• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

PHP [8.1][AccMaker] by Gesior for TFS ( Lay tibia.com )

Status
Zamknięty.

Our partners and their custom servers:

Zainstalowalem acc makera ale mam bledy na samej gorze.
Kod:
Warning: fopen(usercounter.dat) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /var/www/config-and-functions.php on line 377

Warning: fgets(): supplied argument is not a valid stream resource in /var/www/config-and-functions.php on line 378

Warning: rewind(): supplied argument is not a valid stream resource in /var/www/config-and-functions.php on line 380

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /var/www/config-and-functions.php on line 382

;/

A byles zalogowany jako admin stronki?
Pozatym sprubuj zainstalowac aaca jeszcze raz ;)

Elo sluchajcie, wpisuje sciezke congi.lua i gdy sprawdza baze danych wyskakuje:

1. MySQL server is not running on host.
2. MySQL user, password, database or host isn't configured in: C:/xxxx/xxxxx/xxxxx/xxxxx (zmienilem :D).
3. MySQL user, password, database or host is wrong.

Hasla i nazwa uzytkownika jest wpisana w configu poprawnie tak samo jak w bazie danych. O co chodzi? ;/

Siema
Mam do kilka pyta? zwi?zane z Acc!
1.Jak zrobi? tam gdzie masz cyferk? (1) Login?
2.Jak doda? now? zak?adk? cyferka (2)
3.Jak mo?na zmieni? nazw? zak?adki cyferka (3)
Daje foto!

A ja mam taki problem ze nie moge zainstalowac tego acc :/.

W step 2 wyskakuje mi cos takiego:

Kod:
 Check database connection
If you don't see any errors press link to STEP 3 - Add tables and columns to DB. If you see some errors it mean server has wrong configuration. Check FAQ or ask author of acc. maker.Database error - can't open SQLite database. Possible reasons:
C:/xxxxx/xxxxx/xxxxx/Mystic Spirit/forgottenserver.sql - file isn't valid SQLite database.
C:/xxxxx/xxxxxx/xxxxx/Mystic Spirit/forgottenserver.sql - doesn't exist.

Ktos pomoze? :/.
Mam ots TFS MYstic Spirit

Witam mam problem. Kiedy zak?adam konto i podaje e-mail. Konto si? zak?ada i mo?na spokojnie wej?? na nie ale podczas wysy?ania listu na podany e-mail wyskakuje b??d:

Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to smtp.wp.pl:25 (Wywo?anie systemowe, kt?re nie powinno nigdy zawie??, nie powiod?o si?. ) in C:\Xampp\htdocs\phpmailer\class.smtp.php on line 105

Nie wiem jak to naprawi?. Mo?e mi pomo?ecie. Pozdrawiam.

Odp: [8.1][AccMaker] by Gesior for TFS ( Lay tibia.com )

Kurde niby pod TFS 0.2.9 Mistic Spirit (8.1) a mi nie dzia?a ten acc maker mo?e kto? zrobi? sprawdzona paczk? (server TFS 8.1 i acc maker dzia?aj?cy pod ten server).
Mowie od razu ze wszystko robi? dobrze bo mam problem z domkami bo nie chce ich wczyta? ?eby wida? je by?o na stronie na 8.11 dziala ale na 8.1 nie.
Z g?ry mowie dam reputa

Ostatnia edycja:
Odp: [8.1][AccMaker] by Gesior for TFS ( Lay tibia.com )

Siemka pomozecie mi z acc makerem by gesior i z xammpem plz bo nie wiem jak zrobic zeby dzialal pomocy moje gg jak cos:4921655 piszcie nawet jak bede niedostepny ja bede przy kompie odpisze pomozcie plz dam gma na moim ots

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom