-Tibia 8.00 [8.0] TorgOT

Status
Zamknięty.
Odp: [8.0] TorgOT

Na ka?dym forum reklamuje server a w szczeg?lno?ci na torgu ;p

Razem z Seya postanowili?my robi? ma?e 'sneak-peek preview' prezentacj? niekt?rych hunting spot?w aby wprowadzi? nieco graczy do gry i u?atwi? zadanie w szukaniu potwor?w do zabijania.

Sneak-Peek Preview #1 - Fallen Dwarvenland

1zbgaw3.jpg

Fallen Dwarvenland jest zniszczon? przez pazerne Dwarfy g?r? na p??nocy kontynentu. Pomimo tego, ?e par? dekad temu miejsce te cieszy?o si? wielk? popularno?ci? w?r?d handlarzy z miasta Acari, to dzi? wst?p tam maj? tylko nieliczni. Krasnoludy boj? si? z?odziei kradn?cych ich skarby, wi?c ka?da kreatura rasy ludzkiej jest linczowana minuty po wkroczeniu na terytoria g?ry. Podr??nicy, kt?rzy s? na tyle odwa?ni by wej?? powinni strzec si? przer??nych jednostek bojowych Dwarf?w. Z drugiej strony, z?oto i przedmioty, kt?re mo?na tam zdoby? s? zdecydowanie warte ?wieczki. Niestety, tylko wojownicy o du?ym do?wiadczeniu maj? szanse wyj?? z Fallen Dwarvenlandu ?ywi.

Witam,
Oczywi?cie jak najbardziej zapraszam na serwer - mapa jest naprawd? wy?mienita, uda?o mi si? do?? wielk? cz??? mapy przej??, wi?c stawiam j? na poprzeczce funkcjonalno?ci, zdobywania do?wiadczenia i samego zwiedzania. Propsuje Seya'ela od dawna, wiem na co go sta?, widz? ile pracy w?o?y? w serwer - tak?e licz? na to, ?e nie spieprzy tego, mam nadziej? ?e znajd? czas ?eby chocia? raz na czas sobie popyka? na TorgOT'sie. Seya, powiem Ci ?e lekko mi si? ?ezka w oku kr?ci, ?e nie mam zbyt czasu, ?eby wspom?c projekt na pe?en ''etat'' ale c??, takie ?ycie, praca ka?dego kiedy? dojrzy. Wracaj?c do tematu - Serdecznie zapraszam na serwer, zapraszajcie r?wnie? znajomych, s?dz? ?e podobny projekt pod tego klienta, nie ruszy za szybko, a to czy TorgOT utrzyma si? na li?cie, zale?y te? w du?ej mierze od was graczy, tym co za?o?yli ju? konto b?d? s? w trakcie, ?ycz? mi?ej i spokojnej gry. Peace!_/

Pogram ale nie dzis... Party time ;/ Co nie zmienina faktu, ze od niedzieli leci solidny exp! :D

Start dopiero jutro o 18 wi?c wszyscy maj? jeszcze czas : P

Zapowiada si? do?? ciekawie nie powiem... jednak mam dziwne wra?enie ?e sko?czy si? to "chwilow? zajawk?" z powodu protoko?u. Wielu ludzi wyjdzie bo b?dzie im brakowa? a to nowych spelli a to lepszych exp?w a to jeszcze czego? innego. Sam raczej wbij? pogra? i pozwiedza? jak b?d? szuka? natchnienia : )

Moim zdaniem duzo osob bedzie sie wkurwia?o dlatego, ze nie mozna rzucic czaru exori frigo i exury w jednym momencie ^^

Moim zdaniem duzo osob bedzie sie wkurwia?o dlatego, ze nie mozna rzucic czaru exori frigo i exury w jednym momencie ^^

To te?, jednak zostan? najwytrwalsi : ) Pytanie czy to wystarczy aby utrzyma? serwer - nie wiadomo.

Bez przesady, 'najwytrwalszych' to mozna szukac na tibianicu (ktory tak na marginesie ma po 300 graczy online dziennie) a nie na serwerze 8.0. Poza tym przed rozpoczeciem prac zrobilismy ankiete pytajac graczy na jakiej wersji chcieliby zagrac i ok. 64% ludzi zaglosowalo na ten protokol (a glosowalo ponad 150 osob, wiec to wcale nie sa male liczby).

ch?tnie wbij?, mam nadziej?, ?e du?o ludzi b?dzie gra?o!:hah:

Bez przesady, 'najwytrwalszych' to mozna szukac na tibianicu (ktory tak na marginesie ma po 300 graczy online dziennie) a nie na serwerze 8.0. Poza tym przed rozpoczeciem prac zrobilismy ankiete pytajac graczy na jakiej wersji chcieliby zagrac i ok. 64% ludzi zaglosowalo na ten protokol (a glosowalo ponad 150 osob, wiec to wcale nie sa male liczby).

?le zrozumia?e? co mia?em na my?li m?wi?c najwytrwalsi. Chodzi po prostu o to ?e gracze wbij?, pograj? troch? i przestan?. Zostanie garstka kt?r? nazwa?em najwytrwalszymi. A o nie ma?ych liczbach mo?esz m?wi? gdy wchodzimy na 1000+, licz?c ze zarejestruje si? z nich 600 kont to z 100-200 online powinno by?)

Szkoda ?e zmienili?cie cen? pacc i nie jest taka jak na pocz?tku m?wili?cie bo by si? pogra?o. :(

?le zrozumia?e? co mia?em na my?li m?wi?c najwytrwalsi. Chodzi po prostu o to ?e gracze wbij?, pograj? troch? i przestan?. Zostanie garstka kt?r? nazwa?em najwytrwalszymi. A o nie ma?ych liczbach mo?esz m?wi? gdy wchodzimy na 1000+, licz?c ze zarejestruje si? z nich 600 kont to z 100-200 online powinno by?)
to fajnie, ze wyczytales z krysztalowej kuli przyszlosc serwera, ale watpie, zeby te tezy pokrywaly sie w jakimkolwiek stopniu z rzeczywistoscia (biorac pod uwage, ze ots przynalezy do jednego z najwiekszych for tematycznych w polsce ;))

wlasnie co z tym PACC? Jednak 6zl za 7dni? Nie za malo?
Btw, ktos cos powie wiecej o tibii 8.0? Jakie profesje tam krolowaly?
@Seya bd trainery?

ceny masz na stronie. 4 ojro paypalem/10zl przelewem = 3 tygodnie pacca
ewentualnie smsem 6.15zl = tydzien

start za poltorej godziny i juz prawie 200 postaci zalozonych. na zachete:
o70ysh.jpg

zapraszamy

mam nadzieje, ze slusznie bd nagradzac boty, a nie lekcewazyc je, bo szkoda wam jednego mniej gracza?
Inaczej polowa nas (w tym ja) odpali bota... bo recznie nie bd sie oplacalo grac.

Co ma to zdj?cie do OTSa?

Co ma to zdj?cie do OTSa?

to dziewczyna glownego admina

mam nadzieje, ze slusznie bd nagradzac boty, a nie lekcewazyc je, bo szkoda wam jednego mniej gracza?
Inaczej polowa nas (w tym ja) odpali bota... bo recznie nie bd sie oplacalo grac.
klient ma wbudowany anty-bot system. jezeli gracz wlaczy bota gdy gra jest wlaczona, to automatycznie zostaje zbanowany na okreslona ilosc czasu

Banowane jest konto czy ip, bo chetnie bym to sprawdzil :)

Sprawdzi? bym dlatego bo pozna?em Seye na jedym z ots?w i sam ciska? na bocie :D

Status
Zamknięty.
Back
Do góry