• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[8.1][mapa] Moja mapa :>

Status
Zamknięty.
A i nie r?b takich ?cis?ych resp?w tzn. Valkyria ko?o valkyrii

Spoko Mapka :D daje 6/10 :D
Doprac?j jeszcze j? to b?dzie spoko :D xD

Sorry ale mam maly problem macie moze jakis link do map pod 8.1 otsa najlejej jak by byla zimowa :D Pozdro ;)

Fajna by byla jak by ja bylo mozna przetestowac GM a tu nic niema nawed LINKU do pobrania ale z fotek 7/10 FAJNA mapka !!!!!!Prosze nie patrzec na ortografie!!!!!!!

Je?li zaczynasz z mapami to wielki plus dla Ciebie. Je?li ju? siedzisz w tym d?ugo to postaraj si? nie robi? kwadratowych map.
Dodaj wi?cej lepszych potwor?w i jakie? questy, itp.
Dodaj te? teleporty do expowisk, by nie szuka? na mapkach.

Podzielam zdanie anwila mapa jest beznadziejna ma zero ozd?b typu kamienie i jest kwadratowa co wida? po pierwszym screenie :<
Rady na przysz?o???
1.U?ywaj RME chyba ?e nie masz go pod r?k?
2.dodawaj ozdoby typu kamienie typu ?mieci typu inny typ trawy
3. r?b wi?ksze spawny poniewa? na niekt?rych ssach s? pokazane swampy na jednym ma?ym spawnie i oni dojd? do ko?ca spawna to znikaj? :|
Druid nie musia?e? go tak zjecha?... Chcia? pokazac w?asn? mape i m?wi? ?e niedawno zacz??...

Kwadraty ;/
0 szczeu??w
pusto .
5/10 ?rednio mi sie podoba :/

mi sie nawet podoba ale zamlo dodatkow

dam ci 6/10

rub tak dalej tylko wiencej dodatkow

Nawet spoko mapa gz dla ciebie ale wi?cej expowisk sie przyda 8/10

Nawet niez?a mapka, troch? nie dopracowane szczeg??y, ale to szczeg??. ;) Dam 6/10 za ch?ci, oczywi?cie ?ycz? wytrwa?o?ci i powodzenia w dalszej pracy.

Pozdrawiam,
Vendeto

mapa super tylko szkoda ze nie ma zadnego expowiska z dragonami ani demcami XD bo to wyglada na exp x 1 :P ja robie mape do otsa ale nie chce juz o tym pisac bo nie wychodzi:PP mapa 7/10 A u mnie 5/10 to juz duzo:)

S?aba... Bez obrazy ale nie masz talentu do robienia map.
2/10.
A tak og?lnie to KWADRAT.

Mapka zapowiada si? fajnie , ale ma ma?o r??norodnych element?w scenerii.S? tylko sam drzewa , naszcz??cie r??ne.Natomiast brakuje kwiatk?w kayczk?w ro?linno?ci na brzegach przy wodzie ... popraw to i b?dzie jeszcze lepzy efekt.

Status
Zamknięty.
Do góry