-Silnik 8.0/8.10 SQL. -Poszukuje.

Status
Zamknięty.

xZet

Active User
Lipiec 21, 2010
Liczba reakcji
2
Witajcie, poszukuje silnika pod protok?? 8.0 lub 8.10 na bazie SQL. Zale?y mi na tym aby mapa by?a przystosowana do exp 100x-400x. Chcia?bym aby to by?o EVO. Najlepiej lekko przerobione, lub czyste, ale w ostateczno?ci mo?e by? przerobione ca?kowicie. Szuka?em u nas na forum dobrego ots'a kt?ry by?by idealny pod moje wymagania, aczkolwiek wszystkie linki wygas?y. Pozdrawiam: )

Odp: 8.0/8.10 SQL. -Poszukuje.

Mam jeszcze jedno pytanie odno?nie wersji TFS. Jaka wersja TFS odpowiada tibi 8.0 - 8.1? Nie wiem gdzie to znale??, a chcia?bym zacz?? ju? prac? przy serwerze.

Mam jeszcze jedno pytanie odno?nie wersji TFS. Jaka wersja TFS odpowiada tibi 8.0 - 8.1? Nie wiem gdzie to znale??, a chcia?bym zacz?? ju? prac? przy serwerze.

TFS Mo?esz u?y? dowoln? wersje nawet 1.0 kt?ra jest tutaj: https://github.com/otland/forgottenserver

Za protok?? odpowiedzialny jest kod bodaj?e game.cpp i tam zmieniasz klucze RSA i protocolgame. Mo?esz wpisa? nawet 7.6 albo 7.0 :) Chyba, ?e szukasz silnika ju? skompilowanego

Ostatnia edycja:

TFS Mo?esz u?y? dowoln? wersje nawet 1.0 kt?ra jest tutaj: https://github.com/otland/forgottenserver

Za protok?? odpowiedzialny jest kod bodaj?e game.cpp i tam zmieniasz klucze RSA i protocolgame. Mo?esz wpisa? nawet 7.6 albo 7.0 :) Chyba, ?e szukasz silnika ju? skompilowanego

Zr?b to co wymieni?e? i spr?buj odpali? ten silnik z tibii 10.41 ( TFS 1.1 ) i zalogowa? si? do gry :) Gwarantuje Ci ?e nie po??czysz si? bo to co jest w source tfs'a 1.1 jest kompatybilne z tibi? do kt?rej zosta? stworzony a nie od tak nagle wpiszesz 7.0 i b?dzie ?miga? Ci tibia 7.0 ;D

Je?eli by tak by?o to bym to dawno zrobi? lecz to nie jest takie ?atwe :D

To jak, dzia?a ten spos?b kt?ry wymieni? Old Sessam ?

Mo?ecie mnie r?wnie? nakierowa? na DLL pliki? Nigdzie, nigdzie od kiedy pad? OTSoft nie mo?na znale?? starych plik?w, bo wszysktie linki popada?y -.-

Status
Zamknięty.
Back
Do góry