[8.1] Evo Mega Edycja By Aciek,

miner

Banned
Zbanowany
Liczba reakcji
0
prosta prozba !! mozecie podac stronke z komendami dla GM takie podstawowe

Tp postaci innych do danego miejsca

zwiekszanie lvl za pomoca komendy(bo ustawialem w pliku players.xml i kumpel zalogowal wszystko mial tylko jak zabil potwora lvl nie nachodzil)

mam takie jedno pytanie jak gram na swoim ots to potworu lagi maja i przewaznie stoja w miejscu a ja nie moge ich bic reszta graczy tez nie a jak zminimalizuje okno to ots zapiernicza w ch..j

moze to sprawka neostrady?? a ip podaje z normalnej stronki (twoje ip pl)

pozdro...

Ostatnia edycja:
Co do lag?w, zmie? sobie priorytet na czasu rzeczywistego najlepiej,robisz to za pomoc? alt-ctr-delete i w procesach znajdujesz sw?j silnik i ustawiasz.
Jak nie laguje graczy, a tylko potwory to oto chodzi, neta zostaw w spokoju.
Co do tego jakie masz komendy,wszystko masz w pliku data/commands.xml.

Pozdro ;D

Ostatnia edycja:
ehh tam ja ten serw mam dla kumpli wielkie dzieki pozdro jak bede mial problemy napisze :)

odpalam tibie obojetnie jaka mam na kompie i mam blad ISASS i co 20 sekund sie pojawia ;/ a pisze I/Q error 105

a mam neostrade kumple mowili ze mam cos zrobic zeby bylo 1 ip
zalozylem konto na no-ip.pl i nie wiem jak ma wygladac adres bo nigdzie nie pisze

miner.no-ip.pl ????? i potem zainstalowac wpisac w czasie instalaci i program ma byc wlaczony no-ip??

Ostatnia edycja:
no mam sciaglem instaluje go tak jak trzeba uruchamiam go i pisze STATUS: OK wlanczam tibie ip changera wpisuje miner.no-ip.pl lacze i nic ;/

ale mi sie zdaje ze czegos nei zrobilem na www no-ip pl
bo ja tylko sie zarejstrowalem i nie wiem jakie mam to no-ip a kazali mi wpisac na poczatku nic i reszte czyli .....miner.no-ip.pl

up odswierzam potrrzebuje na dzis no-ip.pl rusza big ots 150 osob :)

mam juz zalozone konto mam klietna ... tlumaczylem juz wyzej

jesli hodzi o komende dodawanie lvl na evo to ona jest taka i inne
Kod:
/addskill,nickgracza,level-dodajesz graczowi level
/addskill,nickgracza,magic level-dodajesz graczowi mlvl
/addskill,nickgracza,sword fighting dodajsz graczowi sword fighting i tak z reszta skili
/ban nick ban na ip
/b nick ban gracza
/n name itema 1 np
/n magic plate armor 1 i masz w bp 1 magic plate armor
/closeserver server tylko dla gm
/openserver server dla wszystkich graczy
/a x o x kratek do przodu

z tym no ip wie ktos moze jak mi pomoc przedstawie po raz kolejny swoj problem...

zarejstrowalem sie na no-ip mam swoj nick MINER, nic pozatym nie robilem, sciagnelem noip clijenta i wpisalem wsyztsko tak jak na stronce gdzie sie logowalem i wyczytalem na forum ze jak mam nick miner to ip bedzie miner.no-ip.pl wiedz tak podalem kumplom uruchomilem no ip i pisalo STATUS: OK czyli wszystko gra wpisuje w ip changera miner.no-ip.pl i loguje sie na tibi i nie dziala ;//////////////////

PRZYCZYNA MOZE BYC TO NO IP BO SAM NIE WIEM JAKIE MAM TYLKO Z PRZODU WSTAWILEM SWOJ NICK A NA STRONCE NIE PISALO JAKI MAM ADRES NO IP :///

Ostatnia edycja:
z tym no-ip to jest tak ze logujesz sie na no-ip.com i bierzesz add i wpisujesz w okineko host name jaki chcesz a pod tym masz czyli nnp jak w host name wezmisz miner a pod host name wybierzesz no-ip.biz to jak wezmiesz w klijencie no-ip.biz refresh host i ci sie pojawi miner.no-ip.biz i to jest cale no-ip teraz wpisujesz w google moje ip i swoje ip wklej do cofing.lua bo tak musi byc a jesli masz neostrade,netie to masz zmienne ip czyli przy kazdym polaczeniu z netem musisz wejsc w google albo w klijenta no-ip i wklejic w ta linijke
Kod:
-- server ip (the ip that server listens on)
ip = "77.253.125.236"
swoje ip czyli jak masz ip np 11.111.111.111 to wpisujesz
Kod:
-- server ip (the ip that server listens on)
ip = "11.111.111.111"
i musisz miec wlaczonego klijenta no-ip i teraz na twuj ots moga whodzic przez ip jakie masz na no-ip czyli jak masz miner.no-ip.biz to wpisujesz w ip-changer te ip i powinno dzilac jak niebedzie dzialac to napisz to postaram sie pomuc

Odp: [8.1] Evo Mega Edycja By Aciek,

Dobra to jest wyjasnione nie chcem spamowac ale jest cos takiego jak "edit" do edytowania postow a nie piszesz jeden pod drugim bo moderatorzy to zobacza to warnem sie skonczy.

Tak na pocz?tek to opanuj si? z tymi postami - to nie gg.
Od?wie?a si? po 24h.

Tu masz link:

Link

Jest tam jak zrobi? ots od podstaw ale jest te? co nie co o no-ip

OMG wpisz se w google Komendy Gm'a i masz....

xD zajebisty jest evo aciek

ej ludzie help:(ja mam tez swgo ots i jak hce wbic to mi pisze connection problem number 20002:curse: oco chodzi? ip wszystko mam i nic...:curse:

Back
Do góry