• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[8.1] Poszukuje zespo?u do MasiarOTS (skrypter, mapper, grafik...)

Status
Zamknięty.
hoster zosta? ju? wybrany,
g??wnie zale?y mi nad maperami i skrypterami.

Prosz? pisac ;)

Ja mug?bym zosta? maperem. Jestem maperem ju? na paru otsach, Zrobi?em ju? pare swoich mapek (od 0) Zajmuj? si? tym ju? od ponad 2 lat.
Kontakt gg; 6566460

Ostatnia edycja:
Mog? Zostac Maperem

Mog? Zostac Maperem

Przerabia?em ju? du?o mapek jak Evolution [x20]
Real Mapy x[5] Moje GG 13405221 Jestem Ca?y czas na niewidocznym
nad Mapami zajmuje si? ju? z 12 miesi?cy ;)

@up

Poco dwa razy piszesz "Pisz na GG: xxx"? Nie wystarczy raz? Jejq. Zapewniam, ?e Masiar na pewno si? do Ciebie odezwie, nie musisz spamowa?. ;)

szymon, nikt Ci nie zaufa , bo mo?esz zabra? ca?y ich wysi?ek , hoter?w wybiera si? po?r?d , najbardziej zaufanych ;)

Ja nie chcesz dedyka to trudno tylko noob nie skorzysta z takiej okazi.

Po pierwsze, naucz si? poprawnie pisa?, po drugie nie musisz wyzywa? od razu jak kto? si? nie zgodzi na Twoje propozycje. Po trzecie hoster zosta? ju? wybrany (\o/). Po czwarte, zgadzam si? z FMA.

Pozdrawiam,
Vendeto

Ostatnia edycja:
Chcia?bym si? zg?osic na g??wnego mappera. Mam w tej dziedzinie spore do?wiadczenie. Je?eli mnie przyjmiecie to obiecuje czeste updaty ;]

Podanie:
• Imi?: Bart?omiej
• Co potrafie?: Robic mapki i troszke do?wiadczenia ze skryptami
• Kontakt: 9237893
• Jakie? twoje pracki: Otwieralem ze dwa razy ots z Vendeto i by? zadowolony z mojej mapki ;] mo?ecie go spytac.

@up

Tak, to prawda. Dobrze robi? mapke, ale w szczeg?lno?ci j? dobrze edytowa?.

@topic

Mapper godny polecenia i oczywi?cie zaufania.

Pozdrawiam,
Vendeto

Zg?aszam sie na mappera
Imie:Patryk
Co potrafie?:Robic spoko mapki,twoje zachcianki,duzo pomysl?w
Kontakt:Skype,gg

@up

Mo?e tak podaj kontakt do siebie? Nie tylko czego u?ywasz, ale numer/login do tego, bo nie wiem czy Masiar jest jasnowidzem i zgadnie Twoje GG.

Pozdrawiam,
Vendeto

P.S. Daj edita, bo mapper nam bardzo potrzebny. ;)

• Imi?:Mariusz
• Co potrafie?:Robie naprawde dobre mapy Chcesz sie przekonac napisz na gg a pokaze ci moje dziela 9364943 lub wbij na moje forum
• Kontakt:jak wyzej xD
• Jakie? twoje pracki:rowniez na forum badz pisz na gg :D

Mam nadzieje ze wpolnie stworzymy cos naprawde dobrego PzDr MaaX/RoNI

Ja

Ja

Ja moge zostac maperem robilem mapke do ots dlagraczy moj nr gg to 4847874!!! Plz napisz

Uczestnicz? ju? w du?ym projekcie, ale ch?tnie pomog? w mappowianiu na stanowisku pomocnika. Napisa?em ju? na gg.

Mog? zosta? Mapperem
Imie : Marcin
Co potrafi? : Trudno powiedzie? trzeba zobaczy? moje mapy s? ciekawe, ladn? , dopracowane (nie s? to kwadraty 36x na 36x pe?ne hydr, demon?w w kt?rych na ko?cu jest quest z Mpa)
GG : 685073
Prace wy?le przez gg

Mapki robie ju? jakie? 7 miech?w ++ Sprawia mi to ogromn? przyjemno?? ;D

• Imi?: Micha?
• Co potrafie?: Jestem w stanie przesiedzie? na kompie przy pracy MAX 3h[Bo mam jeszcze inne sprawy- dziewczyna, przyjaciele]. Robi?em mapy dla mniejszych projekt?w. Og?lnie si? staram i jestem pracowity. Grafik ze mnie te? dobry, nie jeden 32x32 si? zrobi?o- aczkolwiek layouty mi jeszcze nie wychodz?.
• Kontakt: 4935846
• Jakie? twoje pracki:
Mapa -
Grafika - Moja sygnatura na ten przyk?ad[mo?e idea? to nie jest, ale mam inne prace]

Status
Zamknięty.
Do góry