?stwa i jako?ci programu!

Problemy:
Je?eli wyskoczy Ci jakikolwiek b??d ?ci?gnij to i zainstaluj. S? to biblioteki potrzebne do prawid?owego uruchomienia tej aplikacji.

Pozdrawiam,
Simivar.

//Skan:
donwloadsafe2.png

//Reupload:
http://otservlist.org/ipc

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Odp: [7.x-8.x]Tibia Loader

?ci?gam spoko odpalam b??d :mad::mad::mad:

ja jak ?ci?gn? to mi te? nie chce odpali? wyskakuje jaki? komunikat diagnostyczny :mad: IP Changer by? o niebo lepszy a teraz tak zr?bali to :(

:confused: Jaki b?ad wyskauje jak chce uruchomi? :confused:

#All up:
Rozwi?zanie waszych problem?w doda?em w pierwszym po?cie tematu, zainstalujcie to i powinno dzia?a?, je?eli nadal co? si? dzieje, wklejcie tutaj zdj?cie z tym problemem.

Odp: [7.x-8.x] Tibia Loader

?ci?gam i mam plik Archiwum Win- RAR. Taka bia?a kartka z kropkami(opisuj? ikon?). Win- RAR'a mam ju? od 2 lat chyba. POM??CIE PLX:confused:

zamiast da? ca?y programik to dajesz jakie? cz?sciaki... sci?g?em,zacz???m ?ciaga? biblioteczki,a potem mi co? zacze?o ?ciaga?,dochodzi?o do 5-6mb i ci?gle wraca?o na 2,po 10 razie odpu?ci?em i wole poszuka? gdzie indziej,thx...

Ja zainstalowa?em te biblioteki i wyskakuje mi b??d "Aplikacja zosta?a niew?a?ciwie zainicjowana (0xc000007b)....". Mam Win XP SP3 no i oczywi?cie .NET 2.0, 3.0 i 3.5 wiecie co sie dzieje czy niekoniecznie ??

PRoblem jest, wyskakuje raportowanie b??d?w przy otwieraniu :/

przyda sie i powiem ze lepsze od ip-changera ;d 10/10

w??czam ale mi wyskakuje abym poda? has?o wiecie mo?e jakie jest

Jezeli nie mozesz uruchomic TibiaLoader prawdopodobnie nie masz zainstalowanego pakietu Microsoft .NET Framework w wersji 2.0 lub nowszej.
Pakietu tego wymaga masa programow dlatego zalecamy instalacje go juz teraz! Link z ktorego mozesz sciagnac najnowsza wersje pakietu:
http://www.microsoft.com/downloads/...0B-F857-4A14-83F5-25634C3BF043&displaylang=en

Wrazie Poblem?w Cytajcie README !!!!

Elegancki programik dzi?ki ;) mi dzia?a bez ?adnych zarzut?w

Status
Zamknięty.
Back
Do góry