-Tibia 8.00 [8.0] TorgOT -Wlasna mapa-

Status
Zamknięty.
Odp: [8.0] TorgOT -Wlasna mapa-

O bardzo fajny server widz?... :smile: Jak b?d? mia? troch? wi?cej czasu to wbije ;)
Na pocz?tku s?ysza?em ?e tam co? tam nie pyk?o dlatego nie wchodzi?em. heh

Wprowadzi?em pare zmian:
*Wi?ksza ?amliwo?? assassin star?w.
*Zwi?kszony def profesji magicznych.
*Kife - zamiast 7atk ma 5.
*Zosta? dodany quest Abyss of tartarus - zalecam ostro?no??.
http://torgot.pl/?subtopic=latestnews
XncVN6I.png

Refresh!
zdj?cie jednego z graczy:
1A47KxO.png

---------- Tre?? dodana o 13:29 ----------

Aktualizacja task?w!
GJcgTUx.png

Ostatnia edycja:

Elo:

Uwaga gracze serwera Torg OT! Skrypt umieszczony na serwerze automatycznie klika "lubi? to" na fanpage-u "private server list". Przepraszamy za to i prosimy o r?czne odznaczenie lubienia tej strony (no chyba, ?e faktycznie wam si? podoba). Administracja TORG-a jest przeciwna tego typu zachowaniu i nie mia?a o tym ?adnej informacji od administracji serwera. Nie wiemy czy by?o to spowodowane celowym dzia?aniem, czy te?, wgrywaniem skrypt?w bez wcze?niejszego zapoznania si? z ich zawarto?ci?. B?dziemy prowadzi? dalsze dochodzenie w tej sprawie. Ekipa TORG.pl, 2014-12-18 Klos

Bo u?ytkownicy i gracze z TNET-u raczej a? tak wtajemniczeni nie s?, na torgu trwa g?wnoburza i analizowanie zaistnia?ej sytuacji. Zainteresowani i ci, kt?rzy ewentualnie nie rozumiej? o co chodzi, niech sobie poczytaj? temat na torgu, gdzie s? przedstawione wszystkie ewentualne fakty zar?wno przez Sey? jak i u?ytkownik?w-graczy.

bez obioru!

Wychodzi na to ze oni sami nie pisz? sobie skrypt?w czy jak? w?a?nie sam mia?em to wklei? bo pisa?em post na torgu z nowymi ssami ale jak widz? kto? mnie ubieg?

Wychodzi na to ze oni sami nie pisz? sobie skrypt?w czy jak? w?a?nie sam mia?em to wklei? bo pisa?em post na torgu z nowymi ssami ale jak widz? kto? mnie ubieg?
Nie wiem, nie wnikam w to co robi? sami, a co kto robi za nich. Stwierdzi?em, ?e poinformuj? u?ytkownik?w tego forum, skoro ?ledz? torg na bie??co, gra?em na serwerze i wiem o co chodzi. Reszta to ju? sprawa Seyi jak si? ustosunkuje ostatecznie, jak poradzi sobie z problemem i co z tego ostatecznie wyniknie.

Nie wiem, nie wnikam w to co robi? sami, a co kto robi za nich. Stwierdzi?em, ?e poinformuj? u?ytkownik?w tego forum, skoro ?ledz? torg na bie??co, gra?em na serwerze i wiem o co chodzi. Reszta to ju? sprawa Seyi jak si? ustosunkuje ostatecznie, jak poradzi sobie z problemem i co z tego ostatecznie wyniknie.

Bawi mnie w sumie jedno - mieli takie popracie od graczy. Projekt zapowiada? si? tak dobrze a oni to wszystko zaprzepa?cili amatorszczyzn?... naprawd? dziwne podej?cie

Bawi mnie w sumie jedno - mieli takie popracie od graczy. Projekt zapowiada? si? tak dobrze a oni to wszystko zaprzepa?cili amatorszczyzn?... naprawd? dziwne podej?cie
Je?li si? nie s?ucha graczy i robi wszystko z kompletnym op??nieniem, a testy s? tak naprawd? kilkudniow? zabaw?, kt?ra tak naprawd? nic sensownego nie naprawi?a, do tego g??wnym GMem jest Grimekk aka xReaper, moderator obu for (no tutaj ex modek), kt?ry niestety nie radzi sobie z tak? rol?, to przy dalszym brni?ciu w coraz gorsze bagno, nic lepszego nie wyjdzie. Samo dodawanie nowych resp?w, task?w czy quest?w nie pomo?e, je?li gracze zg?aszaj? ci?g?y problem z ringami, blood hitami przy skillowaniu, za du?ym lub za ma?ym dmgem. Najwi?ksz? parodi? by?a zmiana manacost?w i cen run w sklepie po jakich? 3 tygodniach od wypuszczenia serwera, ale w to nie wnikam, bo nie wpad?em tu hejtowa? Seyi, bo pr?bowa? jak m?g?, tylko powinien sobie zebra? do tego odpowiednich ludzi, kt?rzy by mu pomogli, odpowiednich gm?w i tutor?w, kt?rzy zaj?liby si? serwerem.

Je?li si? nie s?ucha graczy i robi wszystko z kompletnym op??nieniem, a testy s? tak naprawd? kilkudniow? zabaw?, kt?ra tak naprawd? nic sensownego nie naprawi?a, do tego g??wnym GMem jest Grimekk aka xReaper, moderator obu for (no tutaj ex modek), kt?ry niestety nie radzi sobie z tak? rol?, to przy dalszym brni?ciu w coraz gorsze bagno, nic lepszego nie wyjdzie. Samo dodawanie nowych resp?w, task?w czy quest?w nie pomo?e, je?li gracze zg?aszaj? ci?g?y problem z ringami, blood hitami przy skillowaniu, za du?ym lub za ma?ym dmgem. Najwi?ksz? parodi? by?a zmiana manacost?w i cen run w sklepie po jakich? 3 tygodniach od wypuszczenia serwera, ale w to nie wnikam, bo nie wpad?em tu hejtowa? Seyi, bo pr?bowa? jak m?g?, tylko powinien sobie zebra? do tego odpowiednich ludzi, kt?rzy by mu pomogli, odpowiednich gm?w i tutor?w, kt?rzy zaj?liby si? serwerem.

To nie jest ?adne hejcenie tylko wyra?anie opinii i to uargumentowanej. Zamiast si??? po pierwszym zamkni?ciu serwera do poprawek, pogada? z cho? po?ow? topki a najlepiej po?ow? graczy i poprawi? wszystko wol? dodawa? nowe rzeczy. Drug? spraw? do?? ?mieszn? jest to o czym wspomnia?e? zamiast zebra? porz?dn? ogarni?t? ekip? - kilka os?b. I odpali? pierw close beta testy, potem open beta testy - nawet ka?dy z nich niech trwa po 2-3 tyg. Raczej to nie by?by raczej problem finansowo przy takim projekcie...

Reasumuj?c: Zapowiada?o si? ?wietnie, stara dobra tibia prawie jak dawne 7.92 czy 7.6 a wysz?o niestety nic wartego uwagi.

I dlatego ja sko?czy?em gr? 2 dni po starcie XD

Dobra da?em dupy po ca?o?ci z tym fb - jedyne co mog? powiedzie? to to, ?e zrobi?em to dla graczy, ?eby bardziej rozreklamowa? serwer i, ?e przepraszam.
Ale nakr?canie g?wnoburzy na ten temat kt?ry ma bardzo ma?o wsp?lnego z sam? rozgrywk? jest serio ?a?osny, ale racje macie racje, kopcie le??cego :: )
Fardos
Piszesz co? o argumentach a nawet ich nie poda?e?, wi?c pozw?l, ?e Ci? o?wiec? :) na temat serwera wypowiadaj? si? osoby kt?re nie maja o nim poj?cia i doszukuj? si? wsz?dzie b??d?w nawet tam gdzie ich nie ma. - sam pewnie nawet postaci nie za?o?y?e? a wypowiadasz si? tak jakby? po?wi?ci? na gr? tydzie? czasu.

Dobra da?em dupy po ca?o?ci z tym fb - jedyne co mog? powiedzie? to to, ?e zrobi?em to dla graczy, ?eby bardziej rozreklamowa? serwer i, ?e przepraszam.
Ale nakr?canie g?wnoburzy na ten temat kt?ry ma bardzo ma?o wsp?lnego z sam? rozgrywk? jest serio ?a?osny, ale racje macie racje, kopcie le??cego :: )
Nic nie nakr?cam tutaj, bo dalej gram i mam wbite, poinformowa?em tylko i doda?em kilka problem?w, kt?re m?g?by? ogarn?? przy okazji ;)

Nic nie nakr?cam tutaj, bo dalej gram i mam wbite, poinformowa?em tylko i doda?em kilka problem?w, kt?re m?g?by? ogarn?? przy okazji ;)
Tak, wiem o tym : P
Ten post by? kierowany w strone Fardos'a go?cia kt?ry u?ywa argument?w nie podaj?c ich XD

Wczoraj na serwerze zosta? pokonany pierwszy Orshabaal, gratulacje!

9I4nM88.png

dawaj kurwa 25% expa wiecej dla pacc'erow i wracam do gry

Kto? z tnp ma 80 poziom? mo?e zmotamy ekipe na poi?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry