- Liczba reakcji
- 7

Taa to racja

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

@ ZabaQsore92 & Xenosim
No dobra, ale ?eby nie nasze k??tnie to nasz post nie mia? by takiej ogl?dalno?ci xP
A tak do tematu, potrzebny jest skrypter to teamu, bo Tibijczyk2008 (xP) ma takie poj?cie o skryptach tak jak ja o kiszeniu kapusty ;D

@Benasz
jebie cie co ja robie ^.-
?al to kur** Cie pojebie zajebany
mutancie
@Phonnix
debilu po co piszesz do mapper?w i teraz nie ma nikogo
gadasz,?e z?e mapki jak dobre
@MlodyQ
Signed!
Benasz team mia? robi? typu maperzy,skrypterzy itp. ja mia?em pom?c?
ale co mam kur** robi? skoro nikogo nie ma i tylko Phonnix co? robi i p?acze,?e nikt mu nie pomaga,a sam wcze?niej sie sk??ci? z all
i teraz pretensje
We don't care
take care
fell me
watch me
and look behind me
yours
,ZabaQsoree92
o co Ci chodzi ty niewy?yty seksualnie hipopotamie?Je?li chodzi Ci o to ?e m?wi? tylko fakty to spoko ale taka jest prawda wy (tz maperzy) robicie co? a nawet by?em zachwycony wasz? prac? ale teraz ostatnio nic nie robicie tylko phonnix co? robi,a xenosim to ju? wcale my?li ?e z?o?y? team to nic nie musi robi?.Wed?ug mnie to go nie zwalnia z obowi?zk?w.Je?li chodzi o mnie to ja nie musz? si? z wami k??ci? ale je?li b?dzie potrzeba to si? wtr?c? i jeszcze jedno nawet ots nie by? 1 online tz by? ale tak wiecie o co mi chodzi
a my si? ju? k??cimy;/nie chce robi? tu spamu ale jak czytam ?e od teraz ka?dy kto dojdzie do teamu dostanie tutka a potem tylko do?ywotni pacc. naprawd? ludzie kt?rzy si? godz? na co? takiego to s? osoby co nic nie potrafi? i nie b?d? z tob? d?ugo one odejd? zanim cokolwiek zrobi?, a wiesz czemu?? bo nikt nie b?dzie harowa? jak w?l za prawie friko.
Zgadzam si? z tym w 100 % a wogule co mia?o znaczy?, ?e sponsor w?o?y w to kas? i dostanie tutora <haha>

Ka?dy kto jest w team ma GM a poza tym g?wno ci? to obchodzi co i jak dostajemy.

ale swoje zdanie mie? mo?esz

Benasz jako Populator
Gohans jako Mapper
Edit :
Pozycje GM sa wyczerpane
Zostalo Tutor z Pacc na zawsze i Priv char z pacc 4ever
& ZabaQsoree92
Hah wy i zgrany team??
Teraz ju? si? nie bro? ?e wy co? potraficie.
Misio oczywis?cie dobry maper lecz reszta ju? nie wie co zrobi? i wymy?la r??ne rzeczy ?eby utrzyma? zesp??.
Cytuj? s?owa Xenosima z Rl:
"Zyski dostan? tylko GOD'owie po 33% a jak ju? b?dzie wykupiony dedyk to po?egnamy si? z wszystkimi"(chodzi o skrypter?w,maper?w,hostera i populatora)
Poprostu ?aden idiota nie p?jdzie na lekko przerobiony evo by aciek... i w dodatku jeszcze p?atny m.in pacc za sms'a s? tam jak zwykle tp co sie spotyka na co 2 otsie pvp-rpg.